19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Yield Guild Games se podvoji pri modelu, ki ga lahko zaslužite, s...

Yield Guild Games se podvoji pri modelu, ki ga lahko zaslužite, s 4 milijoni dolarjev financiranja

Krog financiranja serije A je vodil BITKRAFT Ventures, podjetje za tvegani kapital, osredotočeno na esports. Pri povišanju so sodelovali tudi A.Capital Ventures, IDEO, CoLab, Mechanism Capital in ParaFi Capital, prav tako pa tudi več angelskih vlagateljev.

533 Skupaj ogledov

5 Skupaj delnice

Yield Guild Games doubles down on play-to-earn model with $4M funding round

Yield Guild Games, znan tudi kot YGG, je prejel podporo številnih tveganih podjetij in angelskih vlagateljev, ko se je lotil misije razširiti svojo mrežo in popularizirati igralni model, ki ga je treba zaslužiti.

Vplačilo denarja v višini 4 milijonov dolarjev bo uporabljeno za vlaganje v sredstva, ki niso neopredmetena, ali NFT, igralnih iger, ki jih je treba zaslužiti, je v sredo sporočilo podjetje. YGG se opisuje kot decentraliziran igralniški ceh igralcev, ki ustvarjajo donos iz iger, ki temeljijo na NFT.

Gabby Dizon, soustanoviteljica YGG, je nadalje pojasnila utemeljitev ceha:

“V bistvu je YGG skupnost igralcev, ki jih je treba zaslužiti. Zamislite si ga na primer kot množični ceh za več igralcev (MMO), ki pa deluje v več igrah, vlaga v NFT, ki ustvarjajo donos, in posoja ta sredstva v igrah svoji posojili. “

Povezano: Zadetki za prijave v Guild of Guardians 133 K kot povečanje prodaje NFT

Jens Hilgers, ustanovni partner v podjetju BITKRAFT Ventures je igre in navidezne svetove opredelil kot žarišča resnične gospodarske dejavnosti. “Yield Guild služi kot katalizator tega prehoda z zelo v prihodnost usmerjenimi koncepti o novem modelu igranja, da zasluži,” je dejal.

Blockchain tehnologija in igre na srečo sta dve hitro rastoči panogi, ki naj bi se v prihodnjih letih bolj neposredno zbližali. Globalno je igralniška industrija ustvarila skoraj (178 milijard 2020, glede na industrijske podatke. Blockchain sektor medtem še naprej privablja nove vlagatelje, poslovne modele in primere uporabe, kar dokazuje naraščajoča tržna omejitev.

Model igranja za zaslužek se dobro prilega igram na osnovi verige blokov, ki omogočajo resnično lastništvo digitalnega premoženja prek NFT-jev. Čeprav je model igranja zaradi zaslužka možen v tradicionalnih denarnih sistemih, ga je težje olajšati brez uporabe verige blokov, kriptovalut ali NFT-jev.

Prejšnji članekDAO na sodišču? Curve Finance razmišlja o uveljavljanju licence nad tekmecem Saddle
Naslednji članekKupci dip pričakujejo nadaljnjo slabost, potem ko cena Bitcoina pade na 38.000 USD

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments