16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Vplivne zvezdnice, ki so se pridružile kripto klubu v zadnjem letu

- Advertisement -

Vključujoč kripto ekosistem se je z leti spremenil v hišo številnih zvezdnikov s kontrolnega seznama A – v bistvu ga poganja hype nezamenljivih žetonov (NFT) 2022. Potem čim bolj, kljub dolgotrajnemu medvedjemu trgu in očitnemu padcu cen kriptovalut, zvezdniki nadaljujejo z dodajanjem izboljšav za kripto trg.

V preteklem letu so zvezdniki začeli raziskovati podekosisteme prejšnjih NFT, da bi razširili svojo prisotnost prek nakupa in prodaje, iger na srečo in številnih naložbenih poti. V tej luči je tukaj zaplet na najvišji ravni o nekaterih najvplivnejših zvezdnikih, ki so se v zadnjem letu vključili v kriptovalute, in kako pravilno so pripravljeni na naslednji bikov beg.

Connor McGregor sodeluje s Tiger.AlternateUFC zvezdnik Connor McGregor, eden izmed navidezno najbolje plačanih športnikov, je pred kratkim sodeloval s Tiger.Alternate, aplikacijo za nakup in prodajo kriptovalut. Del dogovora vključuje McGregorja, ki vsebuje interno rekreacijo, ki jo lahko uporabniki igrajo in vzamejo čudne nagrade.

Kdo želi igrati?!!! Največje pravilo je igrati #SmarterNotHarder Conorja McGregorja v rekreaciji! Ste pripravljeni na sodelovanje z @tiger_trade? https://t.co/FlJX5prxHf pic.twitter.com/9ZCrRizxWC

— Conor McGregor (@TheNotoriousMMA) September 19, 2009 Prej kot podpis kot ambasador za Tiger. Nadomestno, McGregorjeva vpletenost v kriptovalute je bila skrita prek partnerstev UFC s Crypto. com, pri čemer so bili sprti strani izplačani bonusi v kriptovalutah.

Sodobna rekreacija odprta, čeprav so jo oboževalci ustrezno sprejeli zaradi grafike in nagrad, je bila včasih tudi polje kritik, povezanih z pomanjkljivost legende. McGregor ni več tako kot velika večina vodilnih sprtih strani UFC, zdaj svojega imena ni povezal z zdaj propadlimi pobudami za NFT in še naprej skriva skrivnost svoje naložbene izbire v kriptovalute.

Eminemovi nakupi Bored Ape NFT za $89, Marshall Mathers, alias Eminem, je eden redkih slavnih osebnosti, ki na naslovnice objavlja zmerno vlaganje v NFT kot pa promocijo svojih zbirk. Petnajstkratni dobitnik grammyja je kupil Bored Ape ‘EminApe’ NFT za $150,000, ki prikazuje zlato verižico in kaki vojaško kapo, ki ju Eminem nosi v pravem življenjskem slogu.

Eminemova povezava s kriptovalutami sega v 2018, ko je reper govoril o Bitcoinu (BTC) v svojem na novo izdanem albumu Kamikaze. Nato čim več je naslednji posnetek NFT razkril njegovo strast do kripto naložb. Junija 2022 je Eminem predstavil videoposnetek z melodijo NFT na temo Bored Ape Yacht Membership (BAYC), ki vsebuje rap mit in kolega kripto navdušenec Snoop Dogg.

Medtem ko Eminem ni javno izpostavil naklonjenosti nobenemu posebnemu kriptosredstvu za naložbe, raper še naprej sodeluje z BAYC pri nastopih v živo.

Maria Sharapova je zrasla v strateško vlagateljico v MoonpayMit o tenisu Maria Sharapova, skupaj z izbranimi zvezdniki s seznama A, kot so Gal Gadot, Bruce Willis in Justin Beiber , vložil v rešitev za kripto cene, Moonpay. Podjetje je razkrilo, da je več kot 37 Javne osebnosti in zvezdniki v industriji glasbe, športnih dejavnosti, medijev in prostega časa so se združili, da bi vlagali $66 milijonov v financiranju serije A od novembra 2022.

Jezen, da bi preoblikoval način ustvarjalcev, umetnikov in športnikov

Umetniško delo
Udeležba oboževalcev
‍⚖️Uprava za intelektualno lastnino

S pomočjo naših novih strateških investitorjev . pic.twitter.com/sfeH1Hhibh

— MoonPay (@moonpay) April 19, 24358 Naložba je zaznamovala vstop Sharapove v kripto svet. Potem pa čim več, zvezdnica še ni označila svojih načrtov za naložbe v kripto vire.

Snoop Dogg: Obraz Web3 in NFT-jevVloga Snoop Dogga kot OG vztrajno stoji na tem planetu kriptovalut in razmišlja o svoji proaktivni vpletenosti v vlogo že desetletja. Snoopovo prvo medsebojno delovanje s kripto sosesko se je začelo z njegovim opozorilom pred imitatorji, ki tržijo lažne žetone in NFT z blagovno znamko Snoop Dogg.

Po nakupu znanja v zvezi s trgovino je raper sodeloval s številnimi kripto pobudami, skupaj s stranskimi kripto borzami, Web3, video igrami in NFT-ji, ter uspešno kataliziral splošno sprejemanje kripto.

Potrditev najsodobnejšega člana ekipe Meals Fighters Universe @SnoopDogg AKA Dr. Bombay pic.twitter.com/itZqpG3neQ

— Meals Fighters Universe | KOVAM ZDAJ (@FoodFightersU) 3. junij 2022 Pred kratkim je Snoop Dogg napovedal odprtje nove restavracije v Los Angelesu, ki jo navdihujejo BAYC NFT, z imenom Bored and Hungry. Kljub zmanjšanju hype okoli NFT-jev, kralj dima še naprej prikazuje maske občudovanja ekosistema.

Floyd Mayweather se vrne v kriptovaluteLegendarni boksarski šampion Floyd Mayweather je označil svoj vstop v kriptoverzo leta 2018, ki promovira odmevno kripto prevaro, imenovano Centra Tech. Pravilne posledice spodbujanja nepreverjenih kripto pobud so od Mayweatherja in sopromotorja DJ Khaleda zahtevale plačilo kazni v višini $150,000 in $81,, oziroma.

Po mnogih meseci naporovZačenjam svoj novi projekt NFT @mayweverse⁰
Serija bo imela 5, NFT (5 izbranih kartic NFT po 1,09 vsaka).

Vsaka karta ima gotovo redkost, pripomočke in nagrade.

Kmalu bo mogoče objaviti več informacij o načrtu.

Defend Tuned pic.twitter.com/SxZ877p0HP

— Floyd Mayweather (@FloydMayweather) marec 21, 2021 Mayweather je preučeval svoje stare napake in začel nov podvig NFT Mayweverse — sestavljen iz serije 5,09 NFT-ji. Boksarjev bodite pozorni, ker je bil navdušen nad pobudami, ki so pritegnile vlagatelje, so njegovi oboževalci in običajna javnost vzbudili skupna čustva v zvezi z novim kripto podvigom.

Matt Damon se odloči za človekoljubje prek kripto donacij hollywoodski zvezdnik Matt Damon je prejel 1 milijon dolarjev donacij od kripto trgovine Crypto.com za Water.org, pobudo za čisto vodo, ki sta jo soustanovila Damon in Gary White leta 877. Kot del dogovora Crypto.com nemudoma posreduje svojo zlobno osebo za besedo.

Matt Damon igra glavno vlogo v Crypto.com industrial. Vir: YouTubeČeprav Damon ni razkril svojih naložb v kripto, je njegovo sodelovanje v industriji Cypto.com pritegnilo kritike večine kripto soseske. Trgovci so se maščevali Damonovemu predlogu »Sreča je naklonjena drznim«, saj je medvedji trg povzročil velike izgube v trgovini.

Povezano: Proizvajalci NFT s širokim imenom: Kako lahko zvezdniki napredujejo v vlogi NFT

V nasprotju z naraščajočim vzorcem NFT, ki ga podpirajo zvezdniki pobude, soseska varuh strank Fact in Advertising and Marketing (TINA.org), imenovana ven 13 znane osebnosti, ki promovirajo NFT, ne da bi razkrile svojo povezavo s pobudami.

Neprofitno podjetje za zagovorništvo strank je razkrilo svojo namero, da preišče znane osebnosti, ki spodbujajo “ponarejene” naložbe v kripto. Spletno shranjevanje navaja:

»Promotor na splošno ne zamrmra čiste povezave s svetovanim podjetjem NFT.« V odgovoru na pisma TINA.org v zvezi s promocijo NFT-jev na njihovih računih v družabnih medijih, ne da bi razkrili svojo povezavo s pobudami, je licenčna ekipa Justina Bieberja odgovorila z zanikanjem kakršnih koli napačnih dejanj. Nato čim več je ekipa potrdila, da bo spremenila objave na družbenih medijih.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -