15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Vplivni britanski poslanci si prizadevajo, da bi bilo nakupovanje in prodajanje kriptovalut razvrščeno kot igranje

- Advertisement -

Vir slike: Pixabay Odbor za finančno blagajno Združenega kraljestva je predlagal, da država oceni trgovanje s kriptovalutami kot proizvod igranja in ne kot denarno storitev.

V sredo so poslanci izjavili, da digitalne valute, kot sta Bitcoin in Ether, sprejemajo kot resnične brez “brez lastne oznake in brez dragocenega družbenega vzroka”, češ da spominjajo na igranje večjih od denarnih storitev, kot poroča britanski medij Sky News.

Vplivna skupina poslancev je izjavila, da sta trgovanje in vlaganje s kriptovalutami lahko tudi zasvojenost, prepustite se igranju.

Čeprav priznavajo, da lahko temeljno strokovno znanje o verigi blokov po naključju morda dobro spremlja širšo industrijo denarnih storitev, so izjavili, da je žreb stav na nestanovitno oznaka nepodprtih kriptovalut lahko po naključju morda privede do tega, da stranke izgubijo vsote denarja, ki jim spremeni življenje.

»Fantastični zakon je očitno želel strankam nudijo zaščito pred napori, pa tudi za krepitev produktivnih inovacij v industriji denarnih storitev v Združenem kraljestvu,« je izjavil konservativni poslanec in predsednik finančnega odbora, Harriett 1st Earl Baldwin iz Bewdleya.

»Po drugi strani pa se potrošniki, ki trgujejo s kriptovalutami, brez lastne oznake, precejšnje nestanovitnosti oznake in brez opazne družbene korektnosti bolj prepuščajo bitcoinom skrbno spominja na igranje kot na denarno storitev in je lahko po naključju tudi morda precej odmaknjeno reguliran kot tak. je v začetku tega leta izjavil, da je to lokacija, da “ambiciozne načrte za močno opazovanje dejanj kriptosredstev” primerja z obledelimi financami.

” Spodaj načrtuje lokacijo, ki jo je izvršni direktor objavil ta dan (1. februarja), to lahko išče, da si ogleda ogromen nabor dejanj kriptosredstev, v koraku s svojo tehniko za obledele finance,« je takrat izjavil izvršni direktor Združenega kraljestva.

Nasprotno pa so poslanci izjavili, da je morda večja metoda po naključju, morda pa je prepričanje, da kripto stvari “bolj spominjajo na igro kot na denarno storitev. ” Kriptopodjetjem so predlagali uporabo zaščitnih rešitev, ki nadzirajo loterije, stavne družbe in igralnice.

Poslanci so izjavili, da so zaskrbljeni, da bo spuščanje industrije pod zakonodajo o denarnih storitvah “ustvarilo ‘halo’ dosežek, zaradi katerega bodo stranke sprejele za resnično da je ta proces varnejši, kot je, ali odkrijte, ko ni več.«

Navedli so, da je lahko regulacija kriptovalut kot igranja po naključju dobra. morda v koraku z zaščito izvršnega direktorja pred “enako grožnjo, enakim regulativnim končnim rezultatom.”

Odbor za finančno zbiranje denarja imenuje Ministrstvo za finance skupščine sprejeti kot resnično s stroški, upravljanjem in zaščito U.Okay. zakladnice, kljub temu ne sprejema kot resničnega s pooblastilom za lociranje izvršne zaščite.

Crypto Advocates Hit Serve V nasprotju z odborom DatotekaNekatera kripto združenja in naša telesa sprejemajo kot resnično s podporo za zadetke proti svežemu dokumentu Odbora za pridobitev.

Ian Taylor, svetovalec upravnega odbora pri CryptoUK, britanskem samoregulativnem trgovskem združenju, ki zastopa sektor kripto sredstev, je izjavil, da so trditve “nekoristne, goljufive, v osnovi napačne in neutemeljeno.”

“Strokovni upravitelji financiranja predvidevajo Bitcoin in druga kriptosredstva kot blagovno znamko prvotni alternativni razred financiranja – ni več kot produkt igranja – in institucionalno sprejemanje lastnine kriptovalut brez podpore se je znatno povečalo.«

Kriptoguruj je tudi omenil, da Združeno kraljestvo pridobi na desetine milijonov kilogramov davčnih zaslužkov od digitalne lastnine. Kljub temu lahko izvršilna uprava po naključju morda izgubi ta zaslužek, če bo regulirala kripto kot igranje, saj je slednje oproščeno davka na kapitalske pozitivne dejavnike. Vnesite svoj e-poštni naslov za naše vsakodnevne brezplačne e-novice 275974

Takojšnje 3 minute veste o današnjih informacijah o kriptovaluti!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -