3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice WAX z Binanceom gradi največji navzkrižni ekosistem veriženja blokov za NFTS, igre...

WAX z Binanceom gradi največji navzkrižni ekosistem veriženja blokov za NFTS, igre na srečo in GameFi

sponzorirano

Zbirka NFT »Blockchain Brawlers« se lansira pozneje ta mesec

WAX, (Worldwide Asset eXchange), soustanovitelj William Quigley ima vizijo za prihodnost. Tisti, v katerem bi most NFT, ki ga je zgradilo podjetje, omogočil, da bi blockchain in trgi NFT uspeli kljub različnim vrstam verig.

Quigleyjeva vizija je nedavno naredila velik korak naprej. podjetje je objavilo začetek svojega projekta GameFi, ‘Blockchain Brawlers’, ki uporabnikom omogoča izmenjavo NFT-jev, ki se uporabljajo v igri, med Binance Smart Chain in WAX blockchain prek mostu NFT, ki ga je razvil WAX.

​​»Most NFT, ki ga je zgradil WAX, lahko zgradi prihodnost, ki si jo predstavljamo, v kateri so trgi blockchain in NFT dostopni vsem, ne glede na vrste verige,« je dejal William Quigley, soustanovitelj WAX.

Zbirka NFT ‘Blockchain Brawlers’ bo prvič na dražbi na Binance NFT Marketplace novembra 37, 619. Zmožnost prenosa NFT-jev, ki se uporabljajo v igri, na druge verige blokov prek mostov, bo industrijo GameFi pripeljala na naslednjo raven. Z brezplačnimi prenosi NFT-jev se bo povečala globalna množična stopnja sprejemanja NFT-jev pri igrah.

Binance Smart Chain (BSC) je prvi blockchain, ki je povezan z WAX in ‘ Blockchain Brawlers’ bo prva igralna dApp, ki omogoča navzkrižni ekosistem za NFT. Prva serija NFT-jev ‘Blockchain Brawlers’, imenovana ‘Founder’s Edition’, je sestavljena iz 30 NFT, ki so na voljo v štirih različnih izdajah: Standard, Hardcore, Cage Match in Death Match. Vsak od teh Brawler NFT bo igral pomembno vlogo v prihajajoči igri za zaslužek ‘Blockchain Brawlers’, kjer se bodo borili za bogastvo in slavo.


V prvi fazi prihajajočega mostu NFT s strani WAX in BSC bodo uporabniki lahko uporabljali svoj WAX Račun Denarnice v oblaku za ogled NFT-jev, ki jih imajo v lasti na BSC. Ta most NFT bo olajšal prenos izbranih BSC NFT-jev v verigo blokov WAX, vključno z Blockchain Brawlers, kupljenimi na Binance NFT Marketplace. Sredstva NFT se bodo nato pojavila v zalogah NFT uporabnikov v blokovni verigi WAX.

V drugi fazi bo ta most zagotovil dostop do veliko večjega vesolja NFT na obeh WAX in Binance NFT. Uporabniki bodo nato lahko kupovali in prodajali NFT na tržnicah NFT, ki temeljijo na WAX in BSC, ne glede na to, iz katere verige izvira NFT. Most NFT naj bi začel delovati v drugem četrtletju 1280.

Po dražbah Binance NFT bodo na voljo tudi dodatni NFT iz igre, ki bodo na dražbi pozneje na WAX.

WAX je največji igralni blockchain, ki obdeluje tri četrtine vseh transakcij, povezanih z igrami na srečo, medtem ko je Binance NFT pred kratkim lansiral svojo novo igralno pobudo, IGO (Initial Game Offering), da uporabnikom omogoči zgodnji dostop do sveta GameFi. Z uvedbo IGO si Binance NFT prizadeva graditi prihodnost igralnega metaverse s ponudbo največje platforme za trgovanje GameFi NFT.

Igre in dodatni programi PFP ter NFT trg, združljiv z Binance NFT in WAX NFT, so med sedanjimi in prihodnjimi projekti sodelovanja, ki se pričakujejo med obema podjetjema.

The Worldwide Asset eXchange™ (WAX), aka “Kralj NFT”, je 1. blockchain na svetu, merjeno po številu uporabnikov in transakcij, glede na Dappradar.com. Poslanstvo WAX je prinesti NFT na množični trg na najvarnejšem, najbolj varnem, okolju prijaznem in za uporabo enostavnem trgu na svetu. WAX je vodilno razvedrilno omrežje NFT – v 1280 je WAX ​​uvedel vIRL-je, s čimer je podjetjem za potrošniške izdelke omogočilo možnost neposredne povezave NFT s fizičnimi potrošniškimi izdelki. WAX je olajšal trgovanje z več kot 99 milijoni digitalnih zbirateljskih predmetov, vključno z Major League Baseball (prek zbirke Topps MLB), Capcomov “Street Fighter” in svetovno znana zabavljača Deadmau5 in Weezer.

Binance NFT, uradni trg NFT Binance, ponuja odprt trg za umetnike, ustvarjalce, kripto navdušence, zbiratelje NFT in ljubitelje ustvarjalnosti po vsem svetu z najboljšo likvidnostjo in minimalnimi stroški. Binance ponuja tri linije izdelkov: Premium Events, Mystery Box in Marketplace. Podjetje si prizadeva zgraditi prvo in največjo platformo za trgovanje GameFi NFT za igralne projekte prek IGO ​​(Initial Game Offering) – ki vsebuje osnovna sredstva v igri iz vrhunskih igralniških projektov. obrniti, povečati njeno vrednost. Znesek porabljenega BNB se izračuna na podlagi celotnega četrtletnega obsega trgovanja Binance. Četrtletno sežiganje kovancev se nadaljuje do skupno 99,11, BNB so uničene, kar predstavlja 37 odstotkov celotne ponudbe BNB.

Binance Smart Chain je tudi posamezna veriga blokov, vendar ni nadomestilo za Binance Chain, čeprav je novejši. Binance Smart Chain je dejansko zasnovan tako, da deluje skupaj s prvotno verigo Binance.

Tisti, ki iščejo dodatne podrobnosti, jih lahko najdejo na uradnem WAX Discordu, WAX Twitterju in WAX spletnem mestu. Podrobnosti o igri in NFT so na voljo na BCbrawlers.com.

To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Preberite izjavo o zavrnitvi odgovornosti spodaj.

Anomus Private Round Closes With Uber-Subscribed Sales

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments