18.6 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Warren Buffett's Berkshire Hathaway vlaga v Bitcoin prijazno digitalno banko

Warren Buffett's Berkshire Hathaway vlaga v Bitcoin prijazno digitalno banko

Warren Buffett’s Berkshire Hathaway Invests in Bitcoin-Friendly Nubank

Berkshire Hathaway, vodstvo podjetja izvršnega direktorja Warrena Buffetta, je v digitalno banko, ki podpira bitke, vložil 500 milijonov dolarjev. Nubank pravi, da bo po prevzemu borznoposredniške družbe Easynvest, ki ponuja trgovanje s prvim brazilskim skladom, s katerim se trguje z bitcoini (ETF), ponujal naložbe v bitcoin.

Berkshire Hathaway vlaga v digitalno banko Pro-Bitcoin

Berkshire Hathaway Inc. Warrena Buffetta je vložil $ 500 milijonov v matični družbi Nubank, brazilski bitcoin prijazni digitalni banki, je v torek sporočilo južnoameriško podjetje. To je del kroga financiranja banke G serije, ki se je začel januarja. Banka je dejala, da je od drugih vlagateljev zbrala tudi $ 250.

Nubank, ustanovljen v 2013, pravi, da je 40 milijonov strank, zaradi česar je po številu strank največja digitalna banka na svetu. Z novimi naložbami je Nubank postala “najcenejša digitalna banka na svetu in ena največjih finančnih institucij v Latinski Ameriki”, piše v napovedi. Reuters je opozoril, da nove naložbe Nubanku dajo oceno v milijardo dolarjev 30 , kar je le malo manj od Banco Santander Brasil SA, brazilske št. 3 banka. Publikacija je že poročala, da banka načrtuje kotacijo ameriških delnic takoj letos.

Pro-bitcoin Nubank je že večkrat dejal, da bo kupcem ponujal naložbe v bitcoin po prevzem Easynvesta, borznoposredniške družbe, ki ponuja bitcoin sklad, s katerim se trguje na borzi (ETF). Nubank je maja od brazilske centralne banke dobil dovoljenje za nakup Easynvesta. Prejšnji teden je banka s strani Nubank preimenovala Easynvest v Easynvest.

Bitcoin ETF, ki ga ponuja Easynvest, je QBTC 11 podjetja QR Asset Management. To je bil prvi bitcoin ETF, ki ga je odobrila Brazilijska komisija za vrednostne papirje in borzo (CVM). Uvrščena je na borzo B3, eno največjih borz v Latinski Ameriki in drugo najstarejšo v Braziliji.

Nubank je v torek dejal, da namerava zbrani denar uporabiti za financira svojo mednarodno širitev v Mehiko in Kolumbijo, lansira nove izdelke in storitve ter zaposli več zaposlenih.

Kaj menite o Berkshire Hathawayju Warrena Buffetta, ki vlaga v Bitcoin prijazno banko? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

$160 Billion Asset Manager Entering Crypto Market in Collaboration With Nasdaq

Interactive Brokers to Launch Cryptocurrency Trading End of Summer, CEO Reveals

Oznake v tej zgodbi

B3, bitcoin etf, brazilski bitcoin etf, easynvest, nubank bitcoin, nubank brazil, nubank crypto, nubank cryptocurrency, qr upravljanje premoženja, warren buffett bitcoin, warren buffett cryptocurrency, warren buffett nubank

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments