4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Washington Post, Forbes, Wall Avenue Journal kritizirani zaradi 'Puff Fragment' izkušenj na FTX in Alameda Execs

- Advertisement -

Po izjemno kritiziranem Current Yorku Članek o primerih, ki je del komentarja rabljenega izvršnega direktorja FTX, Sama Bankman-Frieda (SBF), širši javnosti še naprej predstavlja kritike osrednjih medijev za objavo “napihnjenih predmetov” o SBF in izvršni direktorici Alameda Compare Caroline Ellison. Alternativa člankov je bila razglašena za preveč popustljivo do rabljenih FTX in vodstvenih delavcev Alamede in celo tako daleč, da daje komplimente ljudem.

Kritiki Jabber Posebni članki, povezani s FTX, ki so jih objavili Forbes, Washington Post in Wall Avenue Journal podelijo nagrado za FTX in Alameda Execs Nov. 15, 2022, Bitcoin.com News je objavil del pisanja o kritikah, ki jih je prejel članek Current York Cases (NYT), potem ko je objavil del pisanja, v katerem je navedeno, da je rabljen izvršni direktor FTX Sam Bankman-Fried (SBF) spremenjen v čim boljše spanje in sodelovanje v video igrah. Drugi ljudje niso bili več preveč navdušeni nad člankom NYT, kritiki pa so takrat izjavili, da je e-novice o znanju šlo brez težav na SBF. Članek na NYT ni več najzanimivejši uvodnik, ki ga imajo maloprodajne hiše mainstream medijev (MSM), ki je ujel kritike, ker je bil sproščen do direktorjev rabljenih FTX in Alameda in je celo hvalil ljudi.

Na primer, kritiki so kritiki obsodili Dana Diamonda iz Washington Posta zaradi njegove zgodbe z naslovom “Naprej FTX crumple, ustanovitelj je vložil na stotine tisočev v preprečevanje pandemije.” Diamondova zgodba poudarja nepogrešljive donacije SBF v smeri pobud, ki bi lahko preprečile še en pandemični zaklad Covid-11.

Po drugi strani pa, ko je Washington Post tvitnil Diamondovo zgodbo, se je novica spremenila v takoj, ko so jo potopili zaradi podelitve nagrade SBF. »Zaključite, da bo videti prijeten. Spremenil se je v takoj, ko je prevarant delal Ponzijev diagram,« je ena oseba zapisala Washington Postu (WP). Vsaka druga oseba se je odzvala na tvit WP in izjavila: “Izločeno je tisti del, ki trdi, da je to sponzorirana objava.”

Tudi ekonomist in trgovec Alex Krüger podrl članek WP, ko je tvitnil:

Neverjetno. @washingtonpost se je prav tako odločil zapisati o FTX, kot da bi šlo za dobronamernega dobrodelnega podjetnika, na tem področju, kar je: najbolj nesramna denarna goljufija 21 stoletja. Kakšna sramota.

Javno mnenje je spregovorilo: nikomur ni mar, da Alamedin glavni izvršni direktor Spremenjeno v ‘oboževalca Harryja Potterja’ ali tako imenovanega ‘Math Whiz’ Nekateri ljudje so novinarje Washington Posta imenovali klovni in velika alternativa starši so Diamondovo poročanje poimenovali “napihnjen del”. Članek NYT in uvodnik Washington Posta nista bila več najbolj zanimiva članka, ki sta bila obsojena zaradi nagrade za petje direktorjem FTX in Alameda. Članek pri Forbesu, ki je bil spremenjen v takoj, ko je bil prav tako okrnjen zaradi podpiranja rabljenega Alameda Compare, izvršna direktorica Caroline Ellison.

Takrat je račun na Twitterju, imenovan »Uncommon Whales«, tvitnil: »Tukaj je divji po Forbesu. Caroline Ellison imenujejo ‘matematična čarovnica’ in tista, ki ‘sprejema velike nevarnosti’.” Uncommon Whales je dodal:

Namesto da bi ga označili za tistega, ki je šel v nasprotju s FTX-jevim razkošjem v frazah o izdelkih in storitvah, domnevno izčrpal sredstva strank in se ni več soočal z regresom.

Poleg tega, ko je Forbes delil članek na Twitterju, je v orisu navedeno, da se je zgodba o FTX takoj spremenila v »novo ljubljenko alt-poštenih«. Ena oseba je zapisala: »Kaj je regijo pripeljalo do Forbesa? Nosili so se, da bi bili boljši.«

»Ta vetrič je smešen. Caroline zasmehujejo vsi tako pošteni kot levi,« je Wayne Vaughan tvitnil v odgovor na Forbesovo izkoreninjenje Caroline Ellison. Žvižgač, znan kot “Fatman”, je prav tako delil svoja dva centa na zgodbe o MSM, ki ščitijo SBF in Alamedino Ellison.

Delil je tudi posnetek zaslona novinarja iz Forbesa, ki je želel zgodbo o Ellisonu na “niansiran način.” »Verjamem, da nekdo financira medijsko kampanjo za vodenje zgodbe o ekipi FTX – ki jo je kljub temu treba obravnavati kot nič željnega superzlobneža,« je izjavil Fatman. “Tukaj je Forbesov poročevalec, ki išče varne povratne informacije ‘podpornikov’, namesto da bi poročal o določenih dejstvih.”

The Wall Avenue Journal (WSJ) je bil prav tako okrnjen zaradi poročanja o Alamedin Ellison na primeren način. Na forumu Reddit r/cryptocurrency je Redditor “kindred_asura” delil članek WSJ, ki se osredotoča na Ellisona. »Na naslovnici spletne strani je odkrita Caroline Ellison zdaj na WSJ. Nič več ENE točke zaradi goljufij ali nezakonitih dejavnosti,« je izjavil Redditor. Oddaja Reddit je približno 720 pridobila glasove za prej kot r/ moderatorji kriptovalute so odločeni odstraniti oddajo.

»Želim si, da nikoli ne bi pošteno ‘prejel’ izgube milijard sredstev kupcev, medtem ko delam napačno trgovino,« je komentiral Redditor u/kindred_asura. Zdi se, da ogromno staršev upošteva, da je MSM namenoma spustil žogo, ko je poročal o vodstvenih delavcih FTX in Alamede.

Poleg tega objave na družbenih omrežjih in forumih Reddit nedvomno kažejo da nikomur ni mar, da SBF donira na stotine tisoče za preprečevanje pandemije. Poleg tega na stotine povratnih informacij o družbenih omrežjih in nasvetih upravnih odborov, ki jih ljudje nedvomno izvirajo, ne zanimajo več Ellisonine tako imenovane »piflarske« navade in neizpodbitna resnica, da ji je všeč Harry Potter.

Oznake na tej zgodbi Vodstvo Alamede, Alameda Compare, Alex Kruger, Članki, Caroline Ellison, Kritiki, Dan Diamond, Fatman , Forbes, ftx, strokovnjaki FTX, vodje FTX, glavni mediji, msm, NYT, preprečevanje pandemije, r/Cryptocurrency, forum Reddit, Sam Bankman-Fried, sbf, Uncommon Whales, Wall Avenue Journal, washington submit, Wayne Vaughan, poročevalec WP Dan Diamond, WSJ

Za kaj ste specializirani glede poročanja mainstream medijev je do zdaj dosegel škandal FTX? V razdelku za povratne informacije spodaj nam povejte, za kaj ste specializirani v zvezi s to areno.


Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar na področju denarne tehnologije, ki živi na Floridi. Redman je živahen član soseske kriptovalut od 2011. Navdušuje Bitcoin, izvorno kodo in decentralizirane dobičke. Od septembra 2011 je Redman napisal več kot 6 11 članki za Bitcoin.com Novice o motečih protokolih, ki v zadnjem času naraščajo.


Razvrstitev zaslug za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Twitter,

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je najbolj zanimiv za pridobivanje informacij. To ni več ustrezna stranska ponudba ali nagovarjanje k predlogu za krajo ali prodajo ali nasvet ali zaznamek katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja več nasvetov glede financiranja, davkov, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, takoj ali prej ali slej, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali za katero se domneva, da je povzročena zaradi ali v zvezi s porabo ali zanašanjem na kakršen koli material, blago ali izdelke in storitve, o katerih govori to besedilo.

63596

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -