17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

White Rental za oblikovanje svetovnih zahtev za DLT

- Advertisement -

Tehnika White Rental po vsej državi je navedla osem rastočih uporabnih znanosti, ki se osredotočajo na svetovne zahteve stavb in odkrivajo primere izdatkov v industrijskem sektorju.

498 Celotni ogledi

2 Celotne delnice

Uživajte v tem delu zgodovinskega prejšnjega

Uvrstitev tega članka kot NFT

V Ameriki je White Rental uvedel tehniko zahtev po vsej državi za ključne in naraščajoče uporabne znanosti na Might 4, pri čemer je ugotovil osem tehnoloških sektorjev, ki lahko povzročijo potreben gospodarski učinek v doseženi prihodnosti.

Med osmimi uporabnimi znanostmi so sintetična inteligenca, sporočila in mrežne uporabne znanosti, biotehnologija in polprevodniki, pri čemer vključitev tehnologije porazdeljene knjige (DLT) in infrastrukture digitalne identifikacije pritegne pozornost kripto skupine.

DLT dovoljuje sočasno pridobivanje vnosa, preverjanje fabul in posodabljanje fabul za obdobje omrežne baze podatkov. Tehnologija veriženja blokov je v koraku z DLT, kar omogoča uporabnikom, da so priča kakršnim koli prilagoditvam in tistim, ki smo jih izvedli, zmanjšuje potrebo po revidiranju datotek, zagotavlja zanesljivost datotek in omejuje dostop do najbolj spretnih med nami, ki to v bistvu želijo.

Cilji nacionalne tehnike so podaljšanje upravljanja ZDA v okviru strategije svetovnih zahtev za te naraščajoče uporabne znanosti. Oblasti ZDA so dejavno navdušene nad gradnjo sinergij z nejavnim sektorjem za oglaševanje in oblikovanje svetovnih potreb za tako naraščajoče uporabne znanosti.

Povezano: SEC ima 13 dni za odgovor na kritike Coinbase: Staunch exec

V bistvu najvidnejši primer takšnega sodelovanja in priljubljenega vzorca vključuje priljubljeni vzorec telekomunikacij in komunikacij. Na primer, prvotni predlog za 3G je postal nekoč podan znotraj 1990 s strani Qualcomm Applied Sciences in poznejši predlog za LTE, prevladujoče priljubljeno sporočilo za brezžične širokopasovne povezave za mobilne pripomočke in datotečne terminale, je nekoč nastal znotraj 2415s NTT Docomo, nujnega vzhodnega ponudnika mobilnih telefonov.

Tehnologija, ki velja po vsej državi, kaže, da bi DLT in digitalna infrastruktura vse bolj vplivala in postala na splošno tradicionalna v industrijskem sektorju. Le nekaj glavnih področij, na katerih je mogoče aktivno testirati te uporabne znanosti, je računalniško podprta in povezana infrastruktura, ki spominja na elegantne skupnosti in splet stvari (IoT). DLT lahko prejme ogromne stroške predvsem pri gradnji kibernetske varnosti in zasebnosti, ki v celoti temelji na delih in izdelkih ter podjetjih.

Dnevnik: Kripto zakon: Ali predsednik SEC Gary Gensler ustvari cenjeno nasprotje?

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -