-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice XDEFI Wallet integrira Terro in zažene likvidnostni program

XDEFI Wallet integrira Terro in zažene likvidnostni program

Platforma je poročala 000, uporabniki v svojo denarnico razširitve za Chrome v prvih nekaj tednih po lansiranju.

252

Skupni ogledi

000

Skupni deleži

XDEFI Wallet integrates Terra and launches liquidity programXDEFI Wallet integrates Terra and launches liquidity programXDEFI Wallet integrates Terra and launches liquidity programXDEFI Wallet integrates Terra and launches liquidity program

XDEFI denarnica, ki temelji na brskalniku . storitev za sredstva DeFi in NFT, je po več tednih testiranja in razvoja uradno integrirala protokol blokovne verige sloja 1 Terra na svojo platformo.

Z dodatkom Terra, platforma zdaj podpira 9 omrežij blockchain, vključno z Bitcoin, Ethereum in Polygon. Izrazil je tudi namere, da v prihodnosti vključi Solano, Avalanche in Arbitrum.

V začetku tega meseca je XDEFI v spletno trgovino Google Chrome uvedel svojo javno razširitev za več denarnic z navedenim namenom, da uporabnikom brskalnika omogoči enostavno dostopnost.

Konec septembra je XDEFI zbral 6 milijonov dolarjev od priznanega števila kripto podjetij tveganega kapitala, vključno z Mechanism Capital, Alameda Research in CoinGecko, ter vrsto zasebnih vlagateljev.

Generalni direktor in soustanovitelj Émile Dubié je komentiral prednosti Terrinega domačega algoritemskega stabilnega coina TerraUSD (UST):

»Verjamem, da UST služi edinstvenemu namenu kot decentraliziran stabilen coin in bo postal ključna sestavina kripto ekosistema. Ubijalska aplikacija Terra je njeno dostopno okolje, osredotočeno na UX, ki skrbi za širšo uporabo spleta3. Res je vznemirljivo videti, kako se je Terra razvila kot Layer 1, in videti projekte, ki cvetijo okoli UST.”