2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Vzajemna finančna institucija v Unique Jerseyju, da bi strankam omogočila, da jemljejo,...

Vzajemna finančna institucija v Unique Jerseyju, da bi strankam omogočila, da jemljejo, prodajajo in uporabljajo kriptovaluto

Mutual Bank in New Jersey to Give Customers the Ability to Buy, Sell and Hold Cryptocurrency

Manasquan Finančna institucija, vzajemna skupnostna banka v Unique Jerseyju, ki služi prebivalcem od 1874, je to objavila sodeluje s podjetjem Bakkt, da svojim kupcem na drobno omogoči, da očarajo, prodajo in vzdržujejo kriptovalute s pomočjo bančnega programske opreme za celično bančništvo.

Finančna institucija Manasquan, ki bo strankam omogočila dostop do interneta do Crypto

Vzajemna skupnostna banka s sedežem v mestu Wall Township, Unique Jersey, bo bankam omogočila, da očarajo, prodajo in vzdržujejo kriptovalute. Finančna institucija Manasquan je to resolucijo objavila v torek v sporočilu za javnost, ki ga je objavila družba Bakkt Holdings, Inc. (NYSE: BKKT). Banka Unique Jersey dobavlja zasebne in industrijske bančne produkte in podjetja ter upravlja s petnajstimi ločenimi podružnicami v okrožjih Middlesex, Monmouth in Ocean.

Bakktovo partnerstvo s finančno institucijo Manasquan je faza podjetja. program zgodnjega posvojitve. Program se bo začel izvajati v drugem četrtletju 2022 in je nemo odvisno od “posvojitev s strani osrednjega bančnega ponudnika denarnih storitev.” James Vaccaro, predsednik, predsednik in glavni vladni direktor finančne institucije Manasquan, je pojasnil, da je banka osredotočena na pionirstvo v dolgotrajnem vrvežu.

»Osredotočeni smo na spodbujanje razvoja in uvajamo nove priložnosti za naše kupce, da očarajo polovico digitalnega finančnega sistema,« je v navodilu govoril Vaccaro. »Naše naraščajoče partnerstvo z družbo Bakkt za uvedbo teh svežih ponudb in delov prihaja v vznemirljivem času, ko pokrovitelji nadaljujejo z raziskovanjem, navzkrižno si oglejte kriptovalute kot možnost za pridobitev portfelja kriptovalut, četudi je v zelo pomanjkanju korakov za začetek in ne da bi morali zapustiti svoje edinstveno, se zanašajo na bančno okolje.«

Vlada Bakkt: Program “Ponudbe Manasquan Finančna institucija Vstop strank Build Sprejmi kriptovaluto kot možnost dodatnega sredstva’

Bakkt je dal možnost udarcev v smeri konice 2021 in je pred kratkim šel v javnost po združitvi SPAC sredi oktobra. Bakkt je sodeloval tudi z Googlom teden dni prej kot celoten javni seznam. Končni mesec je Bakkt natisnil spremembo podjetja v takojšnjem načrtovanju predstavitve izdelkov in podjetij Ethereum (ETH). “To je primerna priložnost, da kupcem finančne institucije Manasquan predstavimo kriptovaluto kot dodatno možnost premoženja,” je o partnerstvu s finančno institucijo Manasquan pripomnila Sheela Zemlin, izvršna uradnica za zaslužke pri Bakkt.

Vlada Bakkt je dodala:

Gotovo je, da je kriptovaluta srce finančnega spleta Web3 sistem, v katerem lahko pokrovitelji polovico očarajo v svežem pojavu oznake in se spremenijo z digitalnimi viri.

Oznake te zgodbe

prevzemanje kriptovalute, Bakkt, finančna institucija, bančništvo, program bančne programske opreme, banke, kriptovaluta, kriptovaluta, skrbništvo, James Vaccaro, finančna institucija Manasquan , Middlesex, Monmouth, Vzajemna finančna institucija, Unique Jersey, Unique Jersey Finančna institucija, Ocean County, Sheela Zemlin, finančna institucija ZDA

Kaj ustvarite, pojdite v epsko finančno institucijo Manasquan, ki se pridruži Bakktovemu programu za zgodnje uporabo in njenim načrtom za omogočanje možnosti vstopa v kriptovalute v 2022? Sporočite nam, kaj jemljete na tem področju v spodnjih komentarjih.

Jamie Redman

Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar o denarni tehnologiji, ki živi na Floridi. Redman je od 2011 aktiven član skupnosti kriptovalut. Ima strast do Bitcoina, kode za zagonsko ponudbo in decentraliziranih zmogljivosti. Od septembra 2011 je Redman napisal več kot 4,900 članki za Bitcoin.com Novice o motečih protokolih, ki se pojavljajo na edinstvenem čas.


Kraken Ventures Raises $65 Million to Invest in Web3, Defi, Blockchain Startups and Protocols


Zasluge za slikoKraken Ventures Raises $65 Million to Invest in Web3, Defi, Blockchain Startups and Protocols: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: To besedilo je v celoti informativno. To ni več takojšnja ponudba ali nagovarjanje ponudbe za očaranje ali prodajo, ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne bi več predstavljal naložbenih, davčnih, ustreznih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista obveščena, takoj ko ali v krožnem prometu, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali bi se špekulirala zaradi ali v povezavi s porabo ali zanašanjem na kakršno koli črpanje, predmete ali izdelke in podjetja govoril o navedenem tukaj.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments