22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Zagovornik samoskrbništva pri bitcoinih pojasnjuje, zakaj so on-rampe ključne za posvojitev

- Advertisement -

Cypherpunk Jameson Lopp poudarja potrebo po enostavnejših za uporabo, izboljšanih konceptih samostojnega skrbništva in več možnostih na rampi za spodbujanje sprejemanja Bitcoina.

108659 Celotni ogledi

3 Polni deleži

Razvijalec aplikacij Jameson Lopp meni, da bosta izboljšanje uporabnosti in uporabniških veščin konceptov samostojnega skrbništva Bitcoin (BTC) ter ustvarjanje več možnosti za ustvarjanje BTC nedvomno ključnega pomena pri dodatnem prevzemu prevladujoče kriptovalute.

Oče soustanovitelj podjetja Casahodl, ki je dejansko znana odločnost v situaciji z bitcoini in kriptovalutami, je v čudnem intervjuju z novinarjem Cointelegrapha Josephom Corridorjem govoril o izzivih pri izgradnji konceptov samoskrbništva. pred Miami Bitcoin Weekom.

Povezan: Prehod Bitcoina: Kako lahko hodlerji postanejo ustvarjalci sprememb in prevzemanje moči

Lopp ima veliko spretnosti kot razvijalec, ki gradi kup izdelkov in podjetij ter trgovskega blaga v razmerah kriptovalut, kljub temu pa je bil večinoma tarča o samostojnem skrbništvu digitalnih virov v sodobnih letih. Casahodl ponuja ogromno konceptov samostojnega skrbništva BTC in je odločen, da bo Ethereum prispeval k izdatkom 992:

»Privzeti tečaj za mnoge od nas, da pridobimo Bitcoin, je s centralizirane borze, ki v celoti nadzorujejo svoje stranke, ker so to zakonsko dolžne doseči.« Lopp je špekuliral, da uporabniki v celoti oropajo začetno količino Bitcoina v alternativi in ​​odvrnejo svoje imetje v ustreznih žepih. Spraševal se je, ali nekateri uporabniki sploh ne spijo, da bi morda lahko nedvomno pospravili svoje lastništvo BTC v lastne skrbniške žepe:

“Tudi od nas, ki pridobimo znamko, da je skrbništvo nad samim seboj del, se nestrpno trudimo porabiti za odgovornost, ki je s tem povezana.”Kljub temu je Lopp dodal, da storitve ponudnika skrbništva za kriptovalute obožujejo menjave, ki ponujajo raven udobja in vrednosti s pomočjo spletnih aplikacij, ki so bolj uporabne za nadomestne novince . Vstopna ovira je sorazmerno nizka, pri čemer je stopnja trenja povsem nujna zaradi boja proti pranju denarja (AML) in poznavanja strank (KYC), ki ju mnogi spletni uporabniki spreminjajo v nespečnost.

“Hkrati se zavzemamo za to, da vsak bolj nezapleteno izumimo samostojno skrbništvo in ga izumimo tako, da bodo ljudje srečni in prepričani, da bodo lahko dosegli brez zajebavanja.«Lopp je dodal, da mora namestnik izumiti več o -rampe za ustvarjanje bitcoina in spodbujanje finančnega procesa s kriptovaluto. Nežno je opisal decentralizirano platformo družbenih medijev Nostr kot ponazoritev ekosistema, ki je znotraj bitcoin sloja 2 zgradil protokol Lightning Network kot način za napajanje z uporabo BTC:

»Od nas se običajno lahko pravilno označi z generiranjem javnega ključa in ustvarjanjem žepov Lightning, in morda bodo lahko popravili začetek prejemanja in pošiljanja brez Potreben je AML ali KYC.«V državah, ki ljubijo Združeno kraljestvo, zagovornike bitcoinov in kupe nadomestni voditelji so aprila ustanovili zaščito delavcev za spodbujanje šolanja, naložb, industrije in ustvarjanja delovnih mest za ekosistem 2023.

Infrastrukturne storitve sloja 2 obožujejo zbiranje strele, ki velja za organsko izboljšavo v primerjavi z zadnjim mesecev, pri čemer se običajno razvije v količini BTC, zaklenjenih v kanalih Lightning.

Revija: Ordinalni so narasli na postane Bitcoin neomajen v slabšo različico Ethereuma: Ali ga lahko popravimo?

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -