15.4 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Z zbiranjem sredstev v višini 2․4 milijonov $ v začetni rundi omrežje KNN3 tekmuje za zagotavljanje protokola za združevanje večverižnih odnosov za d/App in Dapper Contract

- Advertisement -

osvobodi tisk SPOROČILO ZA JAVNOST. Zagnal se je agregator odnosov Web3 KNN3 Network, ki je zbral 2,4 milijona $ v začetni rundi, ki sta jo vodila HashGlobal in Liang Xinjun, soustanovitelj podjetja Fosun Global. Conceal Network, MetaWeb Endeavour, Eniac Endeavour, Tess Endeavour, Stratified Capital, Foremost lab, Incuba Alpha, Zeuth Endeavour, Cogitent Endeavour, Atlas Capital; Finance, RSS3, ShowMe in Yan Xin & Potter Li, soustanovitelja ETHsign, so poleg tega sodelovali v krogu. Omrežje KNN3 bo izumilo večino sredstev v višini 2,4 milijona USD za razvoj protokola in prilagajanje izdelkov trgu.

Zaradi teh težav in žalosti zaradi izolacije datotek in odvečnosti pokvarjene platforme je se bo strinjal, da je univerzalna rešitev za interoperabilnost idealna naprava za prihodnost. Glede na takšno zaznavo so se ti trgovci odločili, da okrepimo omrežje KNN3 pri uporabi prihodnosti združevanja večverižnih odnosov in številnega, decentraliziranega sveta.

Domiselno in predvideno omrežje KNN3 Po spremembi paradigme so procesorji decentraliziranih aplikacije so dejansko v središču Web3, ki v sektor prinaša transakcije Ogle-to-Ogle in optimizirano štetje hitrih sprememb.

»Ker so osupljive pogodbe in dodeljeni virtualni hitri stroji podlaga za verige blokov, decentralizirane nadomestne ideje WWW uporabnikom dejansko dajejo navdih za lastništvo in vračajo demokracijo v splet,« je izjavil Thomas Yu, oče soustanovitelj mreže KNN3. »Vendar je treba ohraniti posodabljanje datotek Web3 za ustvarjanje dodatne vsestranskosti in vztrajno revolucionarne strategije. Brez sodelovanja datotek na pokvarjeni platformi brez dovoljenj so aplikacije določene osebe pokončno povezane v silosih. Kot ponazoritev, vztrajnik Web3 ne bo uspel premikati kripto vesolja. Ta zmogljivost, ki resnico je, da je ključnega pomena, da zasedejo dodatno prefinjen protokol za razširitev ponovne uporabe datotek web3. Kot protokol za združevanje večverižnih odnosov za dApps in analitiko omrežje KNN3 popolnoma izpolnjuje to funkcijo.«

Kaj je KNN3 Omrežje? Omrežje KNN3 ponuja alternativne ideje za graf web3 za relacijsko združevanje v množici vesolj blockchain za opolnomočenje družbenih dApps in AI analitika. Njegov cilj je bil protokol za urejanje datotek, ki ga vodi skupnost in omogoča sodelovanje pri datotekah v verigi. »Skupina verjame v razmerje, ki razvija pomene s spreminjanjem odtisov uporabnikov v relacijske konektorje, ki skupaj izvajajo ogromno skupnost grafov,« je izjavil Thomas Yu , »Skupina je vesela, da je sestavni del Web3 mahajte in upajte, da bo omrežje KNN3 lahko varno začelo.« Če je določena oseba izdelovalec web3 dApp, bo brezhibno pridobila številne datoteke odnosov uporabnikov web3 uporaba visoko učinkovitega GraphQL KNN3. Omrežje KNN3 zbira in sestavlja množico razsežnosti odnosov skozi zgodovinsko vedenje in življenje uporabnikov.

Če je določena oseba spletni3 analitik, ji KNN3 dovoli, da navade strukturne in relacijske poizvedbe v enem izrazu. Za začetek ponuja dele poizvedb z grafom modela SQL za vse SQL-be ​​zadovoljnih BI/analitičnih platform, ki jih je mogoče kombinirati z njihovimi obstoječimi podjetji in izdelki za poizvedovanje. Poleg tega lahko razvijalci algoritmov odložijo in preštejejo svoje algoritme AI/ML z rešitvami KNN3 Graph Computing Ambiance Solutions.

Permissionless Depraved- platforme Knowledge Collaboration Solutions »Čeprav kompleti analitičnih orodij umetne inteligence ljudem omogočajo ekstrahiranje datotek, določenih na določenih platformah za določene osebe, ti aplikacije v celoti delujejo ločeno. Ko takšne aplikacije razdelijo trg, se uporabniki znajdejo v zelo zapletenem okolju. Na kratko, manjka integrirana vmesna programska oprema, ki bi omogočila dodatno razvite pogoje uporabe web3.« , kot je definiral Thomas Yu, , »podjetje mora napredovati brez ogrožanja temeljnih vrednot kripto, tj. play. Omrežje KNN3 ponuja takšne nadomestne ideje na enem mestu za dApps, ki temeljijo na datotekah v verigi. V primerjavi z dotrajanimi dApps SocialFi Omrežje KNN3, vgrajeno s SaaS (Instrument kot ponudnik), zagotavlja nezaupljiv protokol, ki vključuje decentralizacijo kot ponudnika (DAAS) in pravilno odpornost proti cenzuri.«

Pogoji porabe Znotraj nove iteracije omrežje KNN3 daje datotekam nadomestne ideje za web3 dApps za družbeno odkrivanje in opolnomočenje določene osebe. Zlasti je že pomagal nekaterim aplikacijam dApps pri maksimiranju njihove določene dostave – daje Quest3 s ponudnikom navideznih poverilnic, ki je klasična arhitektura za iskalni stroj Quest3 v verigi, pri bednosti preverjanja, ali je določena oseba Web3 upravičena do izpolnitve eksplicitne dodelitve. ; ponuja MetaMail in Shorum s socialnimi grafi. KNN3 zagotavlja nezaupljivo analitično vzdušje za algoritme za svetovanje določeni osebi v skladu z datotekami v verigi v pravem času, ki uporabnikom pomagajo pri povezovanju z dodatnimi prijatelji z enim klikom.

poleg tega daje Algorithm Registry nadomestne ideje za poučevanje AI. Baza podatkov grafov KNN3 in začetni algoritmi, ki so enostavni za uporabo, omogočajo slednjim, da se izognejo zapravljanju začetne platforme, ki uporabnikom omogoča, da samostojno sprejmejo algoritme in objavijo svoje algoritme. Sčasoma namerava omrežje KNN3 postati gradnik, ki sodeluje pri datotekah, za opolnomočenje mix-dApp, SocialFi, zagonskih AI-jev itd.

Ciljne možnosti Mreža KNN3 brez dovoljenja za relacijsko združevanje nadomestnih idej in virtualnih poverilnic podjetja in produkti ciljajo predvsem na SocialFi, – protokoli verižnih kreditov in instrumenti trženja web3 in marketinških kampanj. Omrežje KNN3 poleg tega ponuja ekosistemske instrumente, ki omogočajo analitičnim platformam, da razširijo svojo zbirko podatkov, da nemoteno vključijo večverižne relacijske datoteke web3. Domišljijska in napredna ideja omrežja KNN3 je opolnomočiti promotorje NFT/DAO/GameFi, da vključijo dodatne uporabnike Web3, hkrati pa jim s svojimi kompleti orodij za profiliranje/omogočanje ponudijo še več spretnosti na ploščadi. Poleg tega izdelovalcem dApp Web3 omogoča, da s svojimi nadomestnimi idejami večverižnih grafov ponudijo še večje socialne veščine Web3.

O Omrežje KNN3 KNN3 je agregator odnosov s pokvarjeno verigo Web3, ki omogoča družbeno odkrivanje in opolnomočenje določene osebe. Omrežje KNN3 ponuja grafične nadomestne ideje za relacijsko združevanje multiverse web3 za krepitev socialne d/App in analitike AI. Cilji KNN3 so protokol za urejanje datotek, ki ga vodi skupnost, za sodelovanje v datotekah v verigi.

Spletni prostor | Twitter | Discord | Ogledalo | Srednje Tukaj je opažanje. Bralci morajo opraviti skrbni pregled prej kot sprejeti kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katerim koli od njegovih partnerjev ali podjetij in izdelkov. Bitcoin.com ni nikoli več odgovoren, takoj ali posredno, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da bo nastala z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli šepetni material, predmete ali podjetja in izdelke, o katerih se govori znotraj klik osvobodi. Mediji
Bitcoin. com je vrhunska ponudba za vse, ki so povezani s kripto. Obrnite se na medijsko skupino na ads@bitcoin.com, da se osredotočite na sporočila za javnost, sponzorirane objave, poddaje in druge nadomestne ideje.

Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons 2081054443

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -