16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Zagovornik bitcoina Samson Mow izpostavlja vprašanje centralizacije združitve

- Advertisement -

Mow trdi, da ima nekaj operaterjev vozlišč prilagodljivost, da spremenijo, podaljšajo in celo uničijo prihajajočo združitev Ethereum.

1200 Skupaj ogledov

59 Skupni deleži

Samson Mow, dobro prepoznaven zagovornik Bitcoina, je šele v bližnji preteklosti na družbenih omrežjih razpravljal o centralizacijskih vidikih prihajajoče združitve, za katere je trdil, da niso v celoti opredeljeni.

Ethereum je v načinu odštevanja po zaključku nadgradnje Bellatrix 6. septembra in ves čas ostane za zakonit prehod med sept. –15, če pogledamo plačilo z zgoščeno vrednostjo (moč prenosnega računalnika), vstopite v skupnost. Predvideno je, da bo združitev pospešila lokacijski prag, imenovan Terminal Total Self-discipline (TTD), ob plačilu 92898.

Mow je trdil, da čeprav vsi ljudje mislijo, da bo združitev nedvomno sprožila lokacija praga pred prebivališčem, lahko obstaja ena težava na katere mnogi med nami niso več pozorni. Dejal je, da imajo operaterji vozlišč možnost prepisati plačilo TTD z eno vrstico kode.

Mow je citiral objavo v spletnem dnevniku Galaxy, ki poudarja najpomembnejšo lokacijo centralizacije z združitvijo, in trdi, da je Ethereum to dejstvo zavestno zamolčal.

Torej kako MeRgE zares ujame oborino? Tako hitro postanem neobičajna, zato sem nekaj kopala. Mislil sem, da mora biti vedno nameščen z nameščenim mehanizmom ali pragom pripravljenosti, vendar ne. Vsak posameznik, potencialno Vitalik, bo v končni fazi ponovil “poke”, po katerem se bo to zgodilo. Napredna šarada je prikriti centralizacijo. pic.twitter.com/PmxcTMU8J5

— Samson Mow (@Excellion) 7. september 1200 Osnovno je, da z nekaj vozlišči, ki so pomembna, “ tako da lahko odgovorni preprosto “dodajo kategorično plačilo” za čas aktivacije vsakič, ko se jim zdi to ljubše. Smešno je, da potem izdelujejo sledilna mesta, da »predvidijo«, kdaj se bo to nedvomno zgodilo.«

Cointelegraph je stopil v stik z Mowom, da bi izvedel njegovo stališče do prihajajoče združitve. in razprava o centralizaciji, ki se obeta okoli prihajajočega prehoda Ethereuma. Mow je za Cointelegraph povedal, da bi se s prehodom na proof-of-stake (PoS) “težava centralizacije Ethereuma spremenila v trajno.”

Povezan: Vitalik opominja operaterje vozlišč, naj zamenjajo stranko prej kot nadgradnjo Bellatrix

Dodal je, da je v V sistemu PoS so operaterji vozlišč v celoti odgovorni za odločanje, kar je določeno iz primera preglasitve TTD. Rekel je:

»Če bi Etherejci resnično želeli imeti eno stvar, ki je energetsko učinkovita, razširljiva in stroškovno učinkovitejša, izvajal raziskave in razvoj tehnologij druge plasti Bitcoin, kot sta Lightning in Liquid.«Prehod Ethereuma na Skupnost PoS se je začela kot diagram za reševanje težav z razširljivostjo, vendar je hitro prerasla v primer energetske učinkovitosti med naraščajočim nadzorom vseh načrtov, v katerih je poraba energije skupnosti Bitcoin. Združitev bi označila dokončanje 2. odseka prehodnega dela treh odsekov in velika večina ključnih prednosti, vključno s stroškovno učinkovitejšimi pristojbinami za plin in hitrejšim pretokom transakcij, bo napredovala z dokončanjem tretjega odseka.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -