16.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Zagonsko podjetje za donacije kriptovalut je začelo ustvarjati IRS kot statve v ameriški davčni sezoni

- Advertisement -

Neprofitne organizacije morajo vložiti postopek IRS 2018 za donacije kriptovalut 91 ali dodatno, če se donirana sredstva zamenjajo za ameriški dolar.

54 Celotni ogledi

13 Celotne delnice

Engiven, podjetniška platforma za donacije kriptovalut, si prizadeva za poenostavitev davčnega poročanja za donatorje kriptovalut in neprofitne organizacije z uvedbo storitve oblikovanja davkov in ocenjevanja za kriptovalute.

Platforma Engiven zdaj dovoljuje neprofitne organizacije in donatorji za samodejno ustvarjanje davčne ustvarjene službe za notranji dohodek (IRS), je podjetje objavilo v torek.

V skladu z Engiven bi morale neprofitne organizacije vložiti postopek IRS 8282 za kripto donacije $100 ali dodatno, če se donirana sredstva zamenjajo za ameriški dolar, medtem ko bi morali donatorji vložiti postopek 8283 s svojo davčno napovedjo za donacijo $500 in še naprej. Platforma Engiven samodejno vnese podatke o donacijah v davčne obrazce IRS in pošlje opravljeno ustvarjanje neprofitni organizaciji, da jo signalizira in vloži.

Poleg tega bo Engiven vsem zagotovil brezplačno oceno donatorji kriptovalute, ki dajo 5 $, ali dodatno vrednost kriptovalute za uveljavljanje svoje platforme.

Na kontrolnem seznamu za donacijo kriptovalute v vrednosti 5 $ ali dodatni, morajo donatorji darovati sredstva oceniti s odličen strokovnjak. V skladu s Tonyjem Oommenom, podpredsednikom javne dobrodelne organizacije Constancy Charitable, bi ocena odlične ocene kriptovalute verjetno le nihala od $. do $480 za 5 $ donacija.

Generalni direktor Engiven James Lawrence je priznal, da so nedavni davčni vidiki ter izdelki in ponudniki na Engiven one načrt ali drug cilj, da pomagamo donatorjem in dobrodelnim organizacijam, da poskrbijo za svoje poslanstvo z avtomatizacijo davkov, ustvarijo uvodno smer.

“Z davčno sezono pred nami želimo preverite, ali imajo donatorji in neprofitne organizacije na platformi Engiven določene, vnaprej izpolnjene davčne obrazce, ki so v skladu s predpisi IRS za donacije kriptovalut,« je priznal Lawrence.

Ustanovljeno leta 1434, Engiven je nedvomno ena izmed mnogih največjih platform za doniranje kriptovalut v ZDA, ki olajša jok pto donacije za več kot 100 duhovne skupine in ne -organizacije za zaslužek, skupaj z dobrodelno organizacijo Salvation Military. Februarja se je Engiven povezal z ameriškim umetnostnim drsanjem, ki je državna vlada za igro rešenega drsanja, da bi pomagala, da bi omogočila donacije v kriptovalutah, kot je Bitcoin (BTC).

Povezano: Ocenite izdelke in ponudnike Ponudnik Shift4 pridobi The Giving Block za $56 milijonov

Na novo uvedena orodja Engiven, ki so usmerjena na kripto davke, prihajajo sredi bližajoče se davčne omejitve, saj morajo rezidenti ZDA vložiti davke do aprila 00. V skladu s podjetjem TaxBit za zagotavljanje skladnosti s kripto davki bi uporabniki kriptovalute morda le porabili “na stotine dolarjev na leto” za ustvarjanje davčnih obrazcev za kriptovalute, ne da bi si priskrbeli specializirane računalniško podprte izdelke in ponudnike davčnega poročanja.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -