8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

White Condominium objavlja 'prvi' popoln okvir za kripto

- Advertisement -

Informativni list povzema raziskave devetih zveznih podjetij v zadnjih šestih mesecih.

357 Skupaj ogledov

7 Skupni deleži

Po razkritju vlade predsednika Združenih držav Amerike Joeja Bidna o zagotavljanju krivdnega izboljšanja digitalnih virov so zvezna podjetja pripravila skupni informativni list o šestih glavnih smereh za kriptoregulacijo v ZDA. Povzema državno gradivo devetih ločenih izkušenj, ki so je bil predložen predsedniku, da bi “ponovno ocenil določen okvir za vzorec cenovnih digitalnih sredstev in utrl najboljši diagram za dodatno ukrepanje doma in v tujini.”

Informacijski list je postal objavljeno na zakonitem spletnem polju White Condominium septembra in vsebuje sedem razdelkov: (1) Zadrževanje pokroviteljev, vlagateljev in agencij; (2) Spodbujanje Pridobite dostop do ustreznih, poceni ponudnikov denarja; (3) Spodbujanje denarnega ravnovesja; (4) pospeševanje krive inovacije; (5) Krepitev našega svetovnega monetarnega vodilnega položaja in konkurenčnosti; (6) Boj proti nezakonitemu financiranju; (7) Raziskovanje digitalne valute centralne banke ZDA (CBDC).

Približno en od razdelkov ne uživa nobenih posebnih novih datotek, poudarjajoč zunaj rednega časa temelje in politike, ki se jih je držala predsednikova administracija. Za ponazoritev, da bi zaščitili pokrovitelje in pokrovitelje, izkušnje regulatorjev hitrosti — cene vrednostnih papirjev in zamenjav ter nakupne in prodajne cene terminskih pogodb na blago — »agresivno izvajajo preiskave in izvršilne ukrepe proti nezakonitim praksam na področju digitalnih virov«. Ob istem času ne oporekajo ničemur, kar se uči o ločevanju odgovornosti regulatorjev, ki neslišno ostaja eno od v bistvu prevladujočih regulativnih vprašanj v državi.

Za oglaševanje vstopa v finančna podjetja in produkte zvezna podjetja predlagajo oblikovanje zveznega okvira za nebančne dobavitelje cen in vključujejo sprejetje takojšnjih cenovnih metod, kot je FedNow, katerega začetek je načrtuje Federal Reserve leta 2023.

Kot faza napredovanja v prizadevanjih za inovacije cen je Delovno mesto zaščite znanosti in znanja (OSTP), ki ni več predolgo v preteklosti objavilo prekomerno datoteko o vplivih kripto rudarjenja na podnebje, bo pripravil študijo digitalnih virov in program izboljšav za spodbujanje ublažitve škodljivih vplivov podnebja. Z enakim načrtom bodo ministrstvo za energijo, družba za varstvo okolja in raznolika podjetja ukradla v pravljico dodatno sledenje vplivom digitalnih virov na okolje.

Povezano: Zbornica za digitalno trgovino pravi, da je prišel čas, da SEC odobri Bitcoin ETF

Ker informativni list trdi, da bodo ameriška podjetja “izkoristila položaje ZDA v svetovnih organizacijah za sporočanje vrednot ZDA” povezan z digitalnimi viri, ne določa, kako natančno se te vrednosti razlikujejo od brez odkrivanja naraščajočega evropskega regulativnega diagrama.

Zaščitna tehnika vključuje spremembe zakona o bančni tajnosti, zakone o preprečevanju namigov in odobrene smernice proti nelicenciranemu prenosu denarja, ki se izrecno pripravijo na dobavitelje digitalnih nosilcev sredstev, vključno z borze in platforme nezamenljivih žetonov.

Zadnji, a verjetno najboljši del informativnega lista je posvečen ameriškemu CBDC. Predstavlja, da je uprava že razvila zaščitne cilje za ameriški sistem CBDC, vendar prevladujejo dodatne raziskave o navideznih tehnoloških temeljih tega sistema. Miren, zdi se, da je namen osupljivo resen, saj bo ministrstvo za finance vodilo medagencijsko delovno sosesko s sodelovanjem Zveznih rezerv, Državnega finančnega sveta, Državnega varnostnega sveta in OSTP.

62042

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -