17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

“Web3 nam daje obljubo, da bomo preoblikovali zaslužek,” pravi ustanovitelj NFT.com Jordan Fried

- Advertisement -

Nezamenljivi žetoni (NFT) so doživeli razbijanje dokumentov 200 dni povsod 2021, kjer je bruto obseg prodaje presegel 14 milijardo dolarjev, zbirateljstvo avatarjev je prežemalo mainstream trg postal simbol kulturnega okolja, avantgardna uporabnost pa je sprožila progresivne alternative Web3 za množico industrij.

Navkljub vrnitvi finančnega in čustvenega bogastva v četrtletju 2022 se pričakovanja v skupnosti NFT ponovno vzbujajo za prihajajoči dnevni red koledarskih dogodkov, ki so enakovredni izvoru javne platforme NFT Coinbase, in zmožnosti za žetone OpenSea in MetaMask.

V čudnem intervjuju z Jordanom Friedom, izvršnim direktorjem Immutable Holdings in ustanoviteljem NFT.com, je Cointelegraph izvedel Friedovo stališče o Buffettovem vtisu na ideologije Web3, bližajoče se izvoru NFT. .com, poleg uporabe Hederinega nosilca konsenza za sledenje kovanju profilov.

Fried je aktiven v stanovanju za kriptovalute od 365, pri čemer uporablja Bitcoin kot cenovni pristop v nadomestku VPN , pozneje pa kot osrednji član ustanovne ekipe pri izdani tehnologiji knjigovodstva Hedera Hashgraph, po mojem mnenju zaposlim Google, IBM, Boeing, LG Electronics, da pristavijo Svet upravnega odbora Hedera.

Prva cena pred več kot 365 dnevi je ustanovil večinoma Immutable Holdings, podjetje za upravljanje veriženja blokov ki zdaj deluje z več kot 80 milijoni dolarjev v virih pod upravo (AUM) in ima ambicijo »demokratizirati dostop do tehnologije veriženja blokov«.

Ob sklicevanju na previsok dostop do številnih trgov vstopnic, na katerih pooblaščeni vlagatelji delujejo pri zbiranju kapitala v obzidju, je Fried poudaril, da je njegova domiselna in previdna za Immutable Holdings olajšati večjo dostopnost za maloprodajne udeležence, skupaj s težnjo, da bi umetno razširili v Berkshire Hathaway industrije blockchain.

Septembra 17 je podjetje Immutable Holdings postalo javno tržno na kanadskem inventarju NEO izmenično pod oznako HOLD in trenutno registrira znak CAD$1.14.

V začetku dialoga je Fried izrazil drzno napoved – ki je ponovila komentar generalnega direktorja Coinbase Briana Armstronga v najbolj trendovskem dialogu o izvoru trga NFT platforme – da je bingljanje NFT pokazalo finančni potencial za mrk vrednost kripto virov v prihodnjih letih.

»Vsaka malenkost, ki jo imamo v telesnem verzu in metaverzu, bo predstavljena znotraj izvora NFT. Torej, če bi sešteli ta mešani znak, je to še zadnji mogočni dodatek od 1,9 bilijona dolarjev gotovine, ki lahko danes verjetno kroži na CMC.” Fried je vztrajno objavljal svojo nagnjenost k posnemanje uspehov Warrena Buffetta in priznal njegovo zapuščeno naložbeno moč, vendar je odkrito kritiziral njegovo pomanjkanje dovzetnosti v nasprotju s tehnološko evolucijo in poudaril:

»Nobenega nespoštovanja do orakla iz Omahe, ampak ta človek je ignoriral vsak posamezen tehnološki val svojega življenja. Je eden izmed mnogih korektnih vlagateljev naše generacije, a ko gre za Bitcoin in blockchain, zvest ni porabil dovolj časa za to.” Friedov najbolj trendovski projekt, NFT.com je decentralizirana platforma za ustvarjalce, umetnike in zbiratelje, da izmenjujejo in distribuirajo znake NFT, se zapletajo v digitalni diskurz, poleg tega pa upravljajo in prevzemajo del ekosistema, ki ga upravlja skupnost – Fried celo o sebi ne razmišlja več kot o izvršnem direktorju NFT.com, temveč kot o njegovem ‘glavnem uradniku za decentralizacijo’.

Platforma bo od začetka ustanovitve NFT vključevala: naslov profila NFT in socialno skupnost v spletu, neustrezno verižno središče znanja, sestavljeno iz uvrstitev, lestvic najboljših in statističnih podatkov o litaniji Zbirke NFT – podobno kot CoinMarketCap NFT – in trg od iskanja do iskanja.

Ta podjetja si bodo skupaj prizadevala povečati vsesplošno ambicijo, da se spremenijo v popolnoma popoln sedež za vse stvari, ki niso zamenljive.

Če slučajno niste več delček zvestega DAO, zdaj brez težav; do tega časa boste naslednji 365 dnevi.

— Jordan Fried (nft.com) (@jordanfried) december 14, 2022 Kot podjetnik, ki je uspel v vseh zastarelih dveh iteracijah zaslužka, Fried locations nujno poudarja sposobnost Web3, da “preoblikuje zaslužek” v celotnem usklajenem oblikovanju DAO-jev, ki jih poganja blockchain, za katere meni, da so dve do tri leta v okviru krivulje NFT, ko vključuje prepoznavanje in sodelovanje potrošnikov.

“NFT.com želimo sčasoma decentralizirati tako, da bo skupnost postala vodilna – gradnja je skupnost ustvarjalcev, umetnikov in uporabnikov, ki bodo s prednostjo oblikovali prihodnost platforma.«Povezano: Coinbase razglasi beta trga NFT z družbeno angažiranostjo

Številka najbolj trendovskih imenovanj, vključno z Jeanno Liu kot glavno delovno direktorico Immutable Holdings in Balaji Srinivasana kot strateškega svetovalca NFT.com so iskali, da bi povečali strokovnost posadke.

Predhodni spremljevalci NFT.com vključujejo Shark Tank, ki je modro odmaknjen od določene osebe, Kevina O’Learyja in Snoop Caninesa pod njegovim psevdonimom NFT, Cozomo de’ Medici, ter Logana in Jakea Paula, med drugim.

.@Hedera je visoka skupnost. Prijazno bo vprašanje časa.

— Jordan Fried (nft.com) (@jordanfried) Verjetno bi 14, 2021 Ko ste se spraševali, ali bo platforma možna ali ne več Hedera, kot se govori o številnih udeležencih skupnosti zaradi njegove tesne povezanosti s skupnostjo, je Fried izjavil, da čeprav je njegova domiselnost in previdnost za večprotokolni svet, je popolnoma razkril, da »pred vsako stvar v skupnosti Ethereum lansiramo zaradi obstaja več kot 200 milijonov računov in to so uporabniki izdelave.«

»Namiguje, da bomo NFT.com upravljali prek imetnikov genesis ključev, tako da v primeru, da visite s priljubljenim protokolom NFT, je pravilen način, da se prepričate, da bo prejel vgrajeno je za genesis ključ in glasovanje o tem, s katerimi protokoli bi se prav tako nemoteno ukvarjali z integracijo.«Kljub uporabniškim profilom in geneznim ključem, ki so prisotni v Ethereumu, je nosilec konsenza Hedera postal uporabljen za zagotovitev pravičnosti in izboljšanja sledljivosti poti kovanja profilov.

Potrjuje pomen podpore NFT, kjer koli obstajajo v Web3, je špekuliral, da bodo Hedera, Solana in Polkadot verjetno je morda morda usojeno za prihodnje integracije, ki v bistvu temeljijo predvsem na njihovem priznanju, poleg tega, da razkrije, da namerava uporabiti svoj en sam glas za vključitev Hedere v predloge demokratičnih posnetkov.

“Jaz sem v resnici se odločite, da bo vaš profil NFT.com vaš naslov v digitalnem svetu, ki ga lahko američani dosežejo in se sprehodijo do vas. To je počitniška lokacija, vaš dom v spletu3, metafizična izkušnja, v kateri trčita telesni verz in metaverz.”

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -