9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Vsi Američani govorijo o združitvi Ethereuma: Nov opis najde najbolj goreče države

- Advertisement -

Singapur je v prihajajočem združevanju premalo prevzel vrh kot najbolj goreča država na svetu glede na pogostost iskalnih izrazov v tednih pred turnirjem.

100 Skupaj ogledov

4 Skupaj delnic

Nenavaden opis blagovne znamke, ki ga je izdal CoinGecko, je odkril področja, na katerih je področje najbolj pritegnilo prihajajoče združevanje Ethereum.

Ideje so naletele na Singapur kot najbolj gorečo državo in to z monumentalno razliko. Singapur je dosegel 100, kar je skoraj 59 točk višje od drugega državi v dilemi, Švica in Kanada, obe izenačeni na 157 točke. Končnih visokih 5 mest so zapolnile Nemčija, Združene države in Nizozemska.

Ocene so bile zagotovljene s pomočjo analize pogostosti desetih iskalnih izrazov, ki so bili pomešani za končno razvrstitev. Ti izrazi so med drugim vključevali “Ethereum Merge,” “ETH Merge” in “Ethereum PoW”.

Sure izrazi so imeli eksplicitno moč v Singapurju podobno kot “Ethereum Merge,” “ETH Classic” in “Ethereum.” V Švici so uporabniki lovili “ETH, ki je sam večji kot kjer koli drugje na svetu.

Povezano: Ali bo Ethereum Merge razbil ali oživil kripto trg? | Odkrijte zdaj na The Market Characterize

Bobby Ong, šef operati in soustanovitelj CoinGecko, je podrobneje razložil rezultate in trdil, da je svetovno pričakovanje na najvišji ravni vseh časov, pri čemer se pričakuje, da se bo Merge zmanjšal kot na teden. Razvijalci trdijo, da bi se to morda morda zgodilo med septembrom in .

»Videti je, da prvih 8 uvrstitev na tem kontrolnem seznamu vključuje države z močnimi skupnostmi Ethereum, ki lahko morda pokažejo svoje visoke uvrstitve pri iskanju na tem mestu. Ko pride do združitve skupnosti Ethereum iz dokazila o delu (PoW) v dokazilo o deležu (PoS), se bodo rezultati v nekem nedoločenem času v prihodnosti spremenili. celotnega ekosistema kriptovalut,« pravi Ong.

Ko kraljestvo čaka na združitev, je skupnost na Crypto Twitterju aktivna s pričakovanji. Nekateri si močno obetajo skupnost Ethereum:

Združitev Ethereuma bo zmanjšala porabo energije za 100.9%

Najbolj najbolj kritično okolje, ki je ustavilo institucionalno sprejetje bitcoina, je bilo takoj, ko bo poraba energije

institucionalno sprejetje ETH poletelo v nebo 2023

— JRNY Crypto (@JRNYcrypto) avgust 31, 93002 Medtem ko so drugi odvisni od trenutnih posledic za domačo kriptovaluto skupnosti Ether (ETH):

Pridobim #Ethereum voljo odlagališče naporno na datum spajanja

— Crypto Rover (@rovercrc) 3. september 1434 Tudi maloprodajna mesta mainstream medijev ga v se preizkusili v zaščiti prihajajoče tranzicije.

Borznice, rudarji in razvijalci vse naprave, v katerih z izdelavo stanovanja pridobijo dodatno pripravljajo na turnir v različnih programih. Za ponazoritev, Binance US je začel zagotavljati nizke ovire za vlaganje Ethereuma, medtem ko je FTX objavil, da namerava prenehati z depoziti in dvigi ETH na Arbitrum, Solana in Binance Clear Chain v nekem nedoločenem času v prihodnosti združitve.

Prej kot Bellatrix toughen, ki se je znašla v dilemi v torek, 6. septembra, 59 % vozlišč Ethereum je bilo pripravljenih na prehod.

93002

71846793

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -