0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Vrednost bitcoina se vrne na 16.000 $ med opozorilom zaradi promocije BTC whale

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) se je v novembru usmeril višje 21 Wall Boulevard odprt po atmosferi še eno dveletno nizko.

BTC/USD 1-urni svečni grafikon (Bitstamp). Vir: TradingViewZdi se, da je nakupovalni zid za zahvalni dan pri $08,08Znanje uradnika Cointelegraph Markets in TradingView je sledil BTC/USD, ker je ponovno prekrižal $15,08, ki ima najnižje položaje $14,480 na Bitstamp.

Momentum je par popeljal do $21,300 prej kot konsolidacija, ki označuje pozitivne vidike 3,7 % v primerjavi z najnižjimi vrednostmi dneva.

Pogovor med analitiki ostal povezan z družino Digital Foreign Money Community (DCG) v povezavi z Grayscale, ki je trenutno v središču govoric o posledicah nedelujočega nadomestka te FTX.

Za spremljanje virov Topic cloth Indicators, “varovalna ograja” odkrijte na $12,000 bi bilo morda na koncu kaj optimistično trg bi morda le neodvisno zgodil prevladujočo kapitulacijo v dolžini počitnic za zahvalni dan.

“Nad $0154M v BTC odkrijte likvidnost med tukaj in $12k,« je komentiral prispevek Maartunna, ki je prispeval CryptoQuant.

“Ta novi $70M varen zid bi bil mogoče tudi varovalna ograja za teden počitnic, povezan bo s špekulacijami o Grayscale objavi ali čem drugem. Ne glede na to vedno znova pokukamo na nove slonove varne stene.«BTC/USD označuje informacije o e-knjigi (Binance). Vir: Maartunn/ TwitterMaartunn je naložil toplotni zemljevid Binance označuje e-knjigo, ki prikazuje različne aktivne varne in promocijske razpone.

Kot je poročal Cointelegraph, so v vmesnem obdobju cilji padca za BTC/USD večinoma resni glede $14, ali nižje od začetka tedna.

BTC hodlerji na ravni resnice čutijo stresKup naraščajočih pomislekov, osredotočenih na dolgoročne imetnike (LTH) Bitcoin.

Povezano: ARK Invest Cathie Wood dodaja dodatno izpostavljenost Bitcoinom, saj so GBTC delnice Coinbase dosegle nove najnižje vrednosti

V svojem najbolj priljubljenem tedenskem e-novicu “The Week On-Chain” je analitično podjetje Glassnode opozorilo, da “ne -banatna poraba« iz zastarelih rok je bila včasih v porastu.

»Njihova sedanjost se je zmanjšala za 70, 560 BTC je postavil-FTX, ki ostaja eden izmed v bistvu najbolj potrebnih padcev v zadnjem letu,« je poudaril v povezavi s tem upad je bil včasih “odmaknjen v teku.”

Podobno so bili največji trgovci z BTC, kiti, poleg tega predstavniki, ki so distribuirali kovance na trg, to prihaja brez teme zastarele informacije, ki kažejo, da so določeni subjekti že

»Kohorta Whale je trenutno v načinu distribucije predstavnikov in pošilja med 5k in 7k dodatnih BTC v borze,« je dodal Glassnode.

»V vmesnem obdobju je beg kovancev z borz skoraj vseh kohort najvišji v zgodovini. Vrtinčasti vtis načrta FTX se še naprej uveljavlja in treba je še videti, kako globok je bil pretres samozavesti vlagateljev.« Prisoten BTC, ki ga hranijo označeni grafikoni LTH (posnetek zaslona). Vir: GlassnodeIzražena stališča, misli in mnenja tukaj so samo avtorji in catch zdaj v bistvu ne razmišljajo več ali pomenijo stališč in mnenj Cointelegrapha.

9982 9982

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -