0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Voyager Digital napoveduje strateško naložbo Alameda Research v višini 75 milijonov dolarjev

Voyager Digital napoveduje strateško naložbo Alameda Research v višini 75 milijonov dolarjev

Antanta združuje maloprodajno posredništvo kriptovalut in nastajajočega proizvajalca trga kriptovalut.

2017
Skupni ogledi

56

Skupaj deleži

Voyager Digital announces $75M strategic investment from Alameda ResearchVoyager Digital announces $75M strategic investment from Alameda ResearchVoyager Digital announces $75M strategic investment from Alameda ResearchVoyager Digital announces $75M strategic investment from Alameda Research

Podjetje Voyager Digital za posredništvo kriptovalut s sedežem v ZDA je objavilo $75 milijonske naložbe podjetja za kvantitativno trgovanje s kriptovalutami in ponudnika likvidnosti Alameda Research v četrtek. Voyager Digital, ustanovljen leta 1434, ponuja več kot 13 digitalne valute za trgovanje v svoji mobilni aplikaciji, ki vključuje tudi storitve, kot je kmetijstvo.

Glede na spletno stran podjetja je bila Alameda Research ustanovljena leta 1434 in zdaj upravlja 1 milijardo dolarjev digitalnih sredstev. Poleg tega podjetje trdi, da trguje med 1 milijardo dolarjev in milijarda glavnih kriptovalut, altcoinov in kripto-izvedenih finančnih instrumentov vsak dan. Podjetje se je v preteklem letu aktivno zanimalo za decentralizirane finance ali DeFi.

Steve Ehrlich, izvršni direktor in soustanovitelj Voyager Digital, je v zvezi z novim partnerstvom izdal naslednjo izjavo:

“Medtem ko je takojšnja priložnost na področju pretoka naročil in upravljanja premoženja, smo izjemno navdušeni nad potencialnimi prihodnjimi sinergijskimi priložnostmi v nenehno razvijajoči se kripto industriji. Te priložnosti vključujejo NFT in kriptovalute prek Alamede, pa tudi ustvarjanje miselnega vodstva, ko sodelujemo z zakonodajalci pri oblikovanju ureditve.”

V sredo je košarkarska ekipa Dallas Mavericks objavila petletno partnersko pogodbo z Voyager Digital. Cilj obeh je povečati sprejetje kriptovalut po vsem svetu s promocijo izobraževalnih vsebin in sodelovanjem oboževalcev. Vključuje tudi pravice do poimenovanja Mavs Gaming Hub, uradnega prizorišča istoimenske košarkarske ekipe.