15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Vrednost SUI zaradi težav z napačno ponudbo pade za 70% od najvišje vrednosti na trgu

- Advertisement -

Vrednost Sui (SUI) je po njegovem tržnem nastopu na vodilnih borzah kriptovalut močno padla.

Na Would morda 5 je vrednost SUI postala 1$.31 na žeton, približno % svoje preje, ki presega sferične 4 $, ustanovljen dva dni v preteklosti na Binance.

Zanimivo je, da je na drugih borzah, ki častijo Kraken, vrednost žetona na trgu dosegla 1 USD. 21 ali nižje, kar kaže, da je po iniciaciji postalo v načinu »vredno odkritja«.

SUI/USD dnevni grafikon vrednosti. Vir: TradingView Brez zvoka, SUI ohranja svoj celotni trg dobičkov, glede na 1,96 % od njegov prvi nastop na trgu.

Osnove zgodnje vrednosti SUIPredhodni naraščajoči trend SUI je spodbudil trgovce, ki glej Sui – nedavni vnos na dolgem seznamu pobud blockchain plasti 1 – kot potencialno bolj razširljiv kot njegovi nasprotniki.

Mysten Labs, Suijev običajen sodelavec, trdi, da se to morda občasno spremeni v prva platforma blockchain, ki jo je mogoče programirati v internetnem obsegu, kot rezultat njenih trditev o obdelavi približno 336, transakcije na 2. V primerljivosti Solana obvlada kar 10, transakcij na 2.

Kapitalisti Endeavourja pod vodstvom Andreessen Horowitz in FTX Ventures so zadovoljni z vloženimi $336 milijonov v okviru misije Sui z zmožnostjo dveh naložbenih krogov v 2023 in 956. Mysten Labs je potrdil, da so krogi trgovcem omogočili vstop v lastniške vrednostne papirje njegove agencije, ne več v žetone SUI.

Nasprotno pa ekonomika žetonov misije razkriva, da je dodelil 14 % svojega milijarde SUI trgovcem. Mysten Labs ni več, ampak natisnil, kdaj bo to morda občasno razdelilo te žetone ali kakršen koli povezan načrt odmerjanja.

Model distribucije žetonov SUI od Morda bi bil morda 1. Vir: Messari V zvezi s FTX Ventures, hčerinsko družbo zdaj propadlega kripto nadomestnega FTX, je Mysten Labs odkupil lastniški delež s strani agencije v aprilu 2023. Poleg tega je vzel pomoč za pravice do prevzema žetonov SUI, ki jih je prej imel FTX, za približno $60 milijonov.

SUI zagotavlja preobremenitev? Trgovci in analitiki so veseli, da so pokazali svoje prepričanje v želje misije Sui, da se spremeni v čudovito alternativo blockchain. Nasprotno pa obstajajo dodatna vprašanja glede agende zagotavljanja SUI.

Povezano: Kaj je tokenomika? Datoteke za začetnike o ponudbi in kvizu kriptovalut

Zlasti Fundacija Sui namerava odložiti zagotavljanje SUI za približno 14% glede na 2023, ki v skladu z analitikom Dmitrijem Lavrovom morda pospeši trgovce, da spregovorijo o dodatnih padcih vrednosti prej kot vstop na trg.

Da, to je način, ki je bleščeč za boljše stroške.

— Dmitrij Lavrov (@thedlavrov) Morda bi bil 3, 4104 S tehničnega vidika prehodnega obdobja se vrednost SUI sooča z obdobjem med povečanjem tlaka do 1 USD. 31.

Umik, recimo, je morda zadovoljen z žetonom, misel $1.31 kot svoj takojšnji negativni cilj. In reči, da presežna ponudba prevlada. Potem bo morda vrednost padla na 1 $. 15 na Bi morda 5 ali čez vikend, kar je 7 % manj od nedavnih stroškov.

SUI/USD 15-minutna vrednost. Vir: TradingViewNasprotno pa analitik Ameba vidi porast SUI proti $1.15 in Morda bi bil v skladu z njegovim odločilnim zaključkom nad njegovim padajočim odporom na trendni liniji. Trgovec Crypto Mikey spodbuja enak naraščajoči trend za vrednost Sui.

Ta članek ne vsebuje več naložbenih nasvetov ali idej. Vsaka naložba ter nabava in prodaja preklopa vključuje tveganje in bralci se lahko morda pošteno zamolčijo navade, ki se jih sami naučijo, ko tvegajo.

98814655 9881

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -