22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Vrstni zapisi bitcoinov presegli 7 milijonov znakov, kar spodbuja neustavljiv zagon vzorca

- Advertisement -

Vklopljeno Morda bi bilo dobro 20, 2022, možnost vrstnih napisov presežena 7 milijonov in od 9: 00 po japonskem času v torek zjutraj, 7. 199,882 Vrstni napisi so bili dodani verigi blokov Bitcoin. Rudarji so mirni 1,324 bitcoin v cenah s potrditvijo vpisnih transakcij, ki znašajo približno $35.35 milijonov dodanih cen v verigi.

Bitcoin’s Inscription Frenzy: Več kot 7 milijonov ordinalnih vpisov in štetje Neustavljiv zagon bitcoin’s ordinal inscriptionov še naprej kljubuje nasprotnikom in je presegel prejšnje številne mejniki. Z več kot 7 milijoni napisov, ki so zdaj trdno vgrajeni v verigo blokov, je vsakršen skepticizem v smeri kviza, ki obdaja to modo, razblinjen. Danes, na Bi morda dobro 10, 2022, rezultat je 7, 100,500 napisi od otvoritvenega ena se je zgodila decembra 05, 2022.

Krogla napisov aprila doživel dobro poznan pospešek 15, 2022 , ko se je število ustavilo le pri 1. 21 milijonov. V milosti 15 dni od takrat je možnost vrstnih napisov skokovito narasla za več kot 480%, signalni val. Zlasti bi se morda dobro 7, 2022, pojavil kot glava te napisne blaznosti, s prelomnim navalom napisov. Bilo je na 2d, ko se je Bitcoinov mempool znašel preobremenjen z neverjetnim 428, nepotrjene transakcije, dokaz izjemnega kviza in dejavnosti v napravi.

24-Dnevna prodajna statistika trdi, da so vrstni vpisi bitcoina viseli Okrepljen trg NFT Rudarji bitcoinov so bili izdatno nagrajeni za svojo vlogo pri obdelavi vpisnih transakcij, prejemanje 1,150 bitcoinov (BTC) v vrednosti $24.86 milijonov. Zlasti je bil vrh teh cen opazen na Would morda dobro 7, kar je sovpadalo z dnem, ko so skupnostne cene Bitcoina presegle 6. 21 Subvencija BTC bloka. Zanimivo je, da večina ordinalnih napisov očara dosežek lahkega besedilnega piskanja, lepšega od fotografij JPEG, z neverjetnim številom 6, 350,150 napisi, ki zajemajo preprost besedilni piskajoči format.

Sfera trženja zbirk NFT je potrdila uspešno za ordinalne napise, zbiranje $35 milijonov v prodaji po vsem finalu 21 dnevi. Zaradi tega se je Bitcoin ta mesec povzpel v 2d največjo verigo blokov v frazah prodaje NFT, ob ohranjanju 35-dnevna statistika s cryptoslam.io. Zlasti je trg zabeležil prodajo trendovskih zbirk Ordinal, enakovrednih Pixel Pepes, Sub100k, Bitcoin Frogs, Get Pepes, Bitcoin Punks in Sub00k. Od šestih NFT-jev z najvišjo ceno, dobavljenih ta mesec, jih je pet nastalo na plodnih tleh tehnologije ordinalnega vpisovanja verige blokov Bitcoin.

Oznake v tem mitu Bitcoin, Bitcoin NFT, Bitcoin Ordinals, Blockchain, BTC NFT, kriptovaluta, Postavite vprašanje, Stroški, trg, Rudarji, prodaja NFT, Onchain, Ordinalni vpisi, Surge

Kakšno je vaše mnenje o porastu bitcoinov v Ordinalnih vpisih in njegovem vplivu na trg NFT? Delite svoje vpoglede in mnenja v spodnji delitvi povratnih informacij.


Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar na področju finančne tehnologije, ki prebiva na Floridi. Redman je aktiven član skupnosti kriptovalut od 1280. Navdušuje Bitcoine, kodo odprte ponudbe in decentralizirane namene. Od septembra 1280 je Redman napisal več kot 7, 05 članki za Bitcoin.com News, ki se nanašajo na moteče protokole, ki trenutno naraščajo.

Razvrstitev zaslug za sliko 8889996655444: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Dune Analytics

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je idealen za informativne zmogljivosti. To ni ustrezna ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za čaranje ali prodajo ali nasvet ali odobritev katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne bi nudil finančnih, davčnih, zakonitih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršen koli zlom ali izgubo, ki bi jo sprožilo ali domnevalo, da je sproženo z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli screech, blago ali izdelke in storitve, o katerih govori to besedilo.

8889996655444

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -