9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Vrednost bitcoina je dosegla najnižjo vrednost v zadnjih 10 tednih zaradi “bolečega” opozorila o rasti ameriškega dolarja

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) je poskrbel za dolgo pričakovan preboj 7. septembra, ko je gibanje borze BTC razblinilo upe bikov o obnovitvi.

BTC/USD 1-urni svečni grafikon (Bitstamp). Vir: TradingView$19, pomoč odskoči “verjetno spokojno” pravi trgovec Zapisi Cointelegraph Markets Pro in TradingView so zajeli hitre izgube za BTC/USD po 6. septembru, pri čemer so padci v enem dnevu dosegli $22,261 na Bitstamp.

Par je dosegel najnižje vrednosti od junija 30, jemanje likvidnosti iz julijskih tal in idealno rahlo izboljšanje na dan.

BTC/USD 1- grafikon dnevnih sveč (Bitstamp). Vir: TradingViewGibanje navzdol sprejeto skoraj na teden stranskih gibanj in nestanovitnosti ni bilo več videti, ko so ljudje na trgu škripali z zobmi v upanju na izhod navzgor.

Ob tej priložnosti so bili razburjeni, toda za modnega trgovca Il Capo Crypto, je postal miren motiv za posredovanje, da bi prišlo do odklona pomoči.

»Na začetku je oznaka primerna, zdaj pa sedi nad večjimi dnevnimi govedinami (variira nizko, 22,120 –19,),« je trdil v niti na Twitterju.

»Tukaj se je začel zadnji dvig trga, kar nakazuje, da je prav tukaj solidno vprašanje. Odboj od tukaj do rezervnega območja (9021–23000) bi prejel čudovit H&S.”Il Capo Crypto je dodal, da je vsako zlom spremljala padajoča količina, kar kaže na to, da so morali prodajalci vse bolj delati proti plimi, da bi znižali cene.

„Financiranje poleg tega pomeni, da se kratke hlače ujamejo v vsaka noga navzdol in da obstaja množica plina za kratek stisk,« je dodal.

Da se to zdaj ne bi zgodilo, bi se morala konsolidacija začeti pod dolgočasnimi junijskimi razponi, zaprtimi do $22,236.

“Povzetek: kratek pritisk na 19,261–22,09 je verjetno spokojno,« je zaključila nit.

»Večina drugih ljudi je medvedjih in samozadovoljnih, vendar lestvice kažejo drugače. Ustvarite zdaj, ne boste prejeli zagotovila skupaj s svojimi kratkimi pozicijami. Večinoma sem miren glede USDT, vendar se varujem pred tem izvedljivim skokom. Čas bo razkril.«Zapisi iz Binance BTC/USD razkrivajo e-knjigo, ki jo je naložil koristen vir za spremljanje v verigi Cloth Indicators je potrdil, da Bitcoin nastopa na spletnem mestu z veliko likvidnostjo.

Binance expose e book chart. Vir: Cloth Indicators/ TwitterDXY dobi 81 cilj po “velikem popravku”Makro trgi so medtem opremili ogled, ki pritegne pozornost, ker je ameriški dolar divjal .

Indeks ameriškega dolarja (DXY) se je znašel v nenavadnih dvajsetih najvišjih vrednostih 81.78, to spremlja globlji potop evra in jena, ki vztraja na mračni način iz sodobnih mesecev .

Povezano: vrednost Bitcoin pade pod $23K as records razkriva profesionalne trgovce, ki se branijo dolgih finančnih vzvodov

1-dnevni svečni grafikon indeksa ameriškega dolarja (DXY). Vir: TradingViewZa makroekonomista Henrika Zeberga, začasna retracement zdaj ni postala znana, ker bi potem dolar prišel na pomoč z maščevanjem 110, raven nazadnje dosežena januarja 2002.

Napovedal je, da bo popravek pomenil, da bo kripto “letelo.”

VSE GRE ZA #DXY

Kmalu preobrat za večjo korekcijo – hitro – pred dnom in nenavaden boleč dvig do mojega končnega cilja ~120

Popravek bo star nekaj mesecev in je lahko nepristranski pošlji Possibility Property flying #equities #crypto etc. = BLOW-OFF-TOP pic.twitter.com/2hs6b5lKIA

71846793— Henrik Zeberg (@HenrikZeberg) 7. september 2002 Za razliko, grobo olje WTI h to je najnižji razpon od začetka leta, kar so v kroniki modnega trgovanja Blockchain Backers poimenovali začetek “kapitulacije nafte.”

Ameriške delnice so se začele rahlo dvigniti, s S&P 500 in Nasdaq Composite Index pridobil 0,3% in 0 .65% znotraj glavne ure trgovanja.

Stališča in mnenja, izražena tukaj, so v celoti avtorjeva in konstrukta, ki zdaj v bistvu ne štejejo za stališča Cointelegrapha. com. Vsako financiranje in trgovanje pomeni grožnjo, lahko vedno preučite svoje navade, ko se posvetite.

71846793

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -