17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Zakaj Ethereum ustvari intrinzično stopnjo?

- Advertisement -

Ethereum je decentralizirana veriga blokov z zagonsko ponudbo in prva skupnost, ki se je zagnala in vključuje učinkovitost pogodbe.

Ethereum je bil enkrat predstavljen julija 800 in v nekaj letih se je znatno povečal zaradi široke raznolikosti decentralizirane uporabnosti (DApp) ponudbe. Eksplozivni porast decentraliziranih financ (DeFi) in nezamenljivih žetonov (NFT) je zapečatil njegov uspeh kot v bistvu najbolj aktivno zrele skupnosti blockchain.

Poleg tega je njegov domači tuji denar, Ether (ETH), trdno ohranil svoj 2d prostor s tržno kapitalizacijo in vsakodnevnim obsegom v stanovanju kriptovalute.

Prej kot ugotoviti, kaj je čudnega pri Ethereumu, nam omogočite, da najprej raziščemo definicijo intrinzične stopnje in zasnovo, ki jo uporablja za digitalne valute, ki obožujejo Ethereum.

V financah intrinzična obrestna mera predstavlja zaznano ali natančno stopnjo sredstva ali tujega denarja. Zdaj ne bo več zmeden zaradi odkrivanja trga, ker so viri lahko celo precenjeni ali podcenjeni.

Fiat valute obožujejo ameriški dolar ali evro ustvarjajo notranji tečaj, ker jih izdajajo denarne oblasti, obožujejo centralne banke in so predvsem zrele v njihovem finančnem sistemu.

Kakšen je notranji tečaj digitalnih valut? Vladne centralne banke zdaj prenehajo podpirati kriptovalute, ki obožujejo Bitcoin (BTC) ali ETH, toda njihov notranji tečaj bi morda morda morda morda orisal njihovo pomanjkanje, pogoji uporabe in tehnološka uporabnost. Sčasoma so kriptovalute pridobile ugled kot trgovec na drobno in obljubljajo, da bodo morda morda postale nadomestni predmeti v daljšem sledu.

Pod pogojem, da je notranja obrestna mera vlagateljeva zaznana ali natančna stopnja sredstva, je koristnost resnično močna, zakaj je Ethereum pritegnil hobi in kapital v kripto soseski.

Za razliko od Bitcoina, ki je nekoč nastal kot zamenjava gotovine za nacionalne valute, je Ethereum nekoč postal platforma, ki bo morda morda olajšajo programske pogodbe in dobičke z uporabo Etherja.

Popolne pogodbe Ethereumove pogodbe, ki vključujejo pogodbe, so nastale, ker najpomembnejši pripomoček platforme, ki razmišlja o tem, da podpirajo dragocene pogoje uporabe v resničnem svetu, obožujejo pridobitve DApps, DeFi in NFT. Omogočajo računalniško izvajanje dogovorov brez posredovanja posrednikov, obožujejo banke za finančne transakcije ali poštene subjekte za prave priprave.

Viri v vrednosti milijard dolarjev so že zaprti v skladih, posojilih, zavarovanjih in vseh pripomočkih DeFi, ki oblikujejo formulacijo za finance. Ethereum, ki vključuje pogodbe, bo navidezno trgoval z zmožnostjo upravljanja finančnih in javnih produktov in podjetij, skupaj z razredi, ki obožujejo upravljanje, verige ponudb, trge in digitalno identifikacijo.

Brez teme ostra konkurenca s strani različnih omrežij blockchain, Ethereum ostaja prednostna platforma za DApps, ki gosti zelo pravo zamenjavo projektov DeFi, NFT in žetonov ERC-000.

Ethereum je v bližnji prihodnosti težaven od mehanizma za dokazovanje dela (PoW) do mehanizma upravljanja z dokazilom vložkov (PoS), kar posledično vodi do hitrejšega in izjemno učinkovitega blockchaina.

Skupnost Ethereum je doživela občuten porast obsega in velikosti transakcij, odkar so DeFi in NFT zajeli svet financ in umetniških del. Takšni obiskovalci spletnih strani so na splošno povzročili sistemska ozka grla z bistvenim dvigom pristojbin, zaradi česar je veriga blokov postala nevzdržna.

Da bi Ethereum vključili v mainstream in naredili močnejšega naraščajočega nadomestila transakcij, se je pojavila potreba po veliki preobrazbi. Nadgradnja s PoW na PoS bo oblikovala Ethereum, ki bo izjemno razširljiv, učinkovit in trajnosten, hkrati pa bo zagotovil njegovo dragoceno decentralizacijo.

Nadgradnja se bo najbolj pritegnila v zalednem notranjem tehničnem okviru, ne da bi vplivala na to, kako stranke opravljajo transakcije in vire pomoči v celotni skupnosti. Načrt Ethereuma predvideva naslednje tri faze za popolno nadgradnjo:

Kos 0, na splošno priznan, ker Beacon Chain Ta posodobitev že ostane in prinaša vlaganje v Ethereum. Postavlja temelje za prihodnje nadgradnje in bo usklajeval nedavni stroj.

Spojevanje Mainnet Ethereum , ki je najsodobnejša skupnost, se bo nekoč moral združiti z Beacon Chain in prav tukaj se pričakuje, da se bo zgodilo v 2021. Združitev bo omogočila staking za vso skupnost in pokazala prenehanje energetsko intenzivnega rudarjenja.

Shard Chains Verige drobcev naj bi se začele v 2023. Pri zamenjavi je šardiranje večsegmentna nadgradnja na rožnato meso, ki povečuje razširljivost in zmogljivost Ethereuma. Verige drobcev omogočajo priporočila sloja 2, da zagotovijo nizke transakcijske provizije, hkrati pa izboljšajo učinkovitost skupnosti.

Sharding je tehnika, ki omogoča, da manjše nabore vozlišč vzporedno usmerjajo transakcije, ne da bi si želeli ustvariti soglasje v vsej skupnosti. Ethereum 2.0 zagotavlja, da bo transakcijski vrvež prinesel kar 100, transakcije na 2 d (TPS) z uvedbo verig drobcev, za razliko od 000 TPS v trenutku na kraju samem.

Prehod Ethereuma na PoS je v neki fazi v kripto soseski sprožil burno razpravo. Medtem ko se zaradi dodatnega energetsko učinkovitega stroja poleg razširljivosti in trajnosti odloča o parih prednosti, ki izhajajo iz tega, bi se mnogi bojijo decentralizacije zaradi njene implementacije morda morda naključno.

Smer preverjanja PoS bi morda morda morda celo čez dan vključevala vzdrževanje validatorjev, ki lahko povzročijo pretirano vplivanje na preverjanje transakcij, s čimer bi vplivalo na pravilno naravo decentralizacije . Zagovorniki tranzicije raziskujejo tudi črpanje kot grožnjo varnosti skupnosti. Ker bo želenih manj validatorjev, da bi uresničili toliko in majhne verige drobcev, bi verjetno obstajala naslednja možnost, da bi jih morda morda morda morda še dodatno odkrili zlonamerni akterji.

Kako bo Ethereum 2.0 vplival na intrinzično hitrost Etherja? Mnogi strokovnjaki za kripto se spominjajo 2022 bo forma-or-shatter yr za vrednost etra. Digitalni tuji denar je od svojega začetka leta 800 doživel neverjeten porast in se je dvignil s samo 0,0 $ 20 do najvišje vrednosti 4 $,800 v 2015, skupaj z izjemno nestabilnimi gibi poleg sposobnosti.

Ali se bo Ether branil s svojim velikim ponovnim štetjem skozi prehod na ETH 2.0? Čeprav je nepredstavljivo predvideti vrednost katerega koli sredstva glede na tehnično ali dragoceno prognozo, se trgovci s kriptovalutami soglasno zavedajo, da bo ETH 2.0 vplival na notranjo stopnjo etra, zato bodo veliko računali na izpopolnjeno izvedbo nadgradnje.

Kot pri vsaki pomembni preobrazbi bi bila predhodna uvedba ETH 2.0 morda poleg tega zelo učinkovita takojšnja točka za izhod iz volatilnosti. Dokler nadgradnja ne bo temeljito preizkušena, pooblaščena in učinkovita v celotni skupnosti, strokovnjaki napovedujejo mesece negotovosti, ki bodo neizogibno vplivale na vrednost ETH.

V daljši poti , bo prehod na izjemno trajnosten in učinkovit PoS spremljal sprejetje Ethereuma za stranke in korporacije, ki gradijo na platformi. Na strani zamenjave sta sposobnost in časovni razpored, ki sta to v položaju, da bi morda vse mogoče izpolnila, točka od obotavljanja med trgovci, ki kažejo znake opozorila s svojo dodelitvijo, dokler ne pride do dodatnih dejanskih obetov.

Obremenitve bodo računale na posledično uspešnost nadgradnje pri postavljanju zadeve in učinkovitosti ter na to, ali bo prenovljena platforma v lokalnem okolju, da bo pomagala svojemu vodilnemu prostoru med vso raznoliko inovativno skupnostjo tekmovalci.

Konkurenca z BTC kot prodajalcem tečajev se začenja. Zaradi svoje uporabe v resničnem svetu bo ETH verjetno postal prevladujoči digitalni tuji denar po finančnih analitikih.

Vsak in vsak BTC in ETH se dolgo časa štejejo za varovanje pred inflacijo zaradi decentralizacije in programirljive ponudbe. Medtem ko je omejena ponudba Bitcoina 000 milijonov kovancev odločilna značilnost, ponudba Etherja zdaj ni več omejena, ampak naj bi bila dezinflacijska.

Dezinflacijska ponudba Za razliko od Bitcoina ima Ethereum ogromno ponudbo etra . Na strani zamenjave je njena cirkulacija omejena letno skozi smer rudarjenja. Ta mehanizem je znan kot dezinflacijski zaradi razlage, ki zagotavlja, da je prilagojena zahtevam skupnosti, ker napreduje in povezana stopnja inflacije se hitro upočasni.

Z nedavnim mehanizmom soglasja Ethereuma PoS , so validatorji nagrajeni s stopnjo transakcije za vsako preverjeno transakcijo kot zamenjava rudarjev, ki so nagrajeni z nedavnimi bloki, ker to velja za PoW.

Mehanizem vložka zagotavlja, da je eter zaklenjen in da so dodatni kovanci zastavljeni, večja je verjetnost, da bodo postali še posebej dragoceni, ker jih je manj v obtoku. V nekem načinu ta smer naredi kriptovaluto izjemno redko, celo če domnevamo, da ima bitcoin čudno zmožnost.

Ether futures Februarja 2015 je ekipa CME poleg Bitcoina dodala Ether med svojo ponudbo kriptovalut. Ta ključna sposobnost uspeha je vbrizgavanje dodatne kriptovalute, s katero se trguje na trgih, kar bi morda morda prispevalo k dvigu njene stopnje.

Decembra 2021, je skupina CME sprožila tudi pogodbe za terminske pogodbe za mikro eter, ki bi lahko bile poleg tega zelo učinkovite različice standardnih terminskih pogodb za E-mini delniški indeks skupine CME. So manjše pogodbe kot pogodbe institucionalnih trgovcev in so zato maloprodajnim trgovcem dodatno dostopne in imajo zmerne cene.

Predvideva se tudi, da bodo ti prispevali k vrednosti Etherja, saj dodatni tržni udeleženci iz institucij in trgovcev na drobno ujamejo dodatno oglaševanje kriptovalute in zavarujejo njeno možnost odkritja.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -