2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Zakaj bi vsi in vsi lahko morda kljub temu vseeno upoštevali GensoKishi...

Zakaj bi vsi in vsi lahko morda kljub temu vseeno upoštevali GensoKishi On-line Metaworld

sponzorirano

Večina kripto-orientiranih iger na srečo se običajno vrne na Ethereum (ETH), Solana (SOL), EOS (EOS) in Tron ( TRX). Kljub prevladi Ethereuma (ETH) na nasprotni strani se vse večja potreba po športnih razvijalcih zdaj pojavlja na Polygonu (MATIC). GensoKishi On-line Metaworld je del tega kontrolnega seznama in naravnost ne moremo občudovati, zakaj je tako. Polygon je izjemno polno življenjskega omrežja, ki se takoj povečuje v obsegu Ethereuma in je tudi prava platforma s komaj nizkimi nadomestnimi stroški. Polygon je izjemno razširljiv in omogoča uvajanje super decentraliziranih aplikacij brez ogrožanja zasebnosti.

Kot tak je GensoKishi On-line Metaworld v začetku tega meseca uvedel svoj sestavljeni Telegram kanal, ki omogoča sosedskih udeležencev, ki bodo do te točke poskrbeli za napredek misije. Nesmiselno je pripomniti, da bo metaverse, ki v bistvu temelji predvsem na športu, zagotovo velikanski, kot je predvideno, glede na namere osebja za metaverse, GameFi in NFT.

Kaj je točno GensoKishi On-line Metaworld?

Samo priložite, GensoKishi Spletni Metaworld bi verjetno še dodatno veljal za nedavno različico GameFi-ja in metaverse Elemental Knights, ki je zmagal v ‘Igri

in petinšestdesetdnevno zlato nagrado’ na Tajvanu v 2012 in je imela 8 milijonov igralcev iger.

Dejansko igra porablja znanje blockchain za sestavljanje digitalnega sveta ekosistem, GenoKishi On-line Metaworld pa tako združuje strani Net 3.0 z metaverse. Njegov cilj je sestaviti atmosfero metaverse, ki presega omejitve telesnega sveta in se še naprej razvija v bližnji prihodnosti.

Združevanje svetov iger na srečo, decentraliziranih financ, veriženja blokov, NFT in Metaverse

GensoKishi je bil ponovno špekuliran za izkoristite energijo blockchaina in paradigme P2E, da okrepite popoln digitalni finančni sistem. Posledično se bodo igralci strinjali s še večjo izkušnjo zaradi tega povečanja prostora. Ob istem času lahko stranke svoje navdušenje nad igranjem iger spremenijo v prednosti natančnega sveta z izmenjavo lastnine v športu, ki obstaja kot dobri nezamenljivi žetoni, ki jih nato zamenja za ETH s strani platforme OpenSea, uglednega trga za NFT.

Glede na navedeno, je neprimerljiva značilnost GensoKishi On-line Metaworld verjetnost, da navdušeni igralci oblikujejo svoje like in material naravnost v igri. Poleg tega resolucija, da se njihov metavesum nagne proti igralcu in mu omogoči fleksibilnost pri oblikovanju personaliziranih likov z edinstvenimi lastnostmi, veščinami in lastnostmi, ki bi jih poleg zamenljive lastnine zgoraj omenjenih poleg tega zamenjali za številne druge igralne predmete. Tržnica NFT bo zagotovo zagotovila GensoKishi On-line Metaworld primeren zaslužek v obliki različnih iger, zgrajenih na podlagi kriptovalut in znanja o blockchain.

Partnerstvo s TrustPad

Prej tega dne je GensoKishi On-line natisnil blagovno znamko nedavno partnerstvo s TrustPad, ki je v vlogi spodbujanja pri promociji GensoKishi na svoji platformi poleg tega, da objavi to pobudo svojemu super vlagatelju neprijetno. TrustPad je prva decentralizirana platforma za zbiranje sredstev z več verigami, ki omogoča pobudam za zbiranje sredstev, hkrati pa trgovcem v zgodnji fazi zagotavlja varnost in enostaven dostop. Kot dodaten bonus tega sodelovanja se bo GensoKishi popolnoma okrepil s strani DeFi Launchpad Affiliation.

V povezanih novicah se je nekoč špekuliralo, da je GensoKishi na kontrolnem seznamu svojega žetona za upravljanje MV na obeh Quickswap in Uniswap decembra. Po posvetovanju s svojimi partnerji na lansirni plošči na nasprotni strani je osebje sklenilo, da bi bilo bolje, da IDO odložimo pri obveščanju, da bi v celoti izkoristili dodatno ozaveščenost, trženje in nedavne stranke, ki bi jih to partnerstvo pridobilo. udeleženci organizacije lansirne plošče bodo prav tako spodbujali GensoKishi IDO, s čimer bodo povečali javni dostop in prepoznavnost pobude. Dodatne datoteke bodo zagotovo na voljo v prihodnosti.

Igra, ki ima vse

Spretnost izdelave gotovine med igranjem je že bleščeč motiv, da se spremenite v navdušenje nad GensoKishi On-line Metaworld, kljub temu, ko Upošteva se tudi trdna infrastruktura igre in inovativni ekosistem, v resnici pa ne bi bilo veliko, da bi videli, zakaj nas na tisoče in tisoče že igramo igro. Igra ni več najboljša za brezplačno igranje, vendar podpira tudi ustrezne naprave za Android in iOS, izvaja pa se lahko tudi na namiznih in prenosnih računalnikih.

Poleg tega je nesporna resnica da se igra opira na poligon, je še vedno vsak drugi trdni pokazatelj njenih stroškov in prihodnjih stroškov. Polygon je zagotovo ena od mnogih pobud za ukinitev v celotni industriji kriptovalut in njen izvorni žeton, MATIC, je kljub temu v fazi prenehanja 15 kriptovalute po tržni kapitalizaciji od tega trenutka. Arjun Krishan Kalsy iz Polygona je izjavil, da je GensoKishi On-line Metaworld vzhodnjaški šport, ki je že uveden na sprejetih igralnih platformah in programih in da je milje GameFi priredba športa, ki že ima obstoječe stranke v igralnem metaverzu. Izjavil je tudi, da je njegovo osebje zadovoljen, da se je ta vrsta izumrlega športa pridružila sektorju kriptovalut in je bila razporejena na Polygon, ter da bodo poskrbeli za podporo Gensokishijevemu prihodnjemu jamranju.

Tukaj je sponzorirana objava. Tu se naučite načrta, s katerim bi dodatno pritegnili naše gledalce. Preberite izjavo o omejitvi odgovornosti spodaj.

Bitcoin.com Media

Bitcoin.com je najpomembnejši ponudnik za celoten sklop, povezan s kripto. Obrnite se na adverts@bitcoin.com, če želite klepetati o sporočilih za javnost, sponzoriranih objavah, podcastih in drugih možnostih.The First Interactive NFT in the World - VR Movie on Mars

ADALend: Protocol Efficiency on Cardano in Handling Interest Rates

Image Credit

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je za najboljše informativne funkcije. To ni hitra ponudba ali nagovarjanje ponudbe za poravnavo ali promocijo ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi nasvetov glede financiranja, davkov, natančnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, naravnost ali ovinkasto, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da bo povzročena ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli obvestilo, blago ali izdelke in storitve, o katerih se govori, ki so navedeni tukaj.

2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments