13.8 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Voyager Digital beleži 16-kratno povečanje četrtletnih prihodkov, prvi dobiček iz poslovanja

Voyager Digital beleži 16-kratno povečanje četrtletnih prihodkov, prvi dobiček iz poslovanja

Kanadska aplikacija za trgovanje in donos je zabeležila $ 60 milijonov prihodkov v prvem četrtletju, 2021.

3581 Skupno ogledov

5 Skupaj delnice

Voyager Digital sees 16X increase in quarterly revenue, first operating profit

Podjetje Crypto za trgovanje s sredstvi Voyager Digital je objavilo finančne rezultate za prvo četrtletje leta 2021 in so impresivni.

Maloprodajna platforma za kripto trgovanje in donos je poročala o novem rekordnem četrtletju, zagon pa se je nadaljeval v tekočem četrtletju. Skupni prihodek v tem obdobju je znašal $ 60. 4 milijone, več kot 16 x povečanje s 3,6 USD milijonov v primerjavi s prejšnjim četrtletjem.

Družba je četrtletje zaključila z dobičkom iz poslovanja v višini $ 30 milijonov in prilagojeni obratni kapital v višini $ 197 milijonov. To je bilo prvo četrtletje poslovnega dobička podjetja, je dejal Voyager v sporočilu.

Povečali so se tudi obsegi trgovanja 2021, kar je podjetju povzročilo veliko povečanje prihodkov. V prvem četrtletju se je trgovalo s 5 milijardami dolarjev glavnice v primerjavi z 350 milijoni z glavnico, s katero se trguje prejšnje četrtletje.

Novo financirani računi v maju so že presegli cel mesec april, trenutno ima 1,6 milijona preverjenih uporabnikov po Nasdaqu

Generalni direktor in soustanovitelj Voyagerja Steve Ehrlich je izjavil, da so vodilni altcoin-i in obrestno donosna sredstva platforme pridobili pomemben tržni delež.

“Naša osredotočenost na široko paleto kovancev je prispevala k dolgoročnemu ekonomskemu modelu s fiskalnimi operativnimi maržami v tretjem četrtletju, ki so se povečale na 50%. Glede na naš dosedanji uspeh predvidevamo, da se bo naša operativna marža v prihodnjih obdobjih še naprej povečevala. “

Aplikacija Voyager trenutno podpira trgovanje z nad 50 kripto sredstva. Ehrlich je dodal, da je platforma marca eksponentno sprejela kriptovalute kot priznan in naložljiv razred sredstev, kar je za Voyager pomenilo znatno rast.

V prvih treh mesecih 2021, je Voyager še naprej bistveno nadgrajeval svojo sistemsko infrastrukturo in osebje s poudarkom na varnosti platforme, razširljivosti in kupcih. podpora.

V začetku letošnjega leta je domači žeton Voyagerja, VGX, po številnih združitvah in prevzemih kanadskega podjetja zabeležil eksplozivno rast. V času pisanja tega pisma je Voyager Token na dan trgoval po ceni 2 USD. 54, vendar je izgubil 00 .4% v zadnjih sedmih dneh v padcu trga.

Prejšnji članekZdaj lahko kupite NFT z zlatom in z odmikom ogljikovega odtisa
Naslednji članekEter pluje nad dnevnim obsegom BTC, ko trgovanje s sivimi ETH Trust trguje z 11-odstotno premijo

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments