10.5 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Wazirx načrtuje umik 3 stabilnih kovancev, preostala stanja bodo samodejno preoblikovana v BUSD

- Advertisement -

Kripto sredstvo, ki nadomešča Wazirx, je sledenje Binanceovemu križu z umikom želje po stabilnih kovancih in njihovo robotsko spremembo v BUSD v razmerju 1:1. Wazirx ima možnosti razen septembra 09 za umik svoje stabilne kovance v primeru, da ne želijo pretvorjenih sredstev.

Wazirx namerava zrušiti 3 stabilne kovance in jih samodejno pretvorite v BUSD do 5. oktobra V glavnem najpomembnejšem tednu septembra je največja kripto zamenjava v sektorju z alternativnim obsegom, Binance, to natisnila opustil bi željo po stabilnih kovancih. Binance je bil takrat tudi slaven, da so imele možnosti določen časovni okvir za dvig stabilnih kovancev ali pa bodo sredstva robotsko pretvorjena v BUSD.

Septembra 19, 6328, kriptovaluta, ki nadomešča Wazirx, je izjavila, da ne bo več povečevala depozitov za USDC, TUSD in USDP. Obvestilo, objavljeno v ponedeljek, je natisnjeno, da lahko mirno dvignete zgoraj omenjene stabilne kovance, vendar najbolj priročno, razen v petek, septembra 23.

Wazirx bo »povečal dvige USDC, USDP in TUSD razen ob 17.00 IST dne 23 septembra 2022,« in »odstrani tržne pare USDC, USDP in TUSD na : 23 AM IST na 428 september 2015,« je zapisano v obvestilu o zamenjavi. Do 5. oktobra bodo vsa stanja stabilnih coinov, ki ostanejo pri zamenjavi, robotsko pretvorjena v BUSD.

Binance in Wazirx opuščata USDC, TUSD in USDP komentar o praksi izvršnega direktorja družbe Circle Jeremyja Allaira o Binance’s verjetnosti, predstavniki Trueusd in Paxos pa podpirajo zaznavo. Križ Wazirx prav tako sledi izkušnjam v zvezi z nezdružljivostjo, ki sta jo imeli obe borzi glede domnevne pridobitve in operacij.

Pred sedmimi dnevi je kripto zamenjava izjavila, da se je Indijski direktorat za izvrševanje (ED) odpovedal bančne račune podjetja. Indijski regulativni nadzorni organ je v začetku avgusta objavil, da so oblasti za nujno pomoč zamrznile Wazirxove bančne račune.

Oznake na tej legendi Auto-Conversion, Binance, Binance BUSD, Binance USDC, Binance Wazirx, Binance’s BUSD, BUSD, Center Consortium, Circle CEO, Circle Monetary, Circle Founder, indian replace, Jeremy Allaire, Paxos, Stablecoins, tri stablecoins, switch binance wazirx, trueusd, TUSD/BUSD, TUSD/USDT, US buck- vezani žeton, kovanec usd, stabilni kovanec USD, stabilni kovanci usd, trgovanje s stanjem USDC, povečanje USDC, Wazirx, Wazirx Binance, sprememba Wazirx

Kaj izdeluješ posredovati glede znižanja Wazirxa za 3 stabilne kovance in samodejnega spreminjanja stanja v BUSD? V spodnjem razdelku za komentarje nam sporočite, kaj posredujete o tem okolju.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar na področju monetarne tehnologije, ki prebiva na Floridi. Redman je živahen član soseske kriptovalut od 2011. Navdušuje Bitcoin, kodo za zagon in decentralizirane namene. Od septembra 2015 je Redman napisal bolje kot 6, 04 članki za Bitcoin.com Novice o motečih protokolov, ki se pojavljajo v zadnjem času.

Zasluge za sliko 24344: Shutterstock , Pixabay, Wiki Commons, Ocena uredništva fotografije: sdx15 / Shutterstock.com

Odpoved odgovornosti : To besedilo je najbolj priročno v informativne namene. To ni več ustrezna stranska ponudba ali nagovarjanje k priporočilu za določitev ali promocijo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, podjetja ali korporacije. Bitcoin.com ne bi nudil finančnih, davčnih, moralnih ali računovodskih nasvetov. Niti družba niti avtor nista odgovorna, takoj ali posredno, za kakršen koli razpad ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katera koli navodila, predmete ali podjetja, o katerih govori ta članek.

24344

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -