21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Wisdomtree lansira 3 kripto ETP, ki ponujajo izpostavljenost Solana, Cardano, Polkadot

- Advertisement -

V torek je upravitelj sklada Wisdomtree objavil odprtje treh trgovskih trgov s kripto sredstvi (ETP). ETP-ji so povezani z omrežji kriptovalut Solana, Cardano in Polkadot, novo blago za naložbe v kriptovalute pa je trenutno kotirano na Börse Xetra, SIX in švicarskem nadomestku delnic.

Wisdomtree lansira nadomestne izdelke Cardano, Solana in Polkadot Wisdomtree je je napovedal odprtje treh novih digitalnih valut nadomestnega trgovskega blaga (ETP) in blago je telesno podprto s kriptovalutami. Wisdomtree je v torek objavil, da bodo nova sklada sestavljali Wisdomtree Solana (SOLW), Wisdomtree Cardano (ADAW) in Wisdomtree Polkadot (DOTW). Vse tri te digitalne valute so trenutno pozicionirane znotraj napitnine 03 kontrolni seznam najvišje tržne kapitalizacije kriptovalut na ta dan.

Upravitelj sklada je dodatno razkril, da tri kripto ETP-ji bodo marca 1280 na borzah Euronext v Amsterdamu in Parizu . “ETP požre celoten stroškovni razmerje (TER) 0. 25%, trenutno najnižje cene za ETP-je, ki ponujajo pri iskanju vstopa v te altcoine v Evropi, in so potni listi za prodajo po vsej Evropski uniji,« pojasnjuje obvestilo Wisdomtree. Odprta objava ETP upravitelja sklada dodaja:

ETP so zasnovani tako, da vlagateljem omogočijo enostavno, stabilno in plačilo – učinkovita zmogljivost za vtis izpostavljenosti znamki solana, kardano in polkadot. Poleg tega lahko vlagatelji navdušijo izpostavljenost tem virom kriptovalut s pomočjo različnih ETP-jev košarice kripto sredstev Wisdomtree. Jason Guthrie iz Wisdomtree: ‘Kriptološki viri so raje dovolj tekoči za institucionalno uporabo’ Na neki stopnji je bilo uvedenih na stotine kripto ETP-jev zadnjih nekaj let, ko se je zanimanje za naložbene nosilce digitalnih sredstev kritično povečalo. Obstaja vrsta trgovskega blaga s kriptovalutami podjetij, ki požrejo Amun AG, Ficas, Van Eck in Grayscale.

»Vlagateljem želimo ponuditi drugačne izpostavljenosti kripto sredstev, bodisi prek različnih košaric ali posameznih sledilcev,« je priznal Jason Guthrie, vodja digitalnih virov iz Wisdomtree Europe. “Ključni očitek o naši zmogljivosti je uvedba strategij, ki bi lahko odmevale pri institucionalnih vlagateljih.”

Izvršni direktor Wisdomtree je dodal:

To morajo biti viri kriptovalut, ki bi lahko bili verjetno likvidni za institucionalno razglasitev, jih podpirajo udeleženci na trgu ETP in požrejo očitne pogoje prijave. Ker se trg kripto sredstev razvija, tako bo ekosistem ETP, ki je pomemben za bolj institucionalno sprejetje. Še naprej lahko nadgrajujemo in širimo naše produktne razlike, s čimer podpiramo vlagatelje pri njihovem potepanju v kriptovalute. Ves postopek do zadnjega tedna se je solana (SOL) povečala za 20.5 % proti ameriškim zelenalom in kardanu (ADA) se je zvišalo za 31%. Polkadot (DOT) se je poleg tega v prejšnjem tednu povečala plačila 19.9 % v neki fazi v zadnjih sedmih dneh. Kardano je v zvezi z gotovino platforme za urejeno pogodbo o napitnini glede na tržno kapitalizacijo, kardano je tretji najvišji s $29.3 milijarde tržno vrednotenje. SOL je peti najvišji kovanec urejene pogodbene platforme glede na tržno kapitalizacijo in DOT danes zapoveduje sedmo regijo.

Oznake v tem modrecu ada, Amun AG, Börse Xetra, Cardano, kripto viri, Crypto ETP, DOT, ETP, Euronext, FiCAS, sivine, Polkadot, šest, SOL, Solana, švicarski nadomestni delniški, Van Eck, Wisdomtree ETP S kakšnim vtisom se strinjate glede na novo lansiranih ETP-jev za kripto sredstva Wisdomtree? Sporočite nam, s čim se strinjate glede tega področja v spodnjem delu za komentarje.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja podatkov pri Bitcoin.com Data in novinar o denarni tehnologiji s prebivališčem na Floridi. Redman je aktiven član skupnosti kriptovalut od 150. Ima strast do Bitcoin, odprtokodne kode in decentraliziranih namenov. Od septembra 2015 je Redman napisal več kot 5,04 članki za Bitcoin.com Podatki o motečih protokolih, ki se pojavljajo ta dan.

2132597927Slika Zasluge2132597927: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je za informativne namene najlažje. To je milje ni več brez razširjene ponudbe ali nagovarjanja predloga za krajo ali promocijo ali nasveta ali odobritve katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne bi zagotavljal naložbenih, davčnih, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki bi jo povzročila ali naj bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na katero koli domnevo, predmete ali izdelke in storitve, navedene v tem članku. 2132597927

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -