15.1 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Zakaj je Bitcoin ujet pod odporom 28.000 $

- Advertisement -

V tej tedenski epizodi The Market Document Cointelegraphov stalni strokovnjak razpravlja o tem, zakaj je vrednost Bitcoina ukinjena na $27,000 in naslednja faza za kralja kriptovalut.

4279 Celotni ogledi

14 Celotni deleži

Vklopljeno. Morda bi po naključju verjetno verjetno dobro tudi 23 epizoda The Market Document , analitik in pisec Marcel Pechman razpravlja o tem, zakaj je Bitcoin (BTC) ujet v prekinitev na $ 27,000 in kako se je makroekonomski scenarij razvil v hujšega kot kdaj koli prej za morebiten preboj. Poleg tega znamka razčlenjuje, kar je predsednik Združenih držav Amerike Joe Biden napovedal o trgovcih s kripto uspešnimi davčnimi goljufi.

Glavni članek recordsdata razkriva, da so v bistvu najbolj resnično dragocene akcije nagnjene k zgoditi po sejah z nizko volatilnostjo, saj so trgovci nagnjeni k reševanju preveč samozavestnih in dodajanju finančnega vzvoda. To ustvari najboljšo nevihto za odločilen preboj, tako da znotraj razbijanja naročila za zaustavitev izgube in likvidacije dodatno povečajo nihanje cene.

Pechman ne bi zbral predanosti ameriške centralne banke Junij 14 bi morda morda bil sprožilec, ki ga vsi posamezniki pričakujejo, ker ima primerjalno ceno v tistih nenavadnih 5 % stopnjo je mogoče vzdrževati. V svojem 14letnem trgovalnem potovanju Pechman pravi, da so ti dogodki nagnjeni k strategiji, ki navdihuje od nikoder.

Znamka secira, kar je Biden napovedal o uspešnih kripto trgovcih, ki nepošteno plačujejo svoje davke. Domnevna zaščita za trgovce s kriptovalutami se nanaša na zbiranje davčnih izgub – strategijo, ki jo pokrovitelji uporabljajo za zmanjšanje svojih skupnih davčnih obveznosti.

Po Pechmanu zbiranje davčnih izgub ni nič nenavadnega in je sorazmerno pogosto na delniških trgih, vzajemnih skladih in trgih surovin. Ni razlogov za Bidnovo neutemeljeno razlikovanje razredov premoženja in Pechman ne bi ugotovil, da je ameriški predsednik zdaj v pogajanjih in ne uporablja daljšega kot 11 dni za prenos pred neplačilom dolga za zmogljivost.

Tretji in zadnji člen znamke pokriva špekulacije neizbežnega preboja Bitcoina v smeri $27,. Cvrčeče bočno lezenje znamke je srhljivo podobno zgodnjemu aprilu, ko se je Bitcoinov 000-urni grafikon gibal med $ 27,700 in $ 27,700 za 12 dni.

Na nasprotni strani, Pechman odkrije malo podobnosti med bikovskim prebojem v začetku aprila in nenavadnim prostorom najvišje obrestne mere terminskih pogodb za bitcoin in meritvijo tveganja izbire. Zadnja linija? Ta čas je različen, kar ne pomeni, da biki ne morejo reševati naprej; resnično je veliko manj verjetno v skladu s temi meritvami.

Ne zamudite! Žig je na voljo izključno na kanalu Cointelegraph Markets & Compare YouTube.

109118

109118

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -