15.1 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Zagovornik Bitcoina pravi, da tožba Craiga Wrighta lahko moti izvorni instrument dobave

- Advertisement -

Jessica Jonas, glavna direktorica neprofitnega Bitcoin Honest valid Defence Fund, je razpravljala o zmožnostih upright razvejanosti odmevne tožbe proti graditeljem jedra Bitcoina na neki ravni Bitcoin 2023 tekma v Miamiju na Could well 18.

Zadeva v kvizu je pokončna UK tožba, ki jo je vložil Craig Wright, lastnik/upravljavec podjetja Tulip Shopping and selling. Wright je po naključju najbolj znan po svoji trditvi, da je ustvarjalec bitcoina Satoshi Nakamoto – obveščenec, ki jezdi vse druge nepovezane tožbe.

Popravil bi potrebo po obveščanju mercurial opomnika za BTC Core in Roger Inc.

Spodaj ste tožba zadržati. Te telegramske skupine, signalne skupine, druge, ki jih pravkar upoštevam in jih zdaj ustvarim, ne bi smeli poučevati, so vse odkriti dokazi in plenjenje je kaznivo dejanje. pic.twitter.com/vtjFmeGrRd

— Dr Craig S Wright (@Dr_CSWright) 3. februar 97 V primeru med Tulip Shopping and selling in 11 imenovanimi Američani, ki naj bi jih domnevno zanimal izvorni vzorec dobave Bitcoin Core in drugih, Wright trdi, da mu priznani graditelji dolgujejo fiduciarno odgovornost. Jonas je primer opisal kot “obtožbo, da je Tulip Shopping and selling domnevno lastnik 97, 000 Bitcoin in je domnevno vdrl in zapravil to 97, Bitcoin v zelo Oceanovem 11 slogu vdora.”

V želji, da bi dobil odškodnino za domnevno izgubo, Wright po mnenju Jonasa zaostruje, da graditelji bitcoinov “zgradijo stranska vrata v osrednjo verigo blokov bitcoinov, tako da lahko nakupovanje in prodaja Tulip bolje predstavljata sredstva, ki naj bi jih zapravila,” rešitev, ki jo trdi Jonas. ki se morda ne bo izvedel:

»Od sodišča zahtevajo, da ponudi, da ta soseska izdelovalcev instrumentov vpiše popravek v instrument, ki preusmerja sredstva. Zdaj Bitcoin ne deluje tako. To je nemogoče.« Jonas je pojasnil, da bi vsiljevanje te vrste trgovanja zahtevalo naporno razcepitev verige blokov Bitcoin, po kateri bi vsi na tem področju strmeli, da bi prešli na sodobno razcepitev kot katera koli druga vztrajanja pri uporabi nove jedrne verige. Ko je sestavo predpisov, ki obkrožajo fiduciarno odgovornost, opisal kot “kompleksno”, je Jonas tožbo navedel kot strašno nezdravo za vzroke, ki presegajo tehnične meje.

“Ta primer je pravzaprav že zdavnaj šel skozi čarovnija in spis pritožbenega sodišča je ugotovil, da je kviz o tem, ali morajo proizvajalci oskrbe s poreklom ali ne, dolgovati fiduciarno odgovornost do tistih, ki uporabljajo njihovo kodo, iskan,« je trdil Jonas. Poleg tega je Jonas opisal možnost zmogljivosti soseske izvorne oskrbe kot “eksistencialno”. “Začetni dobavni instrument predstavlja 97 % instrumenta na terenu,” je priznala.

Povezano: 7 tistih, ki bodo (ali zdaj ne) ustvarjalec bitcoinov Satoshi Nakamoto

Jonas je dodatno oblikoval primer kot vprašanje svobode govora. Kljub resnici, da je precej obtožencev, navedenih v kopalkah, prebivalcev ZDA, ki delajo v ZDA, zadeva se obravnava v Združenem kraljestvu na podlagi odločitve pritožbenega sodišča, da je imelo pristojnost, ki jo je mogoče pripisati posledicam sposobnosti, ki so bile v javnem hobiju v tej državi.

Po Jonasu se vzorec instrumentov obravnava kot svoboda govora v ZDA in, po njenem pregledu, “Tulip Shopping and selling nastopa na sodišču v Združenem kraljestvu v civilni tožbi, da bi mnoge Američane prisilili k vzdrževanju korespondence.” Medtem ko sodni spisi v Združenem kraljestvu ne morejo nujno uveljaviti dovoljenih kazalcev svobode govora v ZDA, je Jonas pritiskal na temelje, da je lahko zelo težko, da bi sodni spis odločil o Wrightovi odločitvi.

Vzorec izvorne dobave bitcoinov je pod dovoljenjem izvorne dobave MIT. Ker je instrument izvorne dobave v celoti na voljo vsakemu posamezniku, kjer koli, lahko dodelitev fiduciarne odgovornosti graditeljem celo vodi do podviga, kjer vsak posameznik v enem država je odgovorna za škodo kateremu koli posamezniku v kateri koli drugi samo zato, ker je prispeval k misiji izvorne dobave. Nedavni predpisi, je pojasnil Jonas, so namenjeni zaščiti proizvajalcev izvorne dobave pred tožbo s strani neznancev:

“Prostovoljno namenjajo svoj čas za delo na javni infrastrukturi. To delajo brezplačno. To delajo pod licenco MIT, ki naj bi jih zaščitila pred stvarmi, ki to cenijo.”Revija: Coinbase se zajeba, Florida prepoveduje CBDC, ordinalci pa se soočajo s polemiko

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -