18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Vrhunski mentorji blockchainov združujejo moči in svetujejo o "prelomnih" projektih Solana

Vrhunski mentorji blockchainov združujejo moči in svetujejo o “prelomnih” projektih Solana

Solverse Accelerator je bil ustanovljen za podporo visoko potencialnim projektom, ki temeljijo na Solani. To je tudi način, kako spodbuditi nadaljnji razvoj omrežja blockchain, ki je letos hitro raslo.

Top blockchain mentors join forces to advise on ‘groundbreaking’ Solana projects

Solverse, program za pospeševanje, osredotočen na Solano, je prisluhnil 21 strokovnjaki za področje, ki bodo svetovali pri prihajajočih projektih Solana, s čimer bodo postavili temelje za nadaljnji razvoj visokozmogljivega blokovnega omrežja.

Predstavniki 21 so bila izbrana podjetja, ki se bodo pridružila mentorskemu programu Solverse. Mentorji sami prihajajo iz različnih okolij, vključno z globalnim investicijskim bančništvom, blockchain infrastrukturo in mediji. Predstavniki Alameda Research, Axia8 Ventures, Bitscale, Lemniscape in mnogih drugih bodo sestavljali mentorski odbor.

Infrastruktura, ki jo zagotavlja Solana, bo zmogljivosti in prefinjenost De-Fi dvignila na višjo raven, “je povedal Wayne Lin, ustanovitelj Axia8 Ventures . “Naš cilj s Solverseom je ustvariti možgansko zaupanje z najboljšimi možmi v industriji in združiti vire za izdelke in storitve, ki bodo povzdignili svet v verigi.”

Projekti, izbrani za Solverse Accelerator, bodo prejeli svetovalno podporo mentorjev in strategijo preusmeritve na trg. Program pospeševalnika zagotavlja tudi sredstva in nepovratna sredstva za pomoč podjetnikom pri dajanju njihovih izdelkov na trg.

Ekosistem Solana je postal središče dejavnosti za razvijalce pozno, saj je Metaplex postal prva nefungična žetonska platforma, ki se je začela v omrežju . Od lansiranja marca je ekosistem Solana omogočil 50 tržno pripravljene projekte do zadnjega štetja. Decentralizirano financiranje ali DeFi je še naprej največji primer uporabe omrežja.

Solana Foundation, program nepovratnih sredstev, ki podpira omrežje, je v začetku letošnjega leta objavil, da je z borz kriptovalut OKEx in MXC zbral 00 milijonov strateških naložb. . Denarna injekcija bo pomagala pospešiti razvoj več projektov, ki naj bi se začeli v omrežju Solana.

Prejšnji članekDapp za prihajajoči blok verige Diem zbere 4,5 milijona dolarjev semenskih naložb
Naslednji članekJužnoafriške kripto borze potrjujejo prejem zahteve za podatke o strankah od organa za pobiranje davkov

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments