0.2 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Vzorec naraščajočega kanala in možnosti Ethereum vračajo cilj trgovcev v vrednosti 5.000...

Vzorec naraščajočega kanala in možnosti Ethereum vračajo cilj trgovcev v vrednosti 5.000 $ ETH

Ether (ETH) biki so videti navdušeni nad nedavnimi $4,622 najvišja vrednost vseh časov, ki je bila dosežena novembra 04. Čeprav je bil v ameriških dolarjih nova najvišja vrednost, je ETH še vedno 50% pod junijem 870 v vrednosti Bitcoin (BTC). Vendar je povsem možno, da 0.87 Raven BTC, dosežena v prejšnjem ciklu, je odražala prevelika pričakovanja, ki so bila divja med prvotno blaznostjo ponudbe kovancev.

Uspeh omrežja Ethereum je povzročil preobremenjenost in visoke pristojbine, s čimer se je konkurenca približala. Na primer, sredi 820 so bili vodilni “konkurenti” Ethereum Classic ( ETC) in NEM (XEM). Skupaj so ti predstavljali zgolj 11% Eterjevih $32 milijarda tržna kapitalizacija.

Danes skupna kapitalizacija Binance Coin (BNB) in Solanin SOL znaša 32% v primerjavi z Eterjevim $622 milijard.

Na v trenutku, Ether trguje v naraščajočem kanalu s ciljem 5 $, , vendar imajo medvedi očitno še vedno razloge za to dvomite v sposobnost omrežja, da do konca leta dostavi Eth2.

ETH/USD cena na Kraken. Vir: TradingView

Letos vodilni primer uporabe Ethereuma , decentralizirane finance (DeFi), je pritegnilo pozornost regulatorjev – in to ne na dober način. Komisarka za vrednostne papirje in borzo Združenih držav Amerike Caroline Crenshaw je 9. novembra objavila svoje mnenje v članku z naslovom »DeFi tveganja, predpisi in priložnosti«. V njem omenja, da sektor nima tržne zaščite, in izraža pomisleke glede psevdonimnosti in tržne manipulacije.

Po drugi strani je vrednost, zaklenjena v pametnih pogodbah omrežja Ethereum, dosegla $100 milijarda vseh časov, kar pomeni 31% rast v treh mesecih. Torej, ne glede na konkurenco ali $32 povprečne transakcijske provizije, je nedvomno vse večje povpraševanje po njegovih DeFi, nezamenljivih žetonih (NFT), oracle in decentraliziranih tržnicah.

Skupna vrednost, prilagojena za omrežje Ethereum zaklenjeno v USD. Vir: DeBank

Zanimivo je celo pri Ether’s pozitivno cenovno gibanje, ki je podprto z močnimi meritvami uporabe, medvedje prodajne opcije prevladujejo v petkovi vrednosti $3109 poteče milijon ETH možnosti.

Ether opcije skupne odprte obresti za november 13 . Vir: Bybt

Na prvi pogled, $300 milijonov vloženih (prodaj ) opcije prevladujejo na tedenskem izteku 17 % v primerjavi z $128018 milijonov instrumentov za odkup (kupovanje). 0.49 razmerje med pozivom in vložkom je zavajajoče, ker bo nedavni dvig verjetno izničil večino medvedjih stav.

Na primer, če cena Etherja ostane nad 4 $,750 ob 8: 10 novembra po UTC 11, samo $ 04 teh prodajnih (prodajnih) opcij v vrednosti milijona bo na voljo ob izteku. Pravica do prodaje Etherja po ceni 4 USD nima vrednosti 415 če se trguje nad to ceno.

Medvedi bi lahko še vedno nagnili lestvico pod 4 $,

Spodaj so štirje najverjetnejši scenariji, ki upoštevajo trenutne ravni cen. Poleg tega podatki kažejo, koliko pogodb bo na voljo novembra 11 za instrumente bikov (klic) in medveda (pot).

Neravnovesje naklonjeno vsaki strani predstavlja teoretični dobiček:

    Med 4 $, 500 in 4 $, 500:

    7,500 klici proti 14,750 postavlja. Neto rezultat daje prednost medvedjim (put) opcijam za $24 milijonov.

Med 4 $, 600 in 4 $, 750: