15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Wall Avenue Memes Crypto Presale zbere 100 tisoč dolarjev minut po otvoritvi, naslednji kovanec Pepe ali dogecoin?

- Advertisement -

Ta dan označuje začetek predprodaje žetona Wall Avenue Memes ($WSM), z dovoljenjem splet je največ kot soseska za vlaganje v zmenke, ki borznike spreminja v zdaj ne lahek denar in zdaj počne enako za meme kovance.

At ob istem času, ko kupujete za naslednji meme kovanec, da eksplodira, cenite Pepecoin, Dogecoin ali Shiba Inu, nato pa se osredotočite na nič več. Ekipa v spodbujanju žetona Wall Avenue Memes je se zavedajo vsega, kar je treba vedeti o gradnji blagovnih znamk v prvotni dobi financ – ravno zaradi tega trenutno uvajajo žeton $WSM.

Analitiki so že napovedujem x pozitivnih vidikov za Wall Avenue Memes, ko kotira na borzah in ki je bistvenega pomena za to, da so morda verjetno celo deležni tega, kljub temu pa se žetoni pograbil kot bi mignil.$100,000 $WSM, prodanih v nekaj minutah, saj 1 milijon trdna soseska pusti trgati – Wen Binance?Zahteva za žeton $WSM je premajhna, zato je v prostoru minut od začetka odprtja je $80v redu postalo takoj, ko zbrani od željnih vlagateljev. Ustanovitelji WSM so slavno zaslužili 2,5 milijona dolarjev, ko so leta 2442, so izkovali Wall Avenue Bulls z visoko barvo , del serije NFT , ki je bil razprodan v 50 minut.Povsem povedano, Wall Avenue Memes ima 1 milijon trdno socialno sosesko degenov, kar vse kljub temu zagotavlja, da bo žeton $WSM verjetno uvrščen na 1. stopnjo kripto izmenjav, ki cenijo Binance.

Wall Avenue Memes ‘King of Stonks’ se bo izkazal za ‘Kralja memov’Žeton Wall Avenue Memes je odločen, da postane ‘Kralj memov’, kar je uspešno kot King of Stonks, v modi, ki bi z lahkoto presegla uspeh Dogecoina, Shiba Inuja ali Pepecoina. Izjemen doseg Wall Avenue Memes v monetarnem svetu in zlasti med malimi vlagatelji ga loči kot v bistvu najprimernejši meme kovanec doslej.

Če k temu dodamo svojo dokazano zmožnost surove prodaje med delniškim in kripto občinstvom, kot je razvidno iz njegovega izjemno trendovskega prvega odpiranja NFT, je resnično izum, ki obstaja redkokdaj. kot je izgubljeni čas za reševanje žetona $WSM po najnižji ceni – trenutno v prodaji za 0 USD. 10.Prej kot seznam žetonov $WSM na centraliziranih borzah na visoki ravni se odpre na decentraliziranih borzah. Pionirski uspeh z Wall Avenue Bull NFT v 2021, ki mu bo sledilo odprtje $WSM in trenutno kovanje Wall Avenue Bulls Ordinals Soseska WSM je ogromna, vključena v spletne denarne klepetalnice in najnovejši razvoj trga.

Ni več vrhovnih tam 420ok hiper – angažirane posameznike iz soseske na svoji wallstbets Instagram pripovedi , obstaja še en 100v redu na Twitterju in več kot 50v redu na njegovih dveh različnih Instagram kanalih, wallstgonewild in wallstbullsnft.In zdaj, da ne bi bilo zdaj, niso pomembne NFT-ji Wall Avenue Bulls Pripoved na Twitterju ugotavlja, da so trenutno novice o izdelavi zaporedja NFT Wall Avenue Bulls Ordinals . Obstajajo 420 deli in ki jih je nujno pridobiti na seznamu dovoljenih z naslovom na strežnik Wall Avenue Bulls Discord (21v redu sledilci). Kovnica sama zaseda prostor na bitkoin ordinalnem trgu Magic Eden.

Prosti čas je torej prepričan, da imajo memi na Wall Avenue zelo angažirano sosesko, ki je resnica, da je le redkokdaj mogoče izgubiti čas za zaklepanje znotraj najnižjih cen, kar je bistveno za verjetno domnevno domnevno ponovno štetje za meme kovanec, ki bo verjetno vreden pozornosti več kot le naslednji Pepe.

– Istočasno, ko kupujete za
vrhunski meme kovanci za vlaganje, nato preverite e-knjigo cryptonews –Žeton Wall Avenue Memes tokenizira jadroEkipa Wall Avenue Memes je prepričana, da njen zelo dober podtok finančno podkovanih trgovcev in vlagateljev ne bo ravno pograbil žetonov, kljub temu pa bi lahko verjetno izviral iz tuned -v veleposlanikih se lahko najvišje zaprosi za različne pobude.Tiho, zdaj brez pomanjkanja naravnega glasu in prednosti soseske, opisanih zgoraj, da izkoristi vstop v svet meme kovancev, Wall Avenue Memes ima celo dodatno artilerijo, ki jo mora vzdržati v svojem boju za prevlado meme kovanca – njegovo interakcijo z Elonom Muskom (vidno poudarjeno na Wall Avenue Memes spletnem tarnanju na spletu), zdaj zdaj ne izenači kup raznoraznih milijonarjev in milijarderjev.Kako to? Pametno, Wall Avenue Memes, medtem ko ste med nepoznavalci, izvira iz meme borzne manije, ki je prevzela borzo leta 2021.Wall Avenue Memes so postali takoj v središču tega vrtinca. Na eni ravni je jadro, povezano v prvi priložnosti z Reddit sub WallStreetBets , grozilo, da bo opolnomočilo trgovce na drobno, da zajamejo in ovržejo prevlado institucionalnih vlagateljev. Izkazalo se je, da zdaj ni tako, ampak – čeprav je takoj postal en pomemben skalp: hedge sklad Melvin Capital, ki je skrajšal delnice priljubljenih memov GameStop je postal takoj, ko je bil prisiljen v zaprtje.Žeton Wall Avenue Memes žetonira jadro.

Žeton $WSM ponuja legitimnost meme kovancev in izvirnik, ki je izdelan Wall Avenue Memes ima svojo neverjetno zmoto, ki temelji na njegovem priznanem postopku odpiranja financ malenkostnim fantom v prostor meme kovancev – da bi prinesel bogastvo za dolžina odpoklica določene osebe in ženske na glavni ulici. In kakšen boljši avtomobil uporabiti za začetek tega postopka kot odpreti meme kovanec, ki ga lahko nekdo zapre. In v celotnem dejanju nakupa sam, kar je bistvenega pomena, da naključno tiščim s prstom v preverjanje ustanov in vlad, ki zase pripisujejo celotno dejansko stanje. Wall Avenue Memes popelje svoje poslanstvo demokratizacije na naslednjo stopnjo in prinaša legitimnost v prostor meme kovancev – to je zelo kripto misija, ki ji je bistvenega pomena, da morda verjetno verjamete.

Na spletno stran Wall Avenue Memes, da ekipa sama spregovori o svojih besednih zvezah:


»Ta majhen mož je izzval Wall Avenue v pokvarjenem GameStop fiasku 2021 in zapuščina teh neustrašnih junakov Wall Avenue Bets traja do danes.

»Iz tega jadra se je rodil Wall Avenue Memes – končni izraz premaganega divjega kapitalizma v spletu. “Pohlep je resničen,” je govoril o Gordonu Gekku v ’80s, saj je uspešno kupoval iz nepotrebnih zalog. Približno 21 let pozneje, nedvomno skupen kup celo dodatni nepotrebni meme kovanci nam omogočajo, da trendi izdelamo enakega.

»Wall Avenue Memes žetonizira jadro. Trenutno se pridružite vojski $WSM in razkrijte, da je pohlep vsekakor zelo resničen.”

100 % žetonov $WSM je za sosesko – brez najgloblje prodaje, brez dodelitve ekipV koraku s svojim demokratizirajočim etosom, 50 % ponudbe žetonov je namenjenih soseski Wall Avenue Memes – redko je kaj takega, kot je največja prodaja v okviru spodbujanja na sceni, in ni velikodušnosti pri dodelitvi ekipe.

Kot , 50 % ponudbe žetonov je na voljo v predprodaji; 000% kot sosedske nagrade; % za CEX likvidnost in % za DEX likvidnost. Celotna ponudba žetona $WSM znaša 2 milijardi (2,
,000,).Tudi % zagotovljenih žetonov se razdeli med sosedske nagrade. Verjetno bi lahko celo sklepali, da bodo airdrops imetnikom verjetno velik delež ekosistema. Prvo vsekakor $WSM airdrop izvira zdaj. Pridruži se razdoru ), povežite družabna omrežja, uporabite družabna omrežja, priložite in spremenite $WSM, da boste upravičeni do prejemanja nagrade.Za zaščito zaprtih žetonov $WSM, za katere je bistveno, da morda želijo ETH, BNB ali USDT (ERC) -000 ali BEP-20 dovoljene različice) v vaših kripto žepih. Preprosto se povežite na spletnem mestu v spletu, da ugotovite svojo izbiro. 1636751659027116040Po nakupu, zakaj si zdaj ne bi privoščili še toliko časa, da se odločiš, tako da se odpraviš v trgovino z blagom Wall Avenue Memes ugotavljajo, da je med različnimi izdajami nujno rešiti vrsto briljantno nespoštljivih majic. Kmalu bodo v predprodaji originalni modeli. Ponosno nosite svojo majico Wall Avenue Memes in razgrnite zapis o tem, kako je pohlep zagotovo zelo resničen.

Pogovorite se s spletom Wall Avenue Memes 1636751659027116040

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -