24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Zaetni arabski emirati – v bistvu primarno zasnovani kripto nadomestek Bitoasis pridobi začasno odobritev nedavnega dubajskega regulatorja

- Advertisement -

Bistvena menjava kriptovalut znotraj ZAE, Bitoasis, je kupil začasno odobritev od novega dubajskega regulatorja kriptovalut. Binance in FTX sta bili poleg tega neizkušeni-razsvetljeni s strani regulatorja.

Bitoasis pridobiva licenco od nedavnega dubajskega regulatorja kriptoregulacije Bitoasis, najpomembnejša borza za kriptovalute, ki ima predvsem sedež in sedež v Dubaju, je v sredo začela delovati, da je kupila “začasno odobritev” od novega dubajskega regulatorja kriptovalut, Regulatornega urada za digitalno lastnino. Organ (VARA).

Dubai je v začetku tega meseca sprejel svoj prvi zakon za upravljanje kripto sektorja in ustanovil VARA za nadzor sektorja.

Začasna licenca omogoča Bitoasisu, da nadaljuje svoje poslovanje v Dubaju, medtem ko sedanji proces poglobljene dejavnosti za pridobitev polne licence.

Bitoasis je prevladujoči ponudnik digitalnih sredstev (VASP) do značilnosti iz Dubaja. Platforma služi strankam v Zalivu in Heart East. Podjetje je pojasnilo, da je že dolgo registrirano pri centralni finančni instituciji in poroča o dejavnikih proti pranju denarja (AML) enoti finančne institucije za finančni nadzor.

Helal Saeed Almarri, generalni direktor Dubai World Commerce Centre Authority, kjer domuje VARA, je komentiral:

Kot organ, ki je predan negovanju Podjetja ZAE, ki rastejo v stanovanju, in gradijo trdne temelje za okoljski prihodnji gospodarski sistem, VARA z veseljem olajša vključitev Bitoasis v naš ekosistem.

VARA je že od svoje ustanovitve neizkušeno osvetlila Binance in FTX Europe “za značilnost dubajskega modela trga digitalnih sredstev ‘test-adapt-scale’ kot neprijazen za rast v regiji.” Poleg tega sta ta teden svetovni borzi Bybit in Crypto.com govorili o svoji ideji o umestitvi operacij v Dubaj. Bybit je govoril o tem, da je “teoretično kupil dovoljenje za vodenje širokega spektra poslovanja z digitalnimi viri v Dubaju”, medtem ko Crypto.com načrtuje dejansko intenzivno zaposlovanje v prihodnjih mesecih.

Kaj sumite, da je Bitoasis pridobil začasno licenco od novega dubajskega regulatorja kriptovalut? Dovolite nam, da to obvestimo v spodnjem delu komentarjev.


Kevin Helms Učenec avstrijske ekonomije Kevin je v naletel na Bitcoin in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost Bitcoin, izvorni programi, rezultati skupnosti in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.

Zasluge za seznam 1939458211: Shutterstock, Pixabay , Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najučinkovitejše v informativne namene. To je milje redko obveščanje ali zbiranje predloga za prevzem ali promocijo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, izdelkov in ponudnikov ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne ponuja naložbenih, davčnih, licenciranih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti pisatelj nista odgovorna, brez širše ali obrobe, za kakršno koli bolečino ali izgubo, povzročeno ali domnevno pripisljivo ali v zvezi z zaposlovanjem ali zanašanjem na kakršno koli rjovenje, predmete ali izdelke in ponudnike, o katerih se govori v tem članku. .

1939458211

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -