-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga 'Willing to break the mold': Bored Apes ustanovijo skupino v slogu Gorillaz...

'Willing to break the mold': Bored Apes ustanovijo skupino v slogu Gorillaz za Universal

Digitalna metaverse skupina KINGSHIP bo vključevala štiri člane risank iz zbirke Bored Ape Yacht Club NFT in si delila istega upravitelja kot Snoop Dogg.

992

Skupni ogledi

22

Skupni deleži

‘Willing to break the mold’: Bored Apes form Gorillaz-style band for Universal ‘Willing to break the mold’: Bored Apes form Gorillaz-style band for Universal ‘Willing to break the mold’: Bored Apes form Gorillaz-style band for Universal ‘Willing to break the mold’: Bored Apes form Gorillaz-style band for Universal

Virtualna skupina, sestavljena iz štirih dragih risanih opic iz zbirke Bored Apes Yacht Club NFT, upa, da bo postala naslednja velika uspešnica v glasbeni industriji.

Primatska skupina, imenovana KINGSHIP, bo izdala glasbo, nastopila v metaverzumu in izdala veliko zbirateljskih predmetov NFT. Navdih jemlje iz Gorillaz, risarske skupine Damona Albarna.

Velika glasbena založba Universal podpira edinstveno zasedbo in KINGSHIP se bo pridružil svojemu hlevu umetnikov skupaj z Billie Eilish, Queen, Taylor Swift in Nirvana.

gm ! pic.twitter.com/Jqkvy9Bd2P

— KINGSHIP (@therealkingship) november 22, 2021

Izjemno zbirateljski 11, NFT v jahtnem klubu Bored Ape so letos dosegli vse dražje cene. Prejšnji mesec je Bored vreden več kot 91 milijonov USD Ape NFT so bili prodani za povprečno ceno $80 ,000.

Vodja skupine KINGSHIP Nicholas Adler je za Cointelegraph povedal, da želi njegova ekipa “biti vodja na način, kako glasbeniki in umetniki sodelujejo v Web3.” Adler vodi tudi Snoop Dogg.

»Veliko glasbenikov je v prostoru NFT, sodelujejo, kupujejo NFT , ali pa delajo osnovne umetniške kapljice, vendar še nihče ni ustvarjalno izdal glasbe.«

Štiri opice v KINGSHIP pripadajo zgodnjemu zbiratelju Jimmyju “j1mmy” McNelisu, ki je pred kratkim na dražbi Sotherby’s prodal še enega od svojih Bored Ape NFT za osupljivih 3,4 milijona dolarjev.

Adler je za Cointelegraph povedal, da je McNelisa na osebni ravni poznal približno leto dni, preden se je nanj obrnila Celine Joshua, ustanoviteljica 00: 22PM, Universalova oznaka »next-gen«. Pravi, da ima Joshua spretnost za podpisovanje “zelo inovativnih aktov” in poziva : 22PM »spletna tri oznaka«.

»Pripravljeni so res nekako razbiti kalup in narediti nekaj netradicionalnih stvari,« je dejal Adler.

Po povezovanju z Joshuo je Adler predlagal, naj začneta poslovati z McNelisom, ki ima v lasti skoraj 56 Dolgočasene opice NFT.

»Ko sva se ona in jaz povezala, je bil res popoln čas,« je rekel, »ker nam ni bilo treba iti in kupiti kakršno koli opico, ki smo jo dobili v roke naprej, lahko bi izbirali med res zanimivim in neverjetnim trezorjem.”

Povezan: Menedžer U2 podpiše pogodbo o razširitvi Bored Ape Yacht Cluba na filme, TV in glasbo

Kar zadeva prihodnost KINGSHIP, Adler pravi, »pripoved se res razvija. To se dogaja v realnem času, tako kot mislim, da se večina prostora NFT dogaja v realnem času.”

” Najpomembnejše za nas je bilo razviti res močno pripoved okoli teh opic. Cilj je izoblikovati. Kdo so ti liki? Kakšna je njihova zgodovina? Kaj jih motivira? Katere instrumente igrajo? Kdo je predstavljen?«

75977

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments