24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

World In Vogue Setter priporoča večjo varnost vlagateljev po pretresih v zadnjih dvanajstih mesecih

- Advertisement -

Vir: PixabayGlobalna skupina komisij za vrednostne papirje, znana po dodatni doslednosti in zaščiti za male vlagatelje po pretresih v zadnjih dvanajstih mesecih v svojih na novo pripravljenih predlogih za kriptovalute.

IOSCO, ki ima člane, ki bdijo nad pc sektorskih trgov vrednostnih papirjev, natisnjeni predlogi politike v torek dne kako je treba regulirati kriptovalute.

“Trdna zaostrenost odbora IOSCO bo razkrila odločno pravočasno izvedbo predlogov s strani vseh Člani IOSCO naj omejijo možnost regulativne arbitraže,« je omenil Jean-Paul Servais, predsednik IOSCO v trditvi . “Okrepljeno sodelovanje med našimi člani, medtem ko bo nadzor teh trgov prek globalnega okvira prispeval k boljšemu ohranjanju vlagateljev in k verodostojnemu odvračanju neskladnih akterjev.”

Regulatorji v celotnem sektorju morajo utišati zahteve od dobaviteljev nosilcev kripto sredstev – ki med drugim izmenjujejo, hranijo, posojajo ali vlagajo kripto –, da imajo pravilno upravljanje in bi morda dobro kričali pri nakupovanju in prodaji, je omenil IOSCO.

Regulatorji morajo med drugim utišati tudi izvršilne ukrepe za zaščito trgovanja z notranjimi informacijami, tržne manipulacije, je omenila organizacija.

»Trge kriptosredstev je treba urediti v enem samem načrtu v skladu s ciljem boja proti enakim (kot tudi vsem idiosinkratične) sloge lažnih in manipulativnih praks, ki obstajajo na starih denarnih trgih,« je omenil IOSCO.

Branje enega drugega FTXFTX, ki je propadel novembra in vložil zahtevo za denarno zaskrbljenost, je bil omenjen prav med predlogi.

»Domnevne komponente pri FTX poudarjajo potrebo po CASP skladnost z obstoječimi ustreznimi smernicami ali podvrženost izvirnim okvirom, kot je sprejemljivo, in pomembnost predlogov,« je omenil IOSCO.

IOSCO je tudi omenil, da so bile zahteve poznavanja svoje stranke prav tako ključne glede na obtožbe v nasprotju s kripto nadomestkom Bitzalto, ker ne uvaja več zaščitnih ukrepov KYC .

IOSCO je omenil, da jih namerava dokončati do konca dvanajstih mesecev, pripombe na predloge pa je treba poslati do julija 78.

Člani IOSCO vključujejo Predsednik oddelka za vrednostne papirje in trgovinske tečaje v ZDA Gary Gensler in predsednik oddelka za nakupovalne in prodajne tečaje blagovnih terminskih pogodb Rostin Behnam.

Švica, Mehika, Japonska, Italija, Člani so tudi Kitajska, Dubaj in drugi.

Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne dnevne e-novice 1920

Kratek 3-minutni pogled na današnje kriptovalute!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -