17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Voznik NASCAR se pri sponzorskem poslu odloči za kripto plačilo

Voznik NASCAR se pri sponzorskem poslu odloči za kripto plačilo

“Obstaja peščica pilotov, ki imajo radi kripto, toda verjetno sem eden tistih, ki je že dovolj dolgo in se zelo dobro počutim, kako to deluje,” je dejal Landon Cassill.

995 Skupaj ogledov

26 Skupaj delnice

NASCAR driver opts for crypto payment in sponsorship deal

Landon Cassill, poklicni dirkač iz NASCAR-jeve serije Xfinity, bo v okviru sponzorstva s kripto posrednikom Voyager prejemal del svoje plače v bitcoinih in litecoinih.

četrtkovo poročilo Associated Pressa, Voyager je dokončal 19 – letni dogovor o sponzoriranju Cassilla, ki se začne ta konec tedna na dirki NASCAR na Nashville Superspeedway. Cassill je dejal, da bo podjetje posel v celoti plačalo s kripto, z “portfeljem različnih digitalnih sredstev”, ki vključuje Bitcoin (BTC) in Litecoin (LTC).

Gonilnik NASCAR naj bi bil že “zelo aktiven” na trgu Litecoin, pa tudi na trgu drugih žetonov, in je že nekaj let dosegel pomemben dobiček. Njegova slika profila na Twitterju prikazuje 31 -letnik v dirkalni opremi z laserskimi očmi – znak na družbenih omrežjih, da ga zanima kripto.

Začelo rudarjenje Bitcoinov v moji kleti zdaj smo tukaj https://t.co/Tpl4rWTOCE

— landon cassill (@landoncassill) junij 17, 2021

“Obstajajo peščica pilotov, ki imajo radi kripto, toda verjetno sem eden tistih, ki je že dovolj dolgo in mi je povsem všeč, kako to deluje, “je dejal Cassill. “Z njim lahko trgujem takoj, preden se trg spremeni, ali pa ga pridržim, medtem ko gre trg navzgor ali navzdol, malo vzamem ven, z njim plačam račune, ostalo pa obdržim.”

Povezano: Bitcoin avto bo dirkal v Indianapolisu 500

Drugi gonilniki NASCAR so v preteklih letih vzpostavili odnose s kripto podjetji. V 2020 je predsednik uprave Twitterja Dor Dorsey predogled avtomobila Square’s Cash App, ki ga vozi Darrell “Bubba” Wallace v dirkalni seriji NASCAR – vozilo je imelo vsaj dva logotipa BTC. Poleg tega je dirkač Ed Carpenter vozil direktorja podjetja Zap Jacka Mallersa “oranžno pikčasto, Bitcoin pokrito, inženirsko zver” na Indy 500 prejšnji mesec. Carpenter in drugi so se po dogodku udeležili konference Bitcoin 2021 v Miamiju.

Prejšnji članekVeChain in collaboration with DNVGL recovered about 92,162 Kg of plastic in oceans and rivers in May
Naslednji članek»Bitcoin maksimalisti? Inovacij ne morejo ustaviti, «pravi Mati Greenspan

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments