6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Vrednost, zaklenjena v Defi, zdrsne za 5 % v 24 urah, žetoni...

Vrednost, zaklenjena v Defi, zdrsne za 5 % v 24 urah, žetoni AMM in Rebase imajo dvomestno izgubo

Value Locked in Defi Slips 5% in 24 Hours, AMM and Rebase Tokens Take Double-Digit Losses

Od sredine novembra skupno vrednost zaklenjena (TVL) v decentraliziranih financah (defi) je padla iz $62 milijard dolarjev na 257.55 milijarde in v zadnjem 27 ur je izgubil dotik za več kot 5%. V zadnjih sedmih dneh so defi žetoni, kot so uniswap, palačinke, žeton krivulje dao, 1inch in suši, izgubili nekje med 15% do 23.9 % v vrednosti.

Defi TVL Drops Curve, Makerdao in Convex Finance prevladujejoValue Locked in Defi Slips 5% in 24 Hours, AMM and Rebase Tokens Take Double-Digit Losses

V času pisanja je protokol TVL in defi v nešteto blokovnih verig je $65.55 milijard, v skladu z meritvami defillama.com . Zaklenjena skupna defi vrednost je izgubila 5.% v zadnjem dnevu, protokolna krivulja pa prevladuje nad večino TVL-jev, navedenih z 8.09% prevlade.

Value Locked in Defi Slips 5% in 24 Hours, AMM and Rebase Tokens Take Double-Digit Losses

Krivulja avtomatiziranega tržnika (AMM) ukazuje $20.23 milijard TVL, kar je gor 1. 14% ta prejšnji teden. Makerdao je drugi največji defi protokol TVL z $13.48 milijard v času pisanja. Tretji največji defi protokol TVL pripada Convex Finance z $12.10 milijard danes.

Ethereum Defi TVL Dominance 58%, Binance Smart Chain 6%, Terra 5%Value Locked in Defi Slips 5% in 24 Hours, AMM and Rebase Tokens Take Double-Digit Losses

TVL na blockchain kaže, da Ethereum ukazuje $164.30 milijarde dolarjev 250.36 milijarde v defi v nedeljo. Binance Smart Chain (BSC) zajame $12.58 milijarde in veriga je druga največja veriga glede na TVL-je protokola defi.

Value Locked in Defi Slips 5% in 24 Hours, AMM and Rebase Tokens Take Double-Digit Losses

Za BSC sledi Terra ($Value Locked in Defi Slips 5% in 24 Hours, AMM and Rebase Tokens Take Double-Digit Losses .23B), plaz ($12.05B), Solana ($12.46B) in Tron (5.$ 48B). V času pisanja Ethereum ukazuje 55 .36 % $ 257.55 milijarda vrednosti, zaklenjena v defi. Medtem ko BSC poveljuje 6.62% prevlade , TVL v Terri zajame 5.30%.

Prenos in AMM Defi Tokens Slide —Crosschain Bridge TVL Slips 26% v 27 DneviValue Locked in Defi Slips 5% in 24 Hours, AMM and Rebase Tokens Take Double-Digit Losses

Statistični podatki s strani coingecko.com kažejo, da se je skupna tržna kapitalizacija defi žetonov najboljšega avtomatiziranega izdelovalca trga (AMM) zmanjšala 14.6 % do $12.2 milijarde. Poleg tega meritve kažejo, da so žetoni ponovne baze izgubili 5,1 % na najnižjo vrednost 6 USD 07 milijard v nedeljo.

Uniswap kripto sredstev AMM (UNI) se je zmanjšal 15% v zadnjih sedmih dneh. Uniswap sledi zamenjava palačink (07.7%), žeton krivulje dao (23.2), 1 palec (26.3%), suši (18.9%) in bančni žeton (13.1%).

Ponovno bazirajte žetone, kot je olympus (OHM) shed 14.1 % ta prejšnji teden, medtem ko je čudežna dežela (TIME) izgubila 18.5%. Klima dao (KLIMA) je padla 40.6 % v zadnjih sedmih dneh in veliko (AMPL) izgubljenih 18.7%.

Value Locked in Defi Slips 5% in 24 Hours, AMM and Rebase Tokens Take Double-Digit Losses

Mesečni statistični podatki kažejo, da so TVL navzkrižne verige zdrsnili 27 0,9 % in danes je $18.36 milijard TVL v mostovih do Ethereuma, glede na Dune Analytics. Vodilni je most Ronin s 6,9 milijarde dolarjev, Avalanche ima 6,6 milijarde dolarjev, Polygon pa 5,6 milijarde dolarjev.

Oznake v tej zgodbi

1inch, žetoni AMM, Automated Market Maker, Avalanche, BSC, navzkrižni most, krivulja dao žeton, decentralizirane finance, DeFi, defi action, defillama.com, DEX, Ethereum, Klima dao (KLIMA), makerdao, olympus (OHM), Pancakeswap, rebase žetoni, Solana, SUSHI, Terra, skupna vrednost zaklenjena, tron, TVL, uniswap, uniswap (UNI), Wonderland (TIME)

Kaj menite o stanju decentraliziranih financ (defi) danes? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Value Locked in Defi Slips 5% in 24 Hours, AMM and Rebase Tokens Take Double-Digit Losses BCH Ecosystem Gains New NFT and Dex Platforms, TVL in Smartbch Defi Climbs 180% in 30 DaysBCH Ecosystem Gains New NFT and Dex Platforms, TVL in Smartbch Defi Climbs 180% in 30 Days Value Locked in Defi Slips 5% in 24 Hours, AMM and Rebase Tokens Take Double-Digit Losses

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments