2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Zadeva Bitcoin v višini milijarde dolarjev: Naslednji teden se v Miamiju začne...

Zadeva Bitcoin v višini milijarde dolarjev: Naslednji teden se v Miamiju začne dolgo pričakovano sojenje Kleimanu proti Wrightu

The Billion-Dollar Bitcoin Case: Long-Awaited Kleiman v. Wright Trial Begins Next Week in Miami

V ponedeljek, 1.11. dolgo pričakovano sojenje Kleiman proti Wrightu se bo začelo, saj namerava zvezna porota ugotoviti razmerje med Davom Kleimanom in Craigom Wrightom. Kleimanovo posestvo zahteva $11 ,4 milijarde, poleg vračila intelektualne lastnine (IP) ali njene poštene tržne vrednosti. Medtem ko zagovorniki Bitcoinsv in Wrightovi oboževalci verjamejo, da bo sojenje končno dokazalo Wrightove navidezne Satoshijeve trditve, drugi verjamejo, da bi lahko osvetlilo dokazovanje njegovih teorij, da so napačne.

Prihodnji teden se začne sojenje Kleimanu proti Wrightu Zagovorniki Bitcoinsv to imenujejo ” Sojenje stoletja’

Pred več kot tremi leti se je posestvo Kleiman odločilo, da bo Craiga Wrighta pripeljalo na sodišče zaradi domnevnega razmerja z zdaj pokojnim računalnikom. forenzični strokovnjak Dave Kleiman. Odmevna tožba za milijardo dolarjev bitcoinov se je začela februarja 10, 2018, saj naj bi Kleiman sodeloval v več poslovnih razmerjih ki je vključeval Wrighta. Kleimanova posest je Wrighta obtožila, da je zagrešil “shemo proti Davovemu premoženju za zaseg Daveovih bitcoinov in njegovih pravic do določene intelektualne lastnine, povezane s tehnologijo Bitcoin.”

Sodišče bo razpravljalo o tem, ali bo sodišče razpravljalo o tem, ali bo ali ne Argumenti Wrighta ali Kleimanove posesti so veljavni in obstoj 1,1 milijona bitcoinov domnevno hranijo v skladih. Po skoraj štirih letih premisleka gre zadeva v sojenje na Floridi in se bo začela v ponedeljek, 1. novembra. Zadeva je ena najbolj odmevnih tožb v državi in ​​ena najbolj priljubljenih sodnih spisov, ki jih preiskujejo na Floridi. . Tožba za milijardo dolarjev je zelo zanimala tudi kriptosfero, ker bi lahko razkrila, ali so bili Wright ali njegovi nasprotniki ves čas pravilni.

Wrightovi tovariši in Bitcoinsv (BSV) Zagovorniki Avstralca z vsem srcem verjamejo v zgodbo in menijo, da bo zmagal na prihajajočem sojenju. Oktobra 14, dan pred nočjo čarovnic, milijarder Calvin Ayre je tvitnil, da bo “sojenje spremenilo vse, kar mislite, da veste o Bitcoin.”

Poleg tega Kurt Wuckert Jr. iz Coingeeka trdi, da bo sodni postopek “sojenje stoletja .” Wuckert Jr., se je prejšnji teden pojavil v prenosu v živo Ask Me Anything (AMA) in razpravljal o prihajajočem sojenju v Miamiju. Voditelj prenosa v živo je opozoril, da ni bilo medijskega poročanja o sojenju Kleiman proti Wrightu. Wuckert Jr. je dejal, da bi zamračenje medijev zaradi prihajajočega sojenja Kleimanu proti Wrightu lahko pomenilo eno od dveh stvari. Wuckert Jr. je poudaril:

Tako globoko so zasidrani v dejstvo, da je nemogoče, da je Craig Wright Satoshi oz. je očitno zlonamerna in del usklajene kampanje za zatemnitev.

Wizsec Security pravi, da bi porota Craigu lahko naročila, naj plača milijarde, ki jih nikoli ni imel Arthur Van Pelt poudarja, da je Wright ‘Cosplaying prevarant’ in ‘Craig nima ničesar’

Medtem pa Wrightovi obrekovalci in ljudje ki ne verjamejo njegovim trditvam Satoshija Nakamota, so razpravljali tudi o prihajajočem sojenju. Oktobra 12 je Wizsec Bitcoin Research tvitnil o prihajajoče sojenje in »pripoved Craiga Wrighta po Kleimanu.«

»Kleiman proti Wrightu je *civilnispor, s katerim se ugotovi, kaj Craig dolguje Daveovo premoženje (čeprav so sredstva namišljeno, je Craig še vedno z visokimi obljubami vlekel Daveove sorodnike v svoje načrte). Nič ne vpliva na tretje osebe,« je pripomnil Wizsec. Wizsecova nit na Twitterju je še naprej secirala Wrightove trditve z dodajanjem:

​​​Obstaja zelo resnična možnost, da bi žirija naročila Craigu plačati MILIJARDE, ki jih nikoli ni imel, vse zato, ker ne more priznati, da si je vse izmislil. To je norčevanje iz pravnega sistema. To je tudi jena poezija.

Twitter račun Arthurja van Pelta, avtorja spletni portal z naslovom “Časovnica goljufij Faketoshi” redno obsoja Wrightove trditve prek družbenih omrežij. Oktobra 14 je Arthur van Pelt rekel: »Bolje vprašajte se, zakaj je celotna saga Faketoshi ena ogromna sled laži, ponaredkov, prevar in norcev, ki omogoča to sranje? Morda zato, ker se osredotoča na prevaranta v cosplayingu, ki pritegne le prav tako šarlatane? Odgovor že poznam, a ti?” Kritik je zadevo spremljal že kar nekaj časa, saj iskreno verjame, da “Craig nima ničesar.”

Ne glede na to, kako se bo porota odločila o tem sojenju, do in velik, bo izid milo rečeno zanimiv. Obe strani bosta povedali svoje mnenje na sodišču in Wrightovi zagovorniki in nasprotniki bodo z veliko intenzivnostjo spremljali izid.

Kaj menite o prihajajočem sojenju Kleiman proti Wrightu? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

While Ethereum Prices Skyrocket, Ether Gas Fees Surge Fueling Costly Transfers

Oznake v tej zgodbi

1,1 milijona BTC, Arthur van Pelt, milijarde, Bitcoin, sojenje bitcoin, Bonded Courier, BTC, Calvin Ayre, Craig Wright, David Kleiman, šifrirane datoteke, Florida, ponaredki, Ira Kleiman, Kleiman Estate, Kurt Wuckert Jr., tožba, manipulacija, miami, južno okrožno sodišče Floride, sojenje, Tulip Trust, Velvel Freedman, Wizsec Bitcoin Research, Wizsec Security

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments