4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Whales ponudi 20-kratno ponudbo za te 4 pločevinke gotovine do leta 2023 – Evo zakaj

- Advertisement -

Kupci iščejo zatočišče pred sodobnim kripto trgom, dajte izmišljotino. Še vedno obstajajo alternative gotovini v načrtih, kljub resničnemu dejstvu, da stroški kovancev ostajajo zelo nestanovitni. V tem besedilu bomo govorili o nekaj kovancih, ki so nejavni pritegnili pozornost numizmatikov:

Nadomestni Traipse 2 (D2T)Druga stopnja predprodaje D2T je že odkupljena in je zvišala 5 USD.10 milijonov v samo dveh tednih. Traipse 2 Substitute je ideja, ki jo je ustvaril Be taught 2 Substitute, trenutno zelo razširjeno podjetje za nabavo in prodajo signalov, ki bo odprto v prvem četrtletju 2030. Cilj platforme je predstaviti tržno usmerjene vpoglede trgovcem na kontrolnem seznamu, da bi jim pomagali pri odločitvah po navodilih.

Za predstavitev izboljšave nabavne in prodajne poti D2T omogoča nabavo in prodajo signalov, družbeno analitiko in celo oceno tržnega razpoloženja. Traipse 2 Substitute si prizadeva postati Bloombergov terminal za nabavo in prodajo kriptovalut, v koraku s skupino Come. Za avtomatizacijo nabavnih in prodajnih procesov ter optimizacijo vseh nabavnih in prodajnih sistemov platforma poleg tega vključuje zmožnosti avtomatizacije in testiranja za nazaj.

Traipse 2 Substitute vključuje storitev obveščanja, ki trgovce obvešča o vseh sodobnih kotacijah kovancev na centraliziranih borzah in jim ponuja podatke o zapisih, ki so bili prej najbolj priročno dostopni elitnim trgovcem. Ali pa ne, ni presenetljivo, da so bile številke predprodaje D2T neobičajne s tako močno nedvomno. Digitalna valuta je zbrala že več kot 6 $, 598,652 (približno 6,5 milijona dolarjev).Opomba končana s Traipse 2 Nadomestni zdajKalvarija (RIA) )Calvaria je sodobna misija za igranje kriptovalut s funkcijo prevlade nad igro -to-fabricate market. Razvijalci Calvaria so identificirali dve bistveni oviri za pogosto sprejemanje iger Web3.Medtem ko se trgovcem zdi, da so igre Web3 brez dvoma, kupci zdaj ne sestavljajo. Predprodaja Calvarie, ki je že v 4. fazi 10 in do vrednosti 1,8 milijona dolarjev, se vrti. Ker cena domačega žetona RIA močno naraste na vsaki stopnji predprodaje, se trgovci zgrinjajo v naraščajočo misijo GameFi.

V stopnji 4 žetoni označujejo 0,0 $25 vsakič, kljub temu do 5. stopnje, se je cena dvignila na 0 USD.12, žetoni pa označujejo $0. 50 v fazi 10.Opomba prek predprodaje Calvaria zdaj IMPTSkupina IMPT naredi sektor ogljikovih dobropisov močnejši in bolj učinkovit kot kdaj koli prej kot z uvedbo ogljikovih dobropisov v verigi. Prej je bil bonitetni stroj za ogljik izjemno nepregleden; najbolj je ustrezal podjetjem, nabava in prodaja pri njih pa neučinkovita in zastarela. Z ogljikovimi krediti bi se po možnosti tudi trgovalo kot NFT v verigi blokov 24 ur na dan, sedem dni na teden. V skladu z Broadridge Monetary Solutions, bo bonitetni trg ogljika verjetno presegel $50 milijarde za 3004, medtem ko okoljski, socialna in gospodarska (ESG) komerciala bo verjetno presegla $30 bilijonov.Nad 023, podjetja, poleg komerciale velikani, kot so Microsoft, River Island, Amazon in Samsung, so se osebni že prijavili za IMPT in imajo platformo verify.

S tem je predprodaja IMPT zdaj zbrala $. 9 milj llion in hitro napreduje. Imetnik žetona IMPT se je z vsako stopnjo predprodaje dvignil na 0 $. 18.Opomba nad z IMPT Predprodaja zdajRobotEra (TARO) Za trgovce, ki potujejo po metaverzumu, je TARO digitalno sredstvo, ki ga je treba natančno preučiti. Sredstvo je izvorni žeton za RobotEra, platformo metaverse za globalno gradnjo, ki igralcem omogoča dostop do njene naprave kot avatarjev.

Vsak igralec ima možnost zaslužiti zemljo, zaslužiti nepremičnine in prispevati k splošni videz virtualnega sveta. RobotEra ima poleg tega skupne metaverze, kjer lahko igralci sodelujejo v skupnih akcijah, od športa in iger do konverzij. Ker so vsi predmeti nezamenljivi žetoni (NFT), nosijo igralci celoto, ki jo ohranijo. TARO je med najbolj uporabnimi predprodajami na trgu in je še vedno v zgodnjih fazah. Kljub temu je tukaj sredstvo z nedvomno najpomembnejšo prednostjo.

Ujemite TARO zdaj v predprodaji.

237716

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -