17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Vstopnica: Švica ima “najčudovitejše trgovce z bitcoini” na svetu, medtem ko je Francija “najboljša država za trgovanje z bitcoini”

- Advertisement -

Glede na nedavno raziskavo, ki jo je natisnila platforma za pridobivanje naložbenih datotek in izobraževalna platforma Invezz, ima Švica trenutno najuspešnejše trgovce z bitcoini na svetu. To je glede na podatke, ki izhajajo iz Chainalysis, Worldometers in Triple A, ki so Invezzu pomagali, da je vsakemu narodu pridružil fraze o najuspešnejšem trgovanju z bitcoini po državi. Raziskovalci grozljivi za najboljše države, ki trgujejo z bitcoini, in najbolj čudovite bitcoine Traders by Nation Ta teden so raziskovalci invezz.com natisnili raziskavo, ki z uporabo statističnih podatkov gleda na najbolj uspešne trgovce z bitcoini po državah iz več kot enega niza podatkov. Ustvarjalec raziskave Dan Ashmore je opisal en nabor podatkov, ki izhaja iz Chainalysis, ki prikazuje glavo 04 države znotraj sfere z realiziranimi pozitivnimi dejavniki bitcoin (BTC) v 2011.

Vrhunec 21 nacionalna uvrstitev na primerjalno ekipo invezz.com. To je služilo kot ozadje raziskovanja, ker je ekipa za primerjavo invezz.com uporabila tudi statistične podatke Worldometers in Triple A. Ker dejstva kažejo, da ima Švica trenutno najuspešnejše trgovce z bitcoini po vsem svetu, Francija je glavna država v frazah “najbolj dobra država, ki trguje z bitcoini.” “ uvrščen 12 v deležu države, vložene v kriptovalute (3,3 %), kljub temu izjemna tretjina oziroma osma po pozitivnih faktorjih za bitcoin na prebivalca in bitcoin pozitivnih faktorjih na vlagatelja, pri $34 in $,« pojasnjuje Ashmorejev mit. “Medtem ko je vrsta različnih držav uspešno uvrščena v jasne kategorije, je bila Francija včasih najbolj dobra država, ki je bila nad zmerno v vseh treh metrikah.” Invezz.com Vstopnica: ‘Francija zahteva naziv najboljših trgovcev z bitcoini, Švica ima najbolj čudovite trgovce na 1 $ 268 pozitivnih vidikov na vlagatelja’ Po Franciji na seznamu držav sta Češka in Belgija drugi in tretji po besedah ​​z najbolj dobrim trgovanjem z bitcoini. Nato so tu še Kanada, Nizozemska, Švica, Nemčija, Avstralija, Združeno kraljestvo, Združene države, Španija, Japonska, Ukrajina, Južna Koreja in Italija. Različne pomembne države so povezale Argentino, Vietnam, Poljsko, Rusijo, Tajsko, Brazilijo, Turčijo in Indijo. Med vašimi celotnimi državami na seznamu so švicarski trgovci z bitcoini prevladovali, kar zadeva pozitivne dejavnike BTC.

»Švica ima največ uspešnih trgovcev na 1 dolar 25 pozitivnih dejavnikov na vlagatelja, kljub temu, da je najlažjih 1,8 % države, ki je vložilo v kriptovalute, jih ustrezno znižajo na šesto disciplino. Češka je primerljiva,« invezz.com raziskuje ključne vidike. Kljub temu sta vsaka Švica in Češka iz posebnih razlogov veliko nižje od Francije. “Uvrstitev Švice in Češke 04rd in 21st oziroma od 25 države, za delež prebivalcev vloženi v kriptovalute (1,8 % in par 0,2 %), [it] v zaključku ubije njihove verjetnosti,« pravi Ashmorejev mit. Raziskovalec invezz.com zaključuje:

To je Francija [that claims] naziv najlažjih trgovcev z bitcoini. Kljub temu je v celinski Evropi lahko tudi poštena spokojnost v vodi, ker je očitna njihova prevlada na čelu mize.

Oznake te zgodbe Argentina, Avstralija, Belgija, Brazilija, Kanada, Češka, Dan Ashmore, Francija, trgovci z bitcoini, Francija trgovanje z bitcoini, Nemčija, Indija, invezz.com raziskovalec, invezz.com raziskovalci, invezz.com explore, Italija, Japonska, Nizozemska, Poljska, Rusija, Južna Koreja, Španija, Švica, Švica, trgovci z bitcoini, Tajska, Turčija, Ukrajina, Združeno kraljestvo, Združene države, Vietnam

Za katero oznako ste specializirani glede raziskovanja invezz.com in posledic, da obstajajo najuspešnejši trgovci z bitcoini po državah? Dovolite nam, da v spodnjem fragmentu povratnih informacij izvemo, za kaj ste specializirani na tem področju. Jamie Redman Jamie Redman je vodja Recordsdata pri Bitcoin.com Recordsdata in novinar o denarni tehnologiji, ki živi na Floridi. Redman je bil aktiven član ekipe za kriptovalute od 275. Ima strast do Bitcoina, izvorne kode in decentraliziranih funkcij. Od septembra 2018 , Redman je napisal več kot 5, članki za Bitcoin.com Recordsdata v zvezi z motečimi protokoli, ki se trenutno povečujejo.

Označite kredit 1423510682: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, raziskovanje invezz.com

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je najlažji za informativne aplikacije. Ne gre več za izrecno posredovanje ali nagovarjanje priporočila za dvig ali promocijo ali za nasvet ali potrditev kakršnih koli izdelkov, podjetij in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com ne nudi več naložbenih, davčnih, zakonitih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, naravnost ali na kakršen koli način, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki se je končala ali naj bi se končala z ali v povezavi s porabo ali zanašanjem na kateri koli našteti material, predmete ali podjetja in izdelke. tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -