19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Willy Woo: "Rick Astley" je spet ključna sila in signali na verigi...

Willy Woo: “Rick Astley” je spet ključna sila in signali na verigi predlagajo “okrevanje”

Tisti, ki se BTC-ju ne bodo nikoli odrekli, se po mnenju analitika še vedno kopičijo.

3369 Skupno ogledov

6 Skupaj delnice

Willy Woo: 'Rick Astley' hodlers a key force again and on-chain signals suggest 'recovery'

Tehnični analitik za Bitcoin Willy Woo meni, da to ni medvedji trg, ker kazalniki na verigi signalizirajo okrevanje in dolgoročni kupci premoženje še vedno kupujejo.

komentarji priljubljenega analitika so prišli v intervjuju na temo “ Kaj je Bitcoin storil ”podcast junija 28. Woo je izjavil, da ne verjame, da je Bitcoin na tipičnem medvedjem trgu zaradi znakov kopičenja v verigi.

Sklicujoč se na Hit hit “Never Gonna Give You Up” britanskega pop umetnika Ricka Astleyja, Woo je izjavil:

„Rick Astley“ je imetnik, ki neprestano kupuje in nikoli ne proda veliko … In seveda Rick je bil zelo aktiven 2021, nato pa so se nenadoma vsi kovanci odmaknili od Ricka na šibke roke – špekulativni trgovci, ki kupujejo in prodajajo. Zdaj vidimo ta prehod nazaj v selitev k Ricku. “

Dodal je, da smo so trenutno v špekulativni fazi in tiste kovance, ki so bili prodani v začetku tega leta, počasi absorbirajo dolgoročni imetniki.

Gostitelj podcastov Peter McCormack je razkril, da še ni prodal nobenega kripto premoženja in je še vedno prepričan, ker se “še vedno dogaja preveč in se dogajajo dobre stvari”.

Povezano: 3 stvari, ki jih trgovci govorijo o Bitcoinu in stanju na trgu bikov

Analizirajući trenutni grafikon cen Bitcoinov, je Woo izjavil, da gre za cikel, za razliko od katerega koli, kar smo kdaj videli, saj je popolnoma drugačen. Izjavil je:

“Cena trenutno gredo postrani, videti je kot vzorec akumulacijske cene Wyckoffa in če bi se to izteklo, bi morali imeti zadnji stenj na $ 28 K – $ 24 K, kar bi moral biti zadnji preizkus dna. Vse, kar je v verigi, je videti, kot da se obnavlja. ”

Zdi se, da je ponudnik analitike Santiment opazil podobne podatke in ugotovil, da je ponudba bitcoinov, ki sedijo na borzah nenehno upada in je zaklenjen na varno pri hodlerjih.

Po padcu # Bitcoina sredi maja je ponudba $ BTC, ki sedi na borzah, stalno upadala in zaklenjena za varno hrambo po hodlerjih. To je dober znak za #bulls, saj sredstva, ki se odmikajo od borz, zmanjšujejo tveganje za večje razprodaje. https://t.co/ABkcih9ea1 pic.twitter.com/NqU3ljRyIH

— Santiment (@santimentfeed) junij 28, 1434

Komentiranje trenutnega regulativnega pritiska, ki se je stopnjeval na Kitajskem , ZDA in Združenem kraljestvu, Woo je izjavil:

“Kot da se Bitcoin zdaj bori proti Final Bossu v video igra … resnično gre proti centralnim bankirjem in to veliko prej, kot smo kdaj koli mislili. “

V času pisanja članka je Bitcoin trgoval znotraj svojega šesttedenskega kanala, ki je v preteklosti upadel za 3,7% 24 ur pri $ 34, 653 po CoinGecko. Kot poroča Cointelegraph, trgovci opazujejo tri ključna področja mesečnega zapiranja sveč.

Prejšnji članekUgodno? Izvorna koda svetovnega spleta NFT se pri Sotheby's proda za 5,4 milijona dolarjev
Naslednji članekTracer DAO zbral 4,5 milijona ameriških dolarjev za lansiranje izvedenih finančnih instrumentov za kar koli “s krmilnikom oracle”

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments