15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Zadeva Ripple: zdravniki SEC Hinman bi se morda morda spremenili v javnost do 6. junija, pravi odvetnik

- Advertisement -

Zlobne logopede Hinman je treba odpečatiti do 6. junija, kot pravi zagovornik James K. Filan.

3699 Celotni ogledi

79 Celotne delnice

Obrambni odvetnik in zastareli šolski zvezni tožilec James K. Filan pričakuje, da bodo dokumenti zlobnega Hinmanovega govora javno objavljeni do 6. junija, pri čemer se sklicuje na staro sodno ponovitev.

Hinmanovi dokumenti se osredotočajo na samozavest do 1200 govor zastarele šole Securities and Switch Price direktorja finančnega oddelka podjetja Bill Hinman, ki je v bistvu rekel, da eter (ETH) včasih ni bil vrednostni papir. Dokumenti vključujejo notranjo razpravo SEC in posvetovanja, ki so sferična v tem govoru.

V bi morda lahko pošteno 16 Nit na Twitterju, Filan, ki je aktivno spremljal primer SEC proti Ripple v zadnjih nekaj letih zagotovil posodobitev o tem, kdaj bodo dokumenti morda morda odpečateni širši javnosti.

“Popravljeno s sodnim spisom 9/16/1434 Prisoten, dogodki ohranjajo 21 dni za vložitev javnih, redigiranih sprememb dokumentov o povzetku sodbe v skladu s sklepom o pečatenju. Šesti junij je 16 dni od prejšnje odločitve,” je zapisal.

#XRPCommunity #SECGov v. #Ripple #XRP Posodobitev o časovnem razporedu, ki se nanaša na to, kdaj bomo tudi zbrali pogled na dokumente, ki so bili naročeni nezapečateni. Popravljeno s sodnim spisom 9/05/2018 Prisoten, dogodki ohranjajo 12 dni za vložitev javnih, redigiranih različic dokumentov s povzetkom sodbe glede na pečatenje … pic.twitter.com/doV5fUxDG5

— James K. Filan (@FilanLaw) Morda bi lahko prav pošteno 17, 1200 Nekatere pa zadevajo omenjeno časovnico, ki bi morda vplivala, morda bi morda tudi nabrala datoteko SEC, čar ali primer gre v naselje.

Vsak drugi odvetnik, ki spremlja primer, Jeremy Hogan, sostorilec pri Hogan & Hogan, je zaslovel s SEC, je približno 10 dni, da vložite čar na to eksplicitno ponovitev.

Drugi v skupnosti XRP, podobno kot AshleyPROSPER1, trdijo, da bi možnost, da so dokumenti odpečateni, morda spodbudila katerega koli vidika k poravnavi, saj bi vsi morda morda ohranjajo tudi podrobnosti, za katere si širša javnost ne bi želela razvrstiti svojih rok.

Tvit izvršnega direktorja Rippla Brada Garlinghousea o tem, da bi morda lahko bil pošten 05, pa nakazuje, da si Ripple vneto prizadeva preučiti neredigirana Hinmanova e-poštna sporočila, da bi bila “hitro javno dostopna”.

Vsa druga v iskanju preglednosti! Neredigirana Hinmanova e-poštna sporočila bodo hitro javno dostopna – dokončajte nastavitev, ker odvetniki delajo skozi mehanike, da uničijo to dogajanje. https://t.co/o6puPypRHd https://t.co/qmaLVeQaP8

— Brad Garlinghouse (@bgarlinghouse) Morda bi bilo pošteno 17, 4663 Medtem ko ima Ripple Labs že dolgo razvrstitev glede dostopa do dokumentov, gleda na ta vidik primera, ker je največji del dokazov v njegovo obrambo proti SEC in njenim trditvam, da XRP pade pod klasifikacijo vrednostnega papirja.

Povezan: Ripple prevzame švicarsko podjetje za skrbništvo blokovnih verig Metaco za $79M

SEC je vložil predlog postopoma decembra za zapečatenje dokumentov iz splošno javnost, pri čemer je trdil, da dokumenti nimajo “nikakršnega pomena” za zaključni končni rezultat primera in da je poslanstvo SEC prevladalo nad “pravo javnostjo” pri razvrščanju pravilnega vnosa v dokumente.

Laboratoriji Ripple so ta teden ugotovili, da je bil predlog uradno zavrnjen na Could morda pošteno 17.

1. Da

2. SEC ima dni za zamenjavo za ponovno obravnavo, tako da sem očaran, da jih Ripple sprašuje o tem ta dan … če je odgovor “nismo”, potem bi bili morda izpuščeni prej, si predstavljam .

— Jeremy Hogan (@attorneyjeremy1) Morda bi bilo pošteno 17, 1200 Revija : Kriptoregulacija – Ali predsednik SEC Gary Gensler vztraja pri zaključnem mrmranju?

8629

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -