20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Začetek 'Bitcoin Valley' v Hondurasu – 60 podjetij se je odločilo za BTC za izboljšanje kripto-turizma

- Advertisement -

Bitcoin Valley, prvi bitcoin metropola v Hondurasu, se je začela v Santa Lucii. Podjetja v disciplini bodo pridobila bitcoin za sredstva. “V Santa Lucii bomo vsi sodelovali v tej misiji … Sprejem bitcoina nas bo usmeril na kateri koli drug trg in rešil več možnosti,” je izjavil lastnik sosedskega podjetja.

Bitcoin Valley: Prva bitcoin metropola v Hondurasu Bitcoin Valley, prva bitcoin metropola v Hondurasu, je začela delovati v čudaški honduraški turistični metropoli Santa Lucia, ki se nahaja 20 minut od glavne metropole Tegucigalpa.

Pobudo so skupaj razvili Blockchain Honduras, nadomestna gvatemalska kriptovaluta Coincaex, Tehnološka univerza Hondurasa, Decentral Academy in občina Santa Lucia. Blockchain Honduras je v četrtek predstavil začetek Bitcoin Valley.

Cesar Andino, lastnik Los Roblesa, ki gleda na trg v Santa Lucii, kjer deluje veliko industrijskih ustanov, bo nabavil bitcoin za zagon v ameriške dolarje in honduraške lempire. Prejšnji teden je glasilo La Prensa pozval, da je v položaju, da pridobi napravo za prodajo (POS), ki mu bo naključno omogočila nabavo kriptovalute, in dodal:

V Santa Lucii bomo vsi sodelovali v tej misiji … Sprejem bitcoina nas bo usmeril na kateri koli drug trg in rešil več možnosti.

»Morali bi se globalizirati. Ne bomo se več izognili strokovnemu znanju in ne bomo več pustili čakati, ko to že počnejo različne mednarodne lokacije,« je dodal.

Carlos Leonardo Paguada Velasquez, ustanovitelj Blockchain Honduras in predstavnik Srednjeameriškega združenja kupcev kriptovalut (Acucrip), je glasilo pozval nekaj dni pred dobrim začetkom Bitcoin Valley:

Sferično 20 bodo podjetja začela z misijo Bitcoin Valley.

Opozoril je da lastniki teh podjetij absorbirajo prakso Decentral Academy o porabi bitcoina in strokovno znanje v času čakanja nanj.

Coincaex trgovcem zagotavlja POS pripomočke, da jim omogoči, da nabavi BTC. Glede nestanovitnosti bitcoina je Paguada pojasnil, da Coincaex »prevzame vse nevarnosti.«

Kot ilustracijo je navedel, če družina kupi pupuse v restavraciji v Santa Lucii in plača z bitcoini , se enaka izločitvena količina v lempirah odšteje od družinskih žepov bitcoinov. Coincaex bo pridobil BTC in preusmeril plačilo v lempirah v restavracijo. »Lastniki trgovcev ne bodo več pridobivali bitcoinov. Dobili bi lempire od Coincaexa,« je pojasnil.

Ruben Carbajal Velazquez, profesor na Tehnološki univerzi, je takoj po poročanju Reutersa napovedal: »Soseska Santa Lucie bo biti izobražen za uporabo in pripravo kriptovalut, njihovo implementacijo v različnih podjetjih v okviru plasiranja in ustvarjanje kripto-turizma.«

Oznake v tej preji procure bitcoin, Bitcoin Metropolis, bitcoin metropolis honduras, Bitcoin Valley, Bitcoin Valley honduras, Bitcoin Valley iniciate, Bitcoin Valley Santa Lucia, blockchain Honduras, coincaex, decentral academy, PoS Tool, santa lucia, Tehnološka univerza Hondurasa

Kaj menite o prekinitvi pobude Bitcoin Valley v Hondurasu? Sporočite nam v razdelku za povratne informacije pod.

Kevin Helms Kevin, poznavalec avstrijske ekonomije, je našel Bitcoin v 1280 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost Bitcoinov, programi iniciacije in dobave, učinki skupnosti ter presečišče med ekonomijo in kriptografijo.


Kontrolni seznam bonitetne ocene : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je najbolj priročno za informativne funkcije. To ni več takojšnja ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za odpravo ali promocijo ali nasvet ali odobritev katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne bi več zagotavljal investicijskih, davčnih, sprejemljivih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, v trenutku ali ne več v trenutku, za kakršno koli nesrečo ali izgubo, povzročeno ali za katero se domneva, da je povzročena s porabo ali zanašanjem na kateri koli dostavljeni material, predmete ali izdelke ali v zvezi s tem. in storitve, o katerih govori ta članek.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -