15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Vrne se južnokorejski 'Kimchi Premium', cene BTC so višje za 8% od...

Vrne se južnokorejski 'Kimchi Premium', cene BTC so višje za 8% od svetovnega povprečja

South Korea's 'Kimchi Premium' Returns, BTC Prices Up 8% Higher Than Global Average

Ker se regulacija kriptovalut po vsem svetu segreje , Južnokorejski uradniki povečujejo regulativne razprave v zvezi z naraščajočo kripto ekonomijo. Medtem ko so trgi digitalnih valut, kot je bitcoin, v zadnjem času padec vrednosti, so se cene svetovnega kripto trga v ponedeljek povišale. V Južni Koreji kripto-sredstva, kot je bitcoin, znova doživljajo premijo kimchi, saj je cena na bitcoin 8% višja od svetovnega povprečja.

Menjalni tečaji Bitcoin in Korbit Bitcoin kažejo, da se premije Bitcoin vračajo

Vrnila se je premija kimchi v Južni Koreji , po pokolu na trgu, ki je prejšnji teden in konec tedna pestil cene digitalnih valut. Globalna povprečja kažejo, da so kripto-sredstva, kot so bitcoin (BTC) in ethereum (ETH), bistveno poskočila.

BTC je zrasel 10% in ETH je pridobil 20% med zadnjim 24 ure. Ob 8. uri: 38 (EST), bitcoinov globalni povprečno izkoristili dnevno najvišjo vrednost $ 38, 800 na kovanec. Vendar pa so v Južni Koreji cene BTC višje od svetovnega povprečja, saj Korbit in Bithumb poudarjata razliko.

Trenutno je “kimchi premija” v Južni Koreji za BTC 8% višje, saj je svetovno povprečje bitcoinov $ 37 , 700 in Bithumbova promptna cena BTC je $ 40, 800 na BTC. Tečaj Korbita je nekoliko nižji pri $ 40 , 568 na enoto, vendar ima kljub temu premijo v primerjavi s svetovnim povprečjem.

Cene ETH v Južni Koreji prav tako kažejo rahlo rast, saj menjalni tečaj Bithumb in Korbit za ETH znaša $ 100 višja od svetovnega povprečja. Bithumb ima veliko večjo prevlado kot Korbit, saj ima več kot 2,4 milijarde dolarjev 24 – urni obseg kripto trgovine. Korbit pa v ponedeljek zajame (149 milijonov v ponedeljek.

Vlada se bolj približa premijam, nešteto kripto sredstev vidi odstopanja cen v nasprotju s svetovnimi povprečji

Južnokorejske kripto premije so se že večkrat pojavile v 2021, kar je povzročilo, da regulatorji iščejo več natančno spremlja kripto ekonomijo in razmišlja o strožjih predpisih o digitalnih valutah. Poročilo Maeil Kyungjae je pokazalo, da je južnokorejska vlada zaskrbljena zaradi “premije kimchi”, potem ko se je premija dotaknila višje od 18% v prvem tednu aprila.

Nekaj ​​drugih kripto sredstva poleg BTC in ETH v Južni Koreji beležijo premije. V državi digitalne valute, kot so XRP, ETC, ADA, EOS, BCH in DOGE, trgujejo za višje vrednosti v primerjavi z današnjimi svetovnimi povprečji.

Kaj menite o vrnitvi premije kimchi v Južni Koreji? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Bitcoin Adoption Picks up Steam in Peru After Presidential Ballot

Best Goal Scorer at Euro Soccer Championship to Get NFT Trophy From Gazprom

Oznake v tej zgodbi

8% višje, 8 % Premium, ada, BCH, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bithumb, kripto sredstva, Doge, EOS, ETC, ETH, menjalni tečaji, globalno povprečje, kimchi premija, Korbit, premije, Južna Koreja, premije Južne Koreje, Spot cene, trgovanje, XRP

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je v informativne namene samo oze. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments