15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Vrhunska hitrost sprejemanja kripto lahko povzroči vrtoglavico, opozarja izvršnik denarnice

Vrhunska hitrost sprejemanja kripto lahko povzroči vrtoglavico, opozarja izvršnik denarnice

Sprejemanje kriptografskih podatkov cveti 2021, toda kako dolgo lahko slaven vir energije hype vlak zadnji?

4786 Skupno ogledov

22 Skupno število delnic

Breakneck speed of crypto adoption could result in whiplash, warns wallet exec

Sprejemanje kriptovalut v plačilni aplikaciji s sedežem v Združenem kraljestvu cveti v prvem četrtletju leta 2021, vendar ali se ta trend nadaljuje je lahko odvisen od dejanj evangelistov Bitcoinov (BTC), kot je Elon Musk, opozarja direktor STICPAY James Bay.

Aplikacija za mobilna plačila poroča o 48% povečanja kripto vlog v prvem četrtletju leta, medtem ko so fiat vloge ostale statične. Bitcoin je očitno valuta, ki jo izbere večina uporabnikov e-denarnice STICPAY, pri čemer Bitcoin depoziti zasenčijo depozite Etra (ETH), Tether (USDT) in Litecoin (LTC) 38 večkrat.

Podjetje je poročalo tudi o 185% povečanje števila uporabnikov, ki pretvarjajo fiat v kripto preko vgrajene denarnice pretvornik valut v primerjavi z enakim obdobjem lani. Temu je sledilo 22% znižanje v številu uporabnikov, ki kripto zamenjajo za fiat.

Direktor službe za stranke James Bay je dejal, da si več kriptovalut pridobiva ugled kot potencialne zaloge vrednosti, vendar je Bitcoin še vedno v ospredju.

“Kriptovalute so vse pogosteje sprejete kot zaupanja vredna shramba denarne vrednosti. Vendar moramo reči, da je Bitcoin tisti, ki vodi k spremembi plačilnih navad in obetov, ki izziva fiat valute, “je dejal Bay.

” Prehod na kriptovalute se premika z neverjetno hitrostjo, a ali se bo ta trend nadaljeval, bomo še videli, «je opozoril Bay, katerega pripombe prihajajo, ko trg kriptovalut po mesecih hitre rasti doživi silovit upad.

Bay misli, da bo nadaljevanje trend bi lahko bil odvisen od dejanj javnih osebnosti, kot je Elon Musk, katerega vplivni tweetovi dokazano povečujejo (ali ponižujejo) cene katerega koli kovanca, ki ga omeni.

“ Tudi danes odmevni evangelist Bitcoinov Elon Musk je napovedal, da Tesla ne bo več sprejemal valute, navaja pa okoljske pomisleke, vse to pa po marčevi napovedi, da bo podjetje plačevalo z bitcoini, «je dejal Bay, ki se je skliceval na nenaden preobrat Elona Muska na Teslino odločitev, da se Bitcoin dovoli kot plačilno sredstvo za njegova električna vozila.

Drugi odmevni evangelist Bitcoinov, Michael Saylor, MicroStrategy, je napovedal nakup drugega 271 BTC maja 13, ure po Muskovem preobrat pri plačilih Bitcoin. Skupni znesek Bitcoina v bilanci stanja MicroSTrategy znaša 91, 850 BTC, z lansiranjem različnih zneskov po različnih cenah.

Medtem v Teslini bilanci stanja ostane Bitcoin v vrednosti več kot milijardo dolarjev – dejstvo, ki ga kritiki opazujejo panožni opazovalci, ki menijo, da je Musk pripravljen na dobiček iz kovanca, za katerega meni, da je okolju prijazen nevarno kot znak hinavščine.

Prejšnji članekLuksuzno podjetje za jahte sprejema Bitcoin, gosti blockchain mobilne in spletne storitve
Naslednji članekDigitalne valute, ki jih podpira država, lahko motijo ​​finančne sisteme: poročajte

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments