15.6 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Wells Fargo vstopi v kripto s prihajajočo naložbo v kriptovalute s "strokovno...

Wells Fargo vstopi v kripto s prihajajočo naložbo v kriptovalute s “strokovno vodenim upravljanjem”

Wells Fargo Gets Into Crypto With Upcoming 'Professionally Managed' Cryptocurrency Investment

Wells Fargo bo kmalu ponudil “ profesionalno vodena rešitev «za kriptovalute strankam. “Mislimo, da je prostor kriptovalut ravno prizadel evolucijo in zorenje njegovega razvoja, kar mu zdaj omogoča, da je sposoben preživetja,” je dejal predsednik investicijskega inštituta Wells Fargo.

Wells Fargo prihaja v kripto

Darrell Cronk, predsednik investicijskega inštituta Wells Fargo , registrirani investicijski svetovalec in hčerinska družba banke Wells Fargo Bank, je Insiderju v intervjuju, objavljenem v sredo, razkril kripto načrte svoje ekipe.

Povedal je, da je njegovo podjetje v finalu. faze dodajanja aktivno upravljane strategije naložb v kriptovalute na svojo platformo za kvalificirane stranke. Kripto raziskave in prizadevanja za skrbno skrbnost vodi Greg Maddox, vodja Global Manager Research, oddelka investicijskega inštituta Wells Fargo.

Poudarja, da je podjetje iskalo „ strokovno vodena rešitev «, Cronk mesece pričakuje, da bo strategija na platformo dodana okoli sredine junija.

Pojasnil je tudi, zakaj si je Wells Fargo premislil o ponudbi kripto storitev za svoje stranke. Podjetje je bilo prej zaskrbljeno zaradi pomanjkanja regulativne jasnosti glede kriptovalut. John LaForge, vodja oddelka za resnično premoženje za investicijski inštitut Wells Fargo, je decembra dejal, da njegova ekipa ni imela uradnega priporočila o kriptovalutah in stranke ne morejo imeti kripto na Wells Fargo. Vendar je Cronk pojasnil:

Menimo, da je prostor kriptovalut ravno prizadel evolucijo in zorenje svojega razvoja, ki omogoča zdaj bo to sposobno preživeti naložbeno sredstvo.

Kljub temu je opozoril, da je kriptovaluta razvijajoči se razred sredstev, ki ga je treba poglobiti skrbnost. “Torej pri svojem delu še vedno ne predlagamo, da gre za lasten namenski razred premoženja s strateško razporeditvijo v vsak portfelj,” je poudaril. “Za tiste vlagatelje, ki izpolnjujejo pogoje in so zainteresirani, obstaja nekaj dobrih akademskih del in upravljanja denarja, ki nakazujejo, da je lahko dobra raznolikost portfeljskih imetnikov.”

Nova Wells Fargo kripto naložbena strategija naj bi bila omejena na kvalificirane vlagatelje. Cronk je pojasnil, da z vlaganjem kriptovalut še vedno obstaja “veliko tveganj”, vključno z operativnimi, regulativnimi in tehnološkimi napakami. Vendar je zaključil:

Obstaja celoten del varstva potrošnikov in predpisov, ki se morajo še spreminjati s spreminjajočo se pokrajino. Torej nismo brez tveganja, samo mislimo, da lahko obstaja možnost investiranja za tiste stranke, ki pokažejo zanimanje.

Kaj menite o tem, da si Wells Fargo premisli o kriptovaluti? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Ark Invest: Bitcoin Mining Net Positive to Environment, Concerns of BTC's Energy Consumption Are Misguided

Elon Musk Discloses 'Tesla Has Not Sold Any Bitcoin'

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments