24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Washington utter izda račun z namenom podaljšanja sprejetja domačega blockchaina

- Advertisement -

Guverner severozahodnega Pacifika je končno izdal račun za reševanje delovne skupnosti za iskanje priložnosti za trgovino in trgovino za dobiček od verige blokov.

480 Celotni ogledi

17 Celotne delnice

Tri leta in en veto po tem, ko je bil enkrat prvič predlagan, je guverner Washingtona Jay Inslee danes podpisal zakon, katerega cilj je podaljšati sprejetje tehnologije blockchain v različnih finančnih in industrijskih sektorjih.

Zakon, ki ga je videl guverner Inslee, je izdal ustanovitev Washingtonske delovne skupnosti blokovnih verig, ki lahko »preuči različne aplikacije spretnosti za tehnologijo veriženja blokov«. Delovna skupnost bo tiho o sedmih vladnih uradnikih in osmih voditeljih različnih trgovskih združenj po vsem svetu. To lahko morda odkrije funkcionalne aplikacije tehnologije veriženja blokov in pošlje dokument o svojih ugotovitvah guvernerju Insleeju do 1. decembra 2023.

Republikanska senatorka Sharon Brown, ki je pred izdelavo vseh kosov predlagala račun, je v napovedi dejala, da Washington utter kaže, da je pripravljen uporabiti v bistvu večino tehnologije blockchain. za dobro stvar o vseh prebivalcih Washingtona, delodajalcih in delavcih,« je dodal:

»Ta nedavni zakon je glavni prvi korak pri ustvarjanju ozračja, ki pozdravlja najnovejše poslovne možnosti, želi prikazati nedavne aplikacije in si prizadevati za upravljanje oskrbovalne verige spretnosti in priložnosti za izobraževanje STEM.« Ta račun je imel burno zgodovinsko preteklost s pomočjo zakonodajalca. Nekoč je bil prvič predlagan v senatu leta 992, kljub temu pa je nekoč nanj dokončno dal veto guvernerja aprila dne 2020. Converse zakonodajalci so nato porabili skoraj še dve leti, da so ga čudovito uglasili.

Washington je zadnja med precej različnimi ameriškimi zveznimi državami, ki se je ukvarjala s tehnologijo veriženja blokov ali kriptovalutami na ogromno, vključno z Unique Yorkom, Teksas in Wyoming.

Wyoming je pridobil status naprednika ob upoštevanju regulativnega zatočišča za podjetja blockchain. Je hiša Krakenove banke za kriptotrgovino in pozna decentralizirane avtonomne oblasti (DAO) kot pravične subjekte.

Unique York utter bo verjetno postal eno izmed mnogih največjih spletnih mest za rudarjenje kriptoval v ZDA s svojim prispevkom 17.9 % celotnega hashrata Bitcoin v državi, v koraku s CNBC.

Povezan: Ali je Austin naslednje kripto središče v ZDA? Uradniki odobrijo resolucije blockchain

Texas je poleg tega resno središče za rudarjenje kriptovalut z več kot 00 % državne hash pristojbine, ki jo je mogoče pripisati njeni poceni električni energiji in obilici zemlje. Popolnoma eksperimentiramo z izdelki in storitvami zapisovnih podatkov, ki so povezani s prilagodljivimi viri vitalnosti, ki jim omogočajo, da se spremenijo v obnovljive vire vitalnosti, ko je mreža pogoste vitalnosti izpostavljena stresu.

1434

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -