9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

White Dwelling izdaja 'prvi' okvir za digitalna sredstva Vogue — vodja kripto trgovine pravi, da so rešitve nejasne

- Advertisement -

Belo stanovanje je zdaj predstavilo svoj »prvi« celovit okvir za odgovorno modo digitalnih virov, ki je bil primeren več kot šest mesecev po tem, ko je ameriški predsednik Joe Biden podpisal izvršni vlak o isti zadevi. Kljub temu je en vodja kripto podjetja obžaloval pomanjkanje jasnosti in poznavanja veščin v listu resnice Belega stanovanja.

Krepitev vodilne vloge Združenih držav v okviru globalnega monetarnega postopka Popravite več kot šest mesecev po tem, ko je ameriški predsednik Joe Biden septembra podpisal Govt Uncover (EO), v katerem je opisan večstranski način oblasti v smeri digitalnih virov, Belega stanovanja 07, razkril, kar je poimenoval ” prvi v zgodovini celovit okvir za modo digitalnih sredstev. Poleg tega imajo sposobnost, da “nagajajo vodstvu ZDA v finančnem stroju kraljestva,” tiho predstavljajo nevarnost za vlagatelje in kupce, kar dokazuje majski zlom kripto trga po naključju, morda morda tudi pošteno.

Zato zagotoviti zaščito desetinam milijonov udeležencev v povezavi s prebivalci Združenih držav ts, ki imajo v lasti kupljene digitalne vire, imajo podjetja ameriških oblasti razvite okvire, ki spodbujajo šest ključnih prednostnih nalog, znanih v EO. Šest ključnih prednostnih nalog, znanih v okviru EO z dne 9. marca, je zaščita strank in vlagateljev, finančna trdnost, boj proti nezakonitemu financiranju, upravljanje Združenih držav znotraj finančnega stroja kraljestva, finančna vključenost in odgovorne inovacije.

V zvezi z resnico Belega stanovanja, devet poročil, ki artikulirajo »jasen okvir za modo odgovornih digitalnih sredstev in način za dodatno ukrepanje doma in v tujini«, odkar je bil predložen predsedniku Bidnu. Poleg tega, da se zavzemajo za elegantno modo digitalnih sredstev, je devet poročil poleg tega omenjenih za določanje vlog organov, ki jih morajo imeti podjetja, da se udeležijo ameriških podjetij.

»Poročila pozivajo podjetja spodbujati inovacije z zagonom učenja in mode v nejavnem sektorju ter pomagati vrhunskim ameriškim podjetjem, da se uveljavijo na svetovnih trgih. Hkrati zahtevajo ukrepe za ublažitev nevarnosti povratne zarote, spodbujajo povišano uveljavljanje obstoječih zaporniških trikov in pojav zdravorazumskih standardov učinkovitosti za rudarjenje kriptovalut,« je zapisano v listu resnice Belega stanovanja.

Poleg tega, da se osredotoča na zasebno ustvarjene ali izdane digitalne valute, devet poročil v skladu z Belim stanovanjem poleg tega podpira ameriško centralno banko Federal Reserve, »da nadaljuje svoje tekoče CBDC [central bank digital currency] učenje, eksperimentiranje in pregled.” Poleg tega zahtevajo “prihod medagencijske delovne skupine pod vodstvom ministrstva za finance, ki bi popestrila prizadevanja Federal Reserve.”

Zaznano pomanjkanje berljivosti Medtem je Sheila Warren, izvršna direktorica Crypto Council for Innovation, v svojem odzivu na objavo lista resnice v White Dwellingu obžalovala pomanjkanje jasnosti in poznavanje veščin v nekaj narejenih rešitvah. Znana je:

Tukaj je elegantno glede na jasna navodila EO in delo People of kongresu, da napreduje. Zakon z uveljavljanjem redko pomeni daljšo regulativno jasnost. Če uveljavljanju ne sledimo, poleg tega omogoča drugim mednarodnim lokacijam vzletno-pristajalno stezo, da ugotovijo, kako tehnologija deluje za njihove interese, kar bi bilo poleg tega morda zelo učinkovito v nasprotju s temi ZDA

Da bi ponudila roko svojim trditvam, se je Warren sklicevala na september 07 Zaslišanje odbora ameriškega senata je bilo sklicano, da bi se seznanili z Zakonom o zaščiti posameznikov za digitalno blago. Pri ohranjanju z izvršnim direktorjem so se voditelji na zaslišanju »zdeli prestrašeni glede drugih mednarodnih lokacij, ki prehitevajo ZDA«

. V zaključku svoje pripombe je Warren omenila, da je njena skupina pripravljena se udeležujejo ameriški zakonodajalci zaznavajo podjetje digitalnih sredstev, ki ga je poimenovala “izpopolnjeno in niansirano stanovanje.”

Oznake v tem spominu biden Executive train, digitalni forex centralne banke, Crypto Council for Innovation, rudarjenje kriptovalut, digitalna lastnina, zakon o zaščiti posameznikov za digitalno blago, finančna vključenost, svetovni finančni stroj, Sheila Warren, Terra LUNA in Posledice UST, Zvezne rezerve ZDA, predsednik ZDA Joe Biden, stanovanje v Beli

Kakšni so vaši predlogi za te spomine? Dovolite nam, da vemo, kaj ste gledali v spodnjem delu za komentarje.

Terence Zimwara Terence Zimwara je zimbabvejski nagrajenec – uspešni novinar, ustvarjalec in pisatelj. Obširno je pisal o komercialnih težavah nekaterih afriških mednarodnih lokacij in o tem, kako lahko digitalne valute Afričanom predstavljajo bežno pot.

Zasluge za navedbo : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je namenjen najbolj priročnim informacijam. To ni več takojšnja ponudba ali nagovarjanje k predlogu za prevzem ali promocijo ali priporočilo ali odobritev katerega koli blaga, ponudnikov in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja več nasvetov glede financiranja, davkov, poštenih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, neposredno ali krožno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli material, predmete ali ponudnike in izdelke, navedene tukaj, .

114757342

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -