17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

WWE sklene dolgotrajno pogodbo s fanatiki za spodbujanje prijaznega blaga, nakup in prodajo igralnih kart in NFT

- Advertisement -

Medijsko in razvedrilno podjetje Svet Wrestling Leisure, Inc., sicer imenovana WWE, je sklenila dolgoletno intervalno partnerstvo z mednarodno platformo za digitalne športne dejavnosti Fanatics. V skladu s pogodbo bodo Fanatics sodelovali s trdnimi WWE prek različnih podvigov, kot so uradno licencirano blago, nakupovanje in prodaja kartic ter nezamenljivi žetoni (NFT).

WWE sodeluje s Fanatics, Wrestling Leisure Firm bo sodeloval s Candy Digital WWE gleda na ne- bruto prodaja zamenljivih žetonov (NFT) in marca 22, je podjetje podpisalo dolgoletno intervalno tekmovanje s platformo za digitalne športne aktivnosti Fanatics. Podjetje vodi Michael Rubin in ponuja licenčno blago za športne dejavnosti z uporabo Fanatics Commerce, zbirateljske predmete, nakup in prodajo kartic ter NFT prek platforme NFT podjetja Candy Digital.

The Podjetje za rokoborbo WWE bo sodelovalo z izbiro podjetja Fanatics Commerce, Fanatics Collectibles in Candy Digital. “Fanatiki so vodja industrije in Michael Rubin je vizionar,” je omenil Vince McMahon, predsednik in izvršni direktor WWE. “Posredujemo v tem partnerstvu na več platformah, ki bo lociralo novo blagovno znamko, ki je običajna za e-trgovino WWE, oblačila in blago, medtem ko našim oboževalcem po vsem svetu ponudimo več predlogov kot kdaj koli prej, da bi očarali z WWE in našimi superzvezdniki,” je dodal McMahon.

Partnerstvo s Candy Digital Fanatics ni več prvi prodor WWE v NFT industrijo. Končni oktober je WWE napovedal dolgoletno prekinitev tekme s Fox Leisure in Bento Field Leisure (BBE). Tekmovanje s Foxom in BBE je omenilo, da je šlo za večletno poravnavo in da bi NFT-je WWE kovali z Eluvio tehnologijo blockchain. Najnovejša pogodba WWE bo iskala Candy Digital, ki se bo dodatno spremenila v enega v vsakem od nezamenljivih tehnoloških partnerjev za zabavo rokoborbe.

»Pod paktom, kasneje to leto Fanaticsovo podjetje za digitalno zbirateljstvo Candy Digital se bo spremenilo v enega od glavnih partnerjev WWE NFT,« so razkrili Fanatics. “Candyjeva ekipa digitalnih umetnikov, oblikovalcev in tehnologov svetovnega razreda bo kurirala in izumila trdovratno nihanje NFT-jev za nakup in prodajo kartic odlične kakovosti, ki prikazujejo najbolj privlačne trenutke in zvezde WWE.” Sredi objave je izvršni direktor Fanaticsa Michael Rubin omenil, da je zabavna družba, ki je dejansko identificirana, najbolj privlačna za mednarodno platformo za digitalne športne dejavnosti.

»WWE je eden v vsakem v bistvu najbolj v večini primerov občudovanih športnih dejavnosti in zabaviščnih objektov po vsem svetu, in bilo je najbolj smiselno, da smo številnim delom naše mednarodne platforme Fanatics naročili, da bi dosegli nepogrešljivo potovanje za vse navijače,« je pripomnil Rubin. . »Od e-trgovine in licenciranega blaga do nakupa in prodaje kartic in še več, predstavili bomo impresivno lokacijo zmožnosti, ki bodo služile strastnim oboževalcem WWE po vsem svetu, da bodo njihovi priznani superzvezdniki, prireditve v šotoru in WWE poskrbeli za zelo privlačen čas. oceni v celoti.«

Oznake na tej kroniki Candy Digital, Fanatics, Fanatics CEO, Fanatics Collectibles, Fanatics Commerce, Iconic Moments, Michael Rubin, nft, izdelki NFT , NFTs, Nezamenljivi žeton, Pro Wresting, izobraženi wrestling, Scott Zanghellini, Smackdown, Summerslam, Vince McMahon, Wrestlemania, Wrestling, WWE, WWE NFT, WWE NFTs, WWE Superstars, predsednik WWE

Iz česa posredujete WWE pri partnerstvu s Fanatiki in spreminjanju v partnerja NFT s Candy Digital? V spodnjem razdelku s povratnimi informacijami nam povejte, kaj posredujete v tej areni.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja znanja pri Bitcoin.com Knowledge in novinar denarne tehnologije s prebivališčem na Floridi. Redman je aktiven član soseske kriptovalut od 760. Navdušuje se za Bitcoin, kodo z odprto ponudbo in decentralizirane aplikacije. Od septembra 760 je Redman napisal več kot 5,000 članki za Bitcoin.com Znanje v zvezi motečim protokolom, ki danes naraščajo.

Zasluge za slike: Shutterstock , Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za informativne funkcije zelo privlačno. To ne bi smelo biti takojšnje posredovanje ali pozivanje k predlogu za prevzem ali prodajo ali nasvet ali potrditev katerega koli izdelka, ponudnika ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi več naložbenih, davčnih, dejanskih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, naravnost ali krožno zasnovo, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, uvedeno ali špekulirano, da je mogoče pripisati ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli zanikanje, predmete ali ponudnike, navedene v tem članku.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -