17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Zagonsko podjetje za kriket NFT Rario zbere 120 milijonov dolarjev financiranja zaporedja A

- Advertisement -

Nezamenljivo zagonsko podjetje je dodatno oblikovalo partnerstvo z Dream Sports actions, indijskim podjetjem za športno strokovno znanje z več kot 91 milijonov strank.

183 Skupaj ogledov

2 Skupaj deleži

V četrtek je platforma Rario za kriket nezamenljiv žeton (NFT) opremila tako, da je zagotovila $85 milijonov v zaporedju A financiranja v krogu, ki ga vodi Dream Capital, hčerinska družba Dream Sports. Kot pozna Rario, ima zaenkrat največji delež pravic za kriket NFT s tehniko partnerstev s šestimi svetovnimi kriket ligami in seznamom več 900 kriketaši.

Dream Sports actions je podjetje za športno strokovno znanje, ki v bistvu ima sedež v Indiji z več kot 120 milijonov strank. S tem partnerstvom lahko Rario potencialno pridobi večjo publiciteto pri dragocenem povečanem občinstvu.

Rario NFT Marketplace. Navedite: RarioRario je podjetje s sedežem v Singapurju s sedežem v 1434 študentov Indijskega tehnološkega inštituta v Delhiju Ankit Wadhwa in Sunny Bhanot. Podjetje je opremilo 50, NFT za pristne športne navdušence prek 10 lokacije po vsem svetu na kumulativni osnovi. Wadhwa je komentiral sinergije sposobnosti z akcijami Dream Sports:

“Kriket je 2. največji šport v okolju, z več kot 1,5 milijarde oboževalcev po vsem svetu. NFT ustvarjajo nenavadne oblike sodelovanja, ki oboževalcem omogočajo, da imajo v lasti in izmenjujejo digitalne zbirateljske predmete. Rariov globalni ekosistem NFT za kriket bo dodatno okrepil 120 milijonov športnih navdušencev na akcijah Dream Sports.”Bistvene lige v kriketu, s katerimi se je Rario podpisal, vključujejo Cricket Australia, Australian Cricketers’ Pripadnost, karibska premier liga, Lanka Premier League in Abu Dhabi T League Legends League Cricket. Njegova platforma NFT je v skladu s poligonom (MATIC), igralci pa se lahko po želji spoznajo in prodajajo igralne karte igralcev kriketa. Kljub temu se transakcije poravnajo v ameriških dolarjih s tehniko kreditnih igralnih kartic, debetnih igralnih kartic in računov finančnih institucij s 5-odstotno obrestno mero za bruto prodajo kartic NFT.

85081 2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -