18.6 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Zabeležite 141 milijonov dolarjev odtoka od izdelkov Bitcoin, ki kažejo, da so...

Zabeležite 141 milijonov dolarjev odtoka od izdelkov Bitcoin, ki kažejo, da so institucije BTC: CoinShares

Institucionalni vlagatelji so umaknili rekordnih $ 141 v preteklem tednu od naložbenih produktov Bitcoin.

19999 Skupaj ogledov

6 Skupaj delnice

Record $141M outflow from Bitcoin products signals institutions are bearish on BTC: CoinShares

Najnovejše poročilo analitičnega podjetja CoinShares kaže, da odlivi iz institucionalnih naložbenih produktov BTC še naprej naraščajo.

Glede na CoinShares, 7. junija , sklad za digitalne premoženja prehaja tedensko poročajo, da institucionalni vlagatelji še naprej zmanjšujejo izpostavljenost Bitcoinov, pri naložbenih produktih BTC pa se beleži rekorden odliv v višini $ 141 milijonov v preteklem tednu.

Tokovi kapitala za kripto naložbene produkte: CoinShares

Podatki sledi močni institucionalni prodaji ob dramatičnem majskem zlomu kripto trga, saj so institucije umaknile skoraj $ 100 milijonov od kripto izdelkov med majem 10 in maj 16, pred kratkim odtokom upočasnila proti koncu prejšnjega meseca.

Obseg trgovine z izdelki BTC prav tako močno upada, prvi teden junija je prišel 62% padec trgovinske dejavnosti v primerjavi z majskim tedenskim povprečjem.

Kljub opisu institucionalnega čustva do BTC, ki se je od začetka maja spremenilo, je CoinShares poudaril, da odlivi predstavljajo manj kot desetino prilivi :

„Odlivi predstavljajo 8,3% neto prilivov, zabeleženih letos, in ostajajo minimalni glede na odtoke, zabeležene v začetku 2018. ”

Od začetka 2021 se je v Bitcoin izdelke steklo več kot 4,2 milijarde USD kapitala, trenutno predstavlja BTC 65. 9 % vsega kapitala, zaklenjenega v kripto naložbenih produktih.

Upadanje institucionalnega povpraševanja po BTC je spet sovpadalo z naraščajočimi institucionalnimi apetitami po Ethereumu – Ether predstavlja več kot 26. 8% kombiniranega premoženja v upravljanju (AUM) je trenutno zaprtih v kripto naložbenih produktih po prejemu prilivov v višini $ 33 v preteklem tednu.

CoinShares je tudi opozoril, da vlagatelji iščejo izpostavljenost naložbenim produktom Ripple (XRP) in Cardano (ADA), ki privabljajo zanimanje, prilivi XRP pa znašajo 7 milijonov USD – to je največji tedenski priliv od aprila – in prilivi ADA, ki znašajo 4,5 milijona dolarjev.

Po podatkih podjetja CoinGecko je Ether še naprej odvzel status Bitcoina kot najbolj trgujenega nestabilnega kripto sredstva na širših kripto trgih. .

Približno $ 37. Eter je v preteklosti trgoval z 4 milijardami vrednostnih papirjev 24 ur – drugo le za stabilcoin Tether’s $ 75 .5 milijard dnevnega prometa. Za primerjavo, Bitcoin je obdelal $ 32 .9 milijard v 24 – urni obseg trgovine.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments